Şimdi Ara

GM DISCOVERY METRO BOMBA FİYAT KAMPANYA BİTTİ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
512
Cevap
15
Favori
42.609
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yıldırım67

şu bildiğimiz metro markette mi var o indirim ve bonus

Başka var mı bilmiyorum ama metro grosmarket işte hocam

http://www.metro-tr.com/public/anasayfa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carbon Fiber

quote:

Orijinalden alıntı: yıldırım67

şu bildiğimiz metro markette mi var o indirim ve bonus

Başka var mı bilmiyorum ama metro grosmarket işte hocam

http://www.metro-tr.com/public/anasayfa

Bilmem bian şaşırdım da
    çok teşekkürler sağolun

• ustam neden öyle bişey yaptınız ki, bu durumda birebir cihaz değişimi yapıyor zaten metro, neden imzaladınız ki...
  • Father Torque kullanıcısına yanıt
    üstat bugün kipadan aldım ben kardeşime. uşağa ailemin yanına gelmiştim; buradaki kipaya daha önceki parti bittiğinde kardeşim numarasını bırakmış,aradılar almak isterseniz ürün geldi diye. gittik sordum kaç tane geldi diye 8 tane gelmiş hepsi siyahtı önceki partide 4 tane gelmiş hepsi maviymiş. daha öğle bile olmamıştı ilk biz aldık raflara bile konmadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teshub -- 20 Eylül 2013; 1:12:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: McMannes

ustam neden öyle bişey yaptınız ki, bu durumda birebir cihaz değişimi yapıyor zaten metro, neden imzaladınız ki...

ölü pixelle değişim yaptıklarını biliyordum ama ne bilim değişim istemedim. cok rahatsız edici birsey değil ama olmamasını isterdim. zaten cok bilgili değil çalışanlar ama cok ilgili ve yardımseverdi o yüzden cokta üstüne düşmedim. değiştirmeyiz deyipte dikleşseydi o zaman iş inada binip değişim isterdim.
  • Bende bugun kagithane metrodan aldim tel.on numara buna film ve kılıf lazım alanlar tavsiyesi varmidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mizan23

Bende bugun kagithane metrodan aldim tel.on numara buna film ve kılıf lazım alanlar tavsiyesi varmidir

Metro nerterden ayirtmistim oglen karttan cektiler aksam 16:10 da aradilar işten iZin alup uctum aldim su an elimde turkcell t10 dan sonra resmeb cag atladim .masallah

• quote:

Bende bugun kagithane metrodan aldim tel.on numara buna film ve kılıf lazım alanlar tavsiyesi varmidir

http://www.aliexpress.com/wholesale?SearchText=gionee+e3+case&catId=0&initiative_id=AS_20130920091252
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Metro nerterden ayirtmistim oglen karttan cektiler aksam 16:10 da aradilar işten iZin alup uctum aldim su an elimde turkcell t10 dan sonra resmeb cag atladim .masallah

3- saattir elimde pili sıfırladım tuşlu ericsondan sonra uzay mekiği gibi geldi.

birde eleman puanları sadece bizde kullanabilirsin dedi aslı astarı varmıdır.
  • usta bu teli getiren telpa acaba burdaki telide tr ye disbirotör garantisi verip 600 tl satarmı acaba ...

http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-ZOPO-C2-Platinum-1GB-2GB-RAM-16GB-32GB-ROM/968266156.html?s=p
  • Adana Metro da var mıdır? Bilgisi olanlar?
  • Mizan23 kullanıcısına yanıt
    Film icinden çıkıyor hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH

Film icinden çıkıyor hocam

Evet hocam tel.kurcalamaktan kutuya bakmamamisim yanliz kilif sart.

• quote:

Orijinalden alıntı: sayaras

Adana Metro da var mıdır? Bilgisi olanlar?

dün adana mettroyu aradım telefonun kalmadığını ve büyük ihrimallede gelmeyeceğini söylediler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertali

Bunun sebebi apple de cihaz sayısı bir elin 5 parmağını geçmez ama androidde çuvalla cihaz var..Birini ayarlarken diğerinide düşünüyorlar ondan dolayı devamlı bir yerlerde sıkışıp kalıyor... :) Görüşmeyeli iyisin değilmi..:)

İyiyim abicim teşekkürler :)
  • Arkadaşlar şuan bende Samsung Galaxy Wonder var. Bu Gm Discovery'den almayı düşünüyorum. Bana 475 TL'ye gelecek telefon. Sizce Wonderı Discovery ile değiştirmek mantıklı mı?

• Quidditch06 Q kullanıcısına yanıt
    Bendede xperia pro var sendeki telefonla hemen hemen aynı ozelliklere sahip.Hanıma Discovery aldım gercekten gozum kalmadı değil.Fiyatına göre çok guzel bir telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quidditch06

Arkadaşlar şuan bende Samsung Galaxy Wonder var. Bu Gm Discovery'den almayı düşünüyorum. Bana 475 TL'ye gelecek telefon. Sizce Wonderı Discovery ile değiştirmek mantıklı mı?

475 tye nereden aldınız?
  • Netsiz radio ariyorum.bi isim verebilirmisiniz.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.