Şimdi Ara

Gm discovery VS ipod touch 5g

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu anlarda ortalığı çok karıştıran gm discovery benimde kafamı karıştırdı yorumlarda herkez farklı bişe söylüyor sizce ben gm discovery mi alimmi yoksa hiç karıştırmayıp güvenilen markadan apple ipod touch 5g mi alim telefonum var ben internette çok gezinin oyun oynar ve müzik dinlerim bunları benim telefon tam anlamıyla karşilayamılıyo ipod alırsam hotspottan İnternet'e girerim telimizde aramak için kullanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Dragon9

Arkadaşlar şu anlarda ortalığı çok karıştıran gm discovery benimde kafamı karıştırdı yorumlarda herkez farklı bişe söylüyor sizce ben gm discovery mi alimmi yoksa hiç karıştırmayıp güvenilen markadan apple ipod touch 5g mi alim telefonum var ben internette çok gezinin oyun oynar ve müzik dinlerim bunları benim telefon tam anlamıyla karşilayamılıyo ipod alırsam hotspottan İnternet'e girerim telimizde aramak için kullanırım

Bence ipod touch 5g al. Çünkü oyunlar için daha verimli. Ayrıyaten apple kalitesi...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple kalitelidir, fakat GMD diye bir FP gerçeği varken ipod touch alınmaz.
  • iTouch'ın yanına kötü bir telefon bile gider
  • bizim arkadaşta var discovery fruit ninjada manyak gibi kasıyor. ipod touch iphone 4s ile aynı performansta desek fruit ninja iphone 4 te dahi kasmıyor.sanırım oyun için ipod touch 5g iyidir, yanına bi de nokia 1100 alo dersin yeter :D
  • Tabiki ipod tocuh. Apple kalitesinden şaşma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz1076

bizim arkadaşta var discovery fruit ninjada manyak gibi kasıyor. ipod touch iphone 4s ile aynı performansta desek fruit ninja iphone 4 te dahi kasmıyor.sanırım oyun için ipod touch 5g iyidir, yanına bi de nokia 1100 alo dersin yeter :D

Artık çok geç sony xperia sp aldım memnunum iykide almışım

• quote:

Orijinalden alıntı: Dragon9

quote:

bizim arkadaşta var discovery fruit ninjada manyak gibi kasıyor. ipod touch iphone 4s ile aynı performansta desek fruit ninja iphone 4 te dahi kasmıyor.sanırım oyun için ipod touch 5g iyidir, yanına bi de nokia 1100 alo dersin yeter :D

Artık çok geç sony xperia sp aldım memnunum iykide almışım

En güzeli

• aynen sp de güzel ben de ygs den sonra xperia L ya da ipod touch 5g alacagım ama android sevmedigim için %99 ipod touch 5g + alo demelik bir telefon. çogu kişi şarjının yetersiz oldugunu söylüyor ipodun ama parlaklıgı yüksek kullanıyor insanlar diye düşünüyorum.iphone 3g var şuan o bile bayagı gidiyor parlaklıgı kısıkken oyun + wifi sabahtan aksama kadar gidiyor (wifi kapatıyorum kullanmayınca tabi öyle)
  • quote:

aynen sp de güzel ben de ygs den sonra xperia L ya da ipod touch 5g alacagım ama android sevmedigim için %99 ipod touch 5g + alo demelik bir telefon. çogu kişi şarjının yetersiz oldugunu söylüyor ipodun ama parlaklıgı yüksek kullanıyor insanlar diye düşünüyorum.iphone 3g var şuan o bile bayagı gidiyor parlaklıgı kısıkken oyun + wifi sabahtan aksama kadar gidiyor (wifi kapatıyorum kullanmayınca tabi öyle)

Bende ole düşünüyordum ama emin ol 2 cihaz taşımak istemez insan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.