Şimdi Ara

GM Discovery ve Onu Tanıtanların Ayıbı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Herkese merhaba arkadaşlar artık bunu yazmak zorunda kaldm gerçekten sabır seviyemin son haline geldim ve başkaları da bu saçma salak komploya düşmesin diye yazmak istiyorum .

Öncelikle arkadaşlar bu ürün çıkacağı zaman herkes bir heyecanlandı bende dahil çalıştığım şirketin baktım stoklarına vs düşecek dedim alalım kullanalım türk firmalarına destek verelim ki türk teknoloji firmaları da güçlensin bir boyut kazansın ülkeler arasında . Aradan yaklaşık 2 ay geçti telefonu aldım ilk başlarda gayet memnundum herkese de önerdim dedim ki alın bu telefon diğerlerinden hem ucuz hem de sizi her konuda tatmin eder.Sonrasında sıkıntılar bir patlamaya başladı ve arkası gelmeye devam etti.İlk başlarda hat ve internet sıkıntısı çıkardı telefon kendi kendine uygulamalar açıp sistemi kasıyordu ve bir anda sistemi kapatıyordu. Bu arada bir yazılım firmasında donanım ve yazılım üzerine çalıştığımı bildirmek isterim . Neyse sonrasında bunları kendim giderdim ve bir 3g toplantısı yapmak istedik aramızda çalışma arkadaşlarım şakır şakır 3g ile görüntülü konuşurken telefonum durmadan kapandı öncelerinde konuşuyordum fakat güncellemelerden sonra telefon sapıttı farkettim ki GM firması bir güncelleme yaparken telefonun her yerine yönelmiyor uyumluluk sağlamasa dahi güncellemeyi piyasaya sürüyor . Bu sorunun sonrasında da SOKET sıkıntısı çıktı telefon baktım şarj olmuyor yukarı doğru kabloyu kaldırınca şarj alıyor normal şekilde asla almıyor telpa yetkilileri ve gm yetkililileri diyor ki soket dayanıksız sizde zorluyorsunuz . Bu insanlar telefon kullanmasını bilmiyor mu biz hayvanmıyız ki abanalım küçücük yere veya nesini zorlayalım bir bu şerefsizliğin karşısında 50-75 tl arası para istiyor . Bu ne tarz bir oyundur ben daha çözemedim . Fiyat-Performans filan hepsi fasa fiso siz siz olun ben bilişimciyim yaklaşık 6 senedir bu hataya düştüm siz düşmeyin hepimizin amacı fazla para vermeyip güzel bir telefon kullanmaktı ama hevesimiz kursağımızda kaldı .Benim kimseye bir lafım yok ama bu telefonu almak için insanlar maaşından para ayırıyor babasının annesinin verdiği harçlıktan biriktiriyor 650-700 tl az para değil . Yazık günahtır ama telpa ve gm firması bu şekilde devam ederse bu para helal den çok harama dönüşecektir .

Saygılar sevgiler.

Hamdi Dönmez

• Hocam içime kurt düşürdün vallahi.Anneanneme yeni aldım şu an harika duruyor imrendim bende ama bakalım inşallah senin dediğin olmaz :)
  • Ben de herkese önerdim vs önerdiğim kişilerin ki benden önce patladı yani dikkat etmemiz lazım bu konuda
  • biraz şans işi sanırım benim kuzen aldı iki tane hem kendine hem eşine 6 aydır bir sorun çıkmadı gayet memnunlar ama çok fazla şikayet geliyor telefondan gerçekten
  • ben yaklaşık on aydır kullanıyorum hiç bir şikayetim yok.çok memnunum.
  • İlk parti ve ikinci parti olarak ikiye ayrılıyor ürün , genellikle ilk partide bu sıkıntılar çıkıyor ikinci partide ise 3g sıkıntısı var . 3g ile konuşmayı denerseniz beni anlayacaksınız
  • Yok ya oyun oynamayı filan denedim inceledim mağazalarda rahat kullanışşı canlı renkler kısaca mükemmel bir telefon şarj soketi de somradan bozulmuş yani tamam kablo biraz dandrik ama hemen bozulacak kadar değil sınıfının en iyisi ben mayısta bir tane alacağım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

biraz şans işi sanırım benim kuzen aldı iki tane hem kendine hem eşine 6 aydır bir sorun çıkmadı gayet memnunlar ama çok fazla şikayet geliyor telefondan gerçekten

Bende 4 aydır sorunsuz kullanıyorum, kullanmayada bağlı bozulup bozulmaması.
  • Bende telefonu kullanıyorum 4 ay vs kullanırsınız , bakın ben size diyorum ki 3g sini bir deneyin sonra bana katılacaksınız bu sorunların olduğunu zaten telpa da biliyor gm firmasıda bunu tanıtan insanlarda .
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamdidnmez

Bende telefonu kullanıyorum 4 ay vs kullanırsınız , bakın ben size diyorum ki 3g sini bir deneyin sonra bana katılacaksınız bu sorunların olduğunu zaten telpa da biliyor gm firmasıda bunu tanıtan insanlarda .

3g yide kullanıyorum bende sorun neden yok acaba, sizin aldığınız tel ilk part'lardan heralde.
  • quote:

MUTLAKA OKUYUN VE BU HATAYA DÜŞMEYİN !

