Ne oldu anlamadım, dün akşam otobüste müzik dinliyordum birden müziğin sesi kesildi baktığımda ses alçaltma tuşu basık kalmış gibi ses seviyesi en dibe dayanmıştı. Dokunmatikten yükseltiyorum tekrar en dibe düşüyor. Dedim inince bakarım tuş kilidine alayım diye ama power tuşu da çalışmıyordu. neyse eve gittim şarja bağladım o ara uyuya kalmışım. Sabah uyandığımda telefon açılmıyor ekranda Android simgesi var ve KOMUT YOK yazıyordu. power tuşuna bastım bi menü geldi oradan user restore seçeneği mi ne vardı onu yaptım açıldı telefon. ama o sırada ses yükseltme tuşu çalışmıyordu. şimdi telefon açık ama ses yükseltme tuşuna basınca o ses seviyesi ekrandan kaybolmuyor ana menü tuşuna bastığımda veya dokunmatiği kullandığımda sanki ses seviye tuşuna basmışım gibi seviyeyi gösteren bipleme sesi geliyor. Bir müddet sonra kayboluyor ama bu sefer de tuş kilidi çalışmıyor. bi süre sonra o da düzeliyor filan.
Telefon kullanılıyor ama rahatsız edici şuan. Bu problemin kaynağı virüs filan olabilir mi?
Yandaki tuşların filmi pert veya tuş basılı kalmış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme