Şimdi Ara

Gm Discovery mi S3 mü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
1.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: UmutcanRTRK

quote:

Orijinalden alıntı: Rockx42

s3 mini almata karar verdim fiyatida uygun 645 lira fln

Ben daha ne diyeyim geçmiş olsun iyi kazık yemişsiniz.

kazik yemissin derken daha almadim teli
    bi kusurumu varda s3mini nin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Beyler S3 çok pahalı Gm Discovery 600 ve Güzel Telefonum Galaxy Y Artık Bıktım Subway Surfers Temple Run Oynayamıyorum Gm Discovery Kasmadan Rahatlıkla Oynarmı ŞimdidenTeşekkürler..

bunlari havada acar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UmutcanRTRK

quote:

s3 mini almata karar verdim fiyatida uygun 645 lira fln

Ben daha ne diyeyim geçmiş olsun iyi kazık yemişsiniz.

kazik yemissin derken daha almadim teli
    bi kusurumu varda s3mini nin

Kötü telefon hocam. Yapmayın yazık olur paranıza...

• s3 parasına iki tane gm al. birisine hediye et :)

• Gmd s3 ü ikiyle çarpar dörde böler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • +24edition kullanıcısına yanıt
    selamlar ; ben de çok kararsız kalmıştım. sonra telefonu inceleyince bir cihaz parasına iki adet dıscovery aldım birini kardeşime doğum günü hediyesi olarak verdim. çok sevindi. . ikimiz de çok memnunuz. piyasada aynı özellikteki telefonlara göre fiyat çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bogazınyargıcları

selamlar ; ben de çok kararsız kalmıştım. sonra telefonu inceleyince bir cihaz parasına iki adet dıscovery aldım birini kardeşime doğum günü hediyesi olarak verdim. çok sevindi. . ikimiz de çok memnunuz. piyasada aynı özellikteki telefonlara göre fiyat çok iyi.

Güle güle kullanın her açıdan sizi tatmin edecek bir cihaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 16 GB GMD kullanıyorum ama GMD nin S3 ten daha iyi olduğunu iddia edenler aldığı telefonu takım tutar gibi tutan fanboylardan oluşuyor genelde... Galaxy S3, GMD'den hem CPU (exynos cortex A9) hemde GPU (Mali-400) gücü olarak daha performanslıdır.. Ayrıca kamerası çok daha iyi çekim yapıyor.. Yazılım desteği, güncellemeler, yedek parça ve aksesuar konusunda da öndedir. Bugün 1 tane GMD bataryası almak istesen bulamıyorsun (Telpada bile yok) Ayrıca GMD'de kamerada pembeleşme, ekran kırpışması, şarj soketi arızası gibi kronik sorunlarla karşılaşma ihtimalin var.. Kısacası GMD sadece fiyatına göre iyi bir telefon.. S3 ile kıyaslamak pek mantıklı değil..
  • 500 liradan fazla para verme zaten 1 ay iicnde bozulacak 100 lira harcarsin

• İkisini de eline alıp incelemeden herhangi birini alma.. Bu konuya GM Discovery taraftarı da gelir, SGS3 hayranı da gelir ve aklınız karıştırırlar..
    Şahsen ben Discovery kullanıyorum ve çok memnunum. S3 kullanan çok yakın olduğum bir arkadaşım da var o da çok memnun.. Ama daha ucuz fiyata neredeyse daha iyi performans gösteren Discovery i görünce zoruna gitmedi değil arkadaşımın..

Sonuç olarak iki telefonu da eline alıp kurcala bence.. İkisinin de kendine has artı yönleri ve eksi yönleri var..

• Hocam bazı yazınızın bir kısmına tamamen katılmakla beraber bazı kısımlarda bazı yanlışlar var;
    Güncellemeyi sorun etmeyin, Andriod 4.4 gelecek İnşallah..
    Batarya konusunda yanlışınız var. Bataryası telpamarket.com da bulunabiliniyor (Gerçi şuan stokta yok diyor).

• Yalnız 3 aydır stokta yok yazıyor.. Geleceği de muhallak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafayareset.exe -- 15 Kasım 2013; 18:13:08 >
  • 1 OYUN: yaklaşık 3 aydır GMD kullanıyorum real racing Modern Combat Most Wanted temple Run2(cerez gibi) dolmus driver top eleven(kasıyorsa netten olabilir tamammen internet üzerinden dönen bi oyun) clash of clans oynadım hiçbirinde kasmadı minion rushda takılmalar oldu. general mobile neymiş diyen s3 s4 sahibi arkadaşlarım bu oyunları deli gibi oynarken görünce şaşırıyordu YALNIZ GamerzROM kullanıyorum orjinal romu aynı anda 3 çekidek çalıştırıyor kullandığım ROM iseaynı anda 4 çekirdek çalıştırıyor aldığım gibi ROMU değiştirdiğimden orjinal romun ne gibi dezavantajları oluyor kullanıma yansıyan onu bilemiyorumJ
    2KAMERA : gündüz çekimlerin gayet iyi karanlık ortamlarda S3 e göre birazdaha puslu çekiyor
    3 ŞARJ: şarj olmayan yerlerden oyuna yapışıp kalmazsanız 1 günü rahat çıkarıyor
    4 DIŞ MALZEME: S3 ÜN MALZEMESİ KESİNLİKLE DAHA İYİ DEĞİL
    5 FİYAT VE ALTERNATİFLER: 600 TL YE BU AYARDA BAŞKA TEL YOK S3 DE BUGÜNKÜ ŞARTLARLA 1000 TL EDECEK BİR TELEFON DEĞİL
    1000 TLYE ÇIKARIM DİYORSAN OYUN STABİLLİK KONULARI ÖNEMLİYSE NEXUS 4 TAVSİYE EDERİM

• tabii ki general mobile hocam sakın s3 almayın ekranı berbat
  • Ekran olarak GMD daha güzel geliyor bana İşlemcisi daha tasarruflu olduğundan Pili ille daha uzun bir kullanım ömrü var.
    Kötü tarafları kamera çok iyi değil.
    İşlemcisi s3ün yanında yere baktırıyor (s3 matematik işlemlerde tam 2 ye katladı gözümün önünde.)

Fiyatı da tam iki katıydı :)
    S3 mini yi karşılaştırma fırsatım olmadı ama işlem gücünde eşit iseler bahsetmeye bile deyeceğini düşünmüyorum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.