Herkese merhaba arkadaşlar artık bunu yazmak zorunda kaldm gerçekten sabır seviyemin son haline geldim ve başkaları da bu saçma salak komploya düşmesin diye yazmak istiyorum .

Öncelikle arkadaşlar bu ürün çıkacağı zaman herkes bir heyecanlandı bende dahil çalıştığım şirketin baktım stoklarına vs düşecek dedim alalım kullanalım türk firmalarına destek verelim ki türk teknoloji firmaları da güçlensin bir boyut kazansın ülkeler arasında . Aradan yaklaşık 2 ay geçti telefonu aldım ilk başlarda gayet memnundum herkese de önerdim dedim ki alın bu telefon diğerlerinden hem ucuz hem de sizi her konuda tatmin eder.Sonrasında sıkıntılar bir patlamaya başladı ve arkası gelmeye devam etti.İlk başlarda hat ve internet sıkıntısı çıkardı telefon kendi kendine uygulamalar açıp sistemi kasıyordu ve bir anda sistemi kapatıyordu. Bu arada bir yazılım firmasında donanım ve yazılım üzerine çalıştığımı bildirmek isterim . Neyse sonrasında bunları kendim giderdim ve bir 3g toplantısı yapmak istedik aramızda çalışma arkadaşlarım şakır şakır 3g ile görüntülü konuşurken telefonum durmadan kapandı öncelerinde konuşuyordum fakat güncellemelerden sonra telefon sapıttı farkettim ki GM firması bir güncelleme yaparken telefonun her yerine yönelmiyor uyumluluk sağlamasa dahi güncellemeyi piyasaya sürüyor . Bu sorunun sonrasında da SOKET sıkıntısı çıktı telefon baktım şarj olmuyor yukarı doğru kabloyu kaldırınca şarj alıyor normal şekilde asla almıyor telpa yetkilileri ve gm yetkililileri diyor ki soket dayanıksız sizde zorluyorsunuz . Bu insanlar telefon kullanmasını bilmiyor mu biz hayvanmıyız ki abanalım küçücük yere veya nesini zorlayalım bir bu şerefsizliğin karşısında 50-75 tl arası para istiyor . Bu ne tarz bir oyundur ben daha çözemedim . Fiyat-Performans filan hepsi fasa fiso siz siz olun ben bilişimciyim yaklaşık 6 senedir bu hataya düştüm siz düşmeyin hepimizin amacı fazla para vermeyip güzel bir telefon kullanmaktı ama hevesimiz kursağımızda kaldı .Benim kimseye bir lafım yok ama bu telefonu almak için insanlar maaşından para ayırıyor babasının annesinin verdiği harçlıktan biriktiriyor 650-700 tl az para değil . Yazık günahtır ama telpa ve gm firması bu şekilde devam ederse bu para helal den çok harama dönüşecektir .

Saygılar sevgiler.

Hamdi Dönmez

Arkadaşların dediği gibi ilk partide soket sorunu vardı, firma bunu kabul etti ve bu cihazlar ücretsiz onarıldı. Ben yüzden fazla sattım, 2-3 müşterimde sorun oldu.
    Her markada olan şeyler bunlar.

• Ben telpayı aradım bana tek dedikleri 70 tl ücreti var onun dışında onarımı yok ben zaten bunu duyduktan sonra kafayı yedim bir bilişimci olarak nasıl bir hataya düştüm anlamadım .
  • İlk partiler zaten başlıca sorunlu ölü pixel , şarz soketi felan 6 aydır bende sıkıntı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamdidnmez H kullanıcısına yanıt
    2 Aydır 2.Parti 16Gb Discovery kullanıyorum şimdiye kadar çok sık kullanmasam da bir sıkıntı çekmedim.

• mükemmel bi tel bence hiçbi sorunu çıkmadı s3 ten hiç bir farkı yok
  • quote:

İlk parti ve ikinci parti olarak ikiye ayrılıyor ürün , genellikle ilk partide bu sıkıntılar çıkıyor ikinci partide ise 3g sıkıntısı var . 3g ile konuşmayı denerseniz beni anlayacaksınız

Sizi çok iyi anlıyorum :'( ama bazıları bunu dile getirince çamur atma telefona diyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cgokhans -- 3 Nisan 2014; 22:32:53 >
  • Çevremde telefonu kullananan en az 10 kişi var hepside olumlu. Bu internetteki olumsuz mesajlar niye bu kadar çko anlamadım. ARkadaşlarımın hepsi tavsiye ediyor burada bunları okuyunca soğuyorum. Birazda gmd 2 yi bekliyorum oda ne olacak belli değil
  • Hala General Mobile alan mı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetes99

Bende ve ve 5 arkasimda var (yalan soylemiyorum gercekten 5 arkadasimda var cogu bende gordu telefonu begenip aldi ) daha hiçbirimizinkinde bir sorun cikmadi uyduracaksaniz da az uydurun

arkadaşım kimse durduk yere birşey uydurmaz tamam sorun yaşamayan birçok kullanıcı var hatta çoğunlukta sorun yok ama sorun çıkan cihazlarda var birçok kişide bunları söyleyenlere de saygı duymak gerekiyor
  • Aynen bencede ucuz diye almamak lazım "ucuz etin yahnisi yavan olur"
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.