Şimdi Ara

GM discovery telefon var oyunlarda kasiyor asus memopad 7 ME176C almaya degermi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Su an general mobile discovery kullaniyorum ancak asphalt 8-Darkness reborn gibi oyunlarda cok takilma ve kasmalar oluyor. Bende bu tarz oyunlari oynamak icin memopad 7 me176c tableti almayi dusunuyorum. Merak ettigim ise bu tablet GM discovery den ne kadar ustun ? Oyunlarda bana problem yasatirmi. Almak mantiklimi yoksa bendeki telefonla devammi etmeliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tobeornottobe2

Merhaba arkadaslar. Su an general mobile discovery kullaniyorum ancak asphalt 8-Darkness reborn gibi oyunlarda cok takilma ve kasmalar oluyor. Bende bu tarz oyunlari oynamak icin memopad 7 me176c tableti almayi dusunuyorum. Merak ettigim ise bu tablet GM discovery den ne kadar ustun ? Oyunlarda bana problem yasatirmi. Almak mantiklimi yoksa bendeki telefonla devammi etmeliyim?

Arkadaşım bende gm discovery var ve nova 3, asphalt 8, gta san andreas, dead trigger vs hepsi yüklü ve en yüksek ayarlarda sıfır kasma. Sende kasmasının nedenini bilmiyorum ama 1. İhtimal eğer 4gb lik modelse hafıza kartına kuruyorsan ve kartın okuma yazma hızı düşükse o olabilir ayrıca rootlayıp greenfty kullanırsan çok büyük fark göreceksin. Ve birde güç korumasını kapatarakta deneyebilirsin.

Bende ayrıca asus memopad hd 7 ve memopad 176c modeli var hd 7 de sık sık takıalar oluyor onuda greenfy ve clean master'ın game boster ile çözdüm.

Memopad 176c de en yüksek ayarlarda sıfır kasma var ve ayrıca oyun oynama zevkide veriyor

• Hafiza kartindan telefona tasidim kasma azaldi baya :)tesekkurler tavsiyen icin .peki bu telefon ve tablet arasinda kiyaslama yaparsak hangisi daha iyi birde asus memopadi televizyona baglayip oyunlari gamepad ile oynama sansim varmi?

• Asus otg destekliyor hdmı ile televizyona baglayabirisn konsolda takabilrisn ve asus mrmopad me176c nin bir özelliği var play to kablosuz televizyona görüntü aktarıyor ama nasıl yapılıyor bilmiyorum

• Asus memopad hd 176c kesinlikle daha iyi. Otg özelliği oldugu için joistik,klavye,maouse bağlayabilir ve kablosuz görüntü aktarımına izin veren bir tv de oynayabilirsin ama bu yöntem oyun için pek uygun değil sebebi görüntü ekrana 1 saniye kadar gecikmeli gidiyor. Mhl kablo ile hdmiden görüntü verebilirsin ama bu şekildede joistik vs kullanamayabilirsin.

Birde ps3 joistigi kablosuz bağlayıp kullanma şansın var tabiki ;)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.