Şimdi Ara

Gm Discovery mi S3 mü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
1.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • internet üzerinden alıcaksan n11.comda 580e görmüştüm en uygunu orası benim gördüğüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut.. -- 1 Kasım 2013; 20:00:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut..

internet üzerinden alıcaksan n11.comda 580e görmüştüm en uygunu orası benim gördüğüm.

tmm hocam olmassa konyaliyim ztn carsida fln bakarim aksam aksam yordum saolun hocam iyi aksamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockx42

quote:

Orijinalden alıntı: aykut..

internet üzerinden alıcaksan n11.comda 580e görmüştüm en uygunu orası benim gördüğüm.

tmm hocam olmassa konyaliyim ztn carsida fln bakarim aksam aksam yordum saolun hocam iyi aksamlar.

önemli değil rica ederim sanada iyi akşamlar
  • quote:

Beyler S3 çok pahalı Gm Discovery 600 ve Güzel Telefonum Galaxy Y Artık Bıktım Subway Surfers Temple Run Oynayamıyorum Gm Discovery Kasmadan Rahatlıkla Oynarmı ŞimdidenTeşekkürler..

s3 le karşılaştırma fırsatı buldum real racing 3 oyununda gerçekten discovery çok daha hızlı açıyor oyunu rahat 5 saniye daha erken açtı ama senin bileceğin iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cru.

quote:

Beyler S3 çok pahalı Gm Discovery 600 ve Güzel Telefonum Galaxy Y Artık Bıktım Subway Surfers Temple Run Oynayamıyorum Gm Discovery Kasmadan Rahatlıkla Oynarmı ŞimdidenTeşekkürler..

s3 le karşılaştırma fırsatı buldum real racing 3 oyununda gerçekten discovery çok daha hızlı açıyor oyunu rahat 5 saniye daha erken açtı ama senin bileceğin iş

hocam telefonunuz elinizdeyke subway surfers hallowen ve temple run 2 birde rail rush iyimi bakarmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockx42 -- 1 Kasım 2013; 21:29:56 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cru.

quote:

hocam telefonunuz elinizdeyke subway surfers hallowen ve temple run 2 birde rail rush iyimi bakarmisiniz

hocam onlar zaten gayet akıcı telefonu gram zorlamıyorlar

• Kesinlikle s3 gm d almayin aldirmayin

• saolun hocam ztn programcilikla urasiyorum unity 3d fln oyun test etmek icin kullanisli ucuz telefon ariyordum rahatlik olarak o oyunlar gram zorlamiosa bnm yapcaklarimda zorlamaz heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreTheBand

quote:

birde gmd kac cekirdekli ve 5.0 cikinca guncelleme gelirmi ?

5.0 mi 4.4u bile belki almayacak en fazla 4.5

Hll knk

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Clicker

Kesinlikle s3 gm d almayin aldirmayin

kardesim programcilikla urasiyorum yoksa telefonmus s3 mus bahhane yani ucuz bakiyordum saolsun arkafaslar yardimci oldu haa forumada actigin konuyi gordun sn insanlara gmd deyi kotu mu gostermek istiosun amacini anlamis deilim.

• quote:

quote:

kardesim programcilikla urasiyorum yoksa telefonmus s3 mus bahhane yani ucuz bakiyordum saolsun arkafaslar yardimci oldu haa forumada actigin konuyi gordun sn insanlara gmd deyi kotu mu gostermek istiosun amacini anlamis deilim.

• quote:

quote:

CPU gücü senin için önemliyse matematiksel işlem kapasitesi olarak s3 gmd yi yaklaşık ikiye katlıyor.
    Kendim test ettim.
  • Bir troll daha

• burada cevap veren kişilerin yaşları küçük sanırım en azından yazdıklarından öyle anlaşılıyor ki konuyu açan kardeşimiz de belli ki küçük yaşta.şöyle bir tavsiye vereyim GMD kullanmış biri olarak söylüyorum.öyle her oyunu kasmadan oynatır bunlar çerez falan yok öyle birşey.top elevenda bile kasıyor.S3 grafik performansı olarak çok daha iyidir.oyun oynayacaksan S3 alacaksın.temple runda hafif kasma var.subway surferda da çok az hissedilmeyecek bi yavaşlama var diğerlerini bilmiyorum.muhtemelen kasar. yani burada birilerine yardım etmeye çalışırken sallama yapmak olmaz.çocuk o parayı sokaktan toplamıyordur bu yüzden yazdıklarınız sallama olmasın.pireyi deve yapmaya gerek yok. kısaca S3, GMD den daha iyidir.sıfır alınacaksa tabi arada 400tl fiyat farkı var.fiyat farkına göre GMD daha iyidir ama performans olarak S3 daha iyi. bana S3 ile takas teklifi gelirse hiç düüşnmeden S3ü alırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bianconero

burada cevap veren kişilerin yaşları küçük sanırım en azından yazdıklarından öyle anlaşılıyor ki konuyu açan kardeşimiz de belli ki küçük yaşta.şöyle bir tavsiye vereyim GMD kullanmış biri olarak söylüyorum.öyle her oyunu kasmadan oynatır bunlar çerez falan yok öyle birşey.top elevenda bile kasıyor.S3 grafik performansı olarak çok daha iyidir.oyun oynayacaksan S3 alacaksın.temple runda hafif kasma var.subway surferda da çok az hissedilmeyecek bi yavaşlama var diğerlerini bilmiyorum.muhtemelen kasar. yani burada birilerine yardım etmeye çalışırken sallama yapmak olmaz.çocuk o parayı sokaktan toplamıyordur bu yüzden yazdıklarınız sallama olmasın.pireyi deve yapmaya gerek yok. kısaca S3, GMD den daha iyidir.sıfır alınacaksa tabi arada 400tl fiyat farkı var.fiyat farkına göre GMD daha iyidir ama performans olarak S3 daha iyi. bana S3 ile takas teklifi gelirse hiç düüşnmeden S3ü alırım.

saolasin ztn dun gece diger forumlari gezdim dediler en fazla 5ay gider cin mali gibi dediler bnde vazgectim s3 alcaz artik biraz daha biriktircez.

• rockx42 2gün öncede çinden telefon sipariş ettiğini yazmıştın şimdide galaxy y var bıktım hangisini alayim diyorsun

• quote:

quote:

S3 aldim. Ben daha 4.2yi alamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: mertgonul

rockx42 2gün öncede çinden telefon sipariş ettiğini yazmıştın şimdide galaxy y var bıktım hangisini alayim diyorsun

biri ni hediye etcem

• s3 daha iyidir gidipte dandik çin telefonu alma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

quote:

quote:

S3 aldim. Ben daha 4.2yi alamadım

4.3 vericekler sana bilmiyomus gibi konusma her mesajda samsunga gecirmeye calismaya begenmiyorsan sat discovery al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.