Şimdi Ara

GM Discovery vs Lumia 520 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
5.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kesinlikle general mobile discovery.oyun performansı mükemmel.zaten general mobile adı altında çıktıgina bakma.uluslararasi bi firma üretiyo her ülkeye pazarliyo.bizim ülkede de general mobile almış.çok iyi telefon 600 tl'ye alinabilecek en iyi telefon.
  • G.mobıle pıl cıkarsa almam o ayrı ama bu ıkısı arasında Lumıadan uzak dur kesınlıkle,ıkı ay ıcınde 2.kez servıse gıttı benımkı lanet olsun aldıgım gune.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlara bakıyorum da telefon firmaları ana fikri beyninize kazımış bile
    İphone5i ele alalım örneğin.
    Bu telefonun markası olan Apple denince insanlarda kalite algısı oluşuyor.Apple b.k yapsa alırım diyen insanlar bile var bu yüzden.İnsanlarda bir güven oluyor.Ama iphone5 blu products tarafından yapılsaydı şu an cihaz satmazdı bile,adı bile edilmezdi.Çünkü blu productsın altyapısı yok appleın var.
    Apple da sonuç olarak altyapıyla kurulmadı,Apple ilk kurulduğunda yoldan geçene sorsan appleı o da ne derdi.O zamanlar çoğumuz doğmamıştım ancak,Apple ilk bilgisayarını çıkardığında yüksek satış rakamlarına ulaştığını sanmıyorum,çünkü hem fiyat yüksekti hem de o zaman ibn,dell,Toshiba varken kimse gidip o zamanın appleından almazdı.Aynısı samsung için de geçerli, 7 yıl önce Nokia'nın hüküm sürdüğü zamanda,snakede rekorlar kırılırken adama ben samsung aldım desen deli misin derlerdi.
    Demem o ki bu bir güven meselesi,belki insanlar küçümsüyor da bu blu products firması 3-4 yıl sonra şimdinin samsungu olacak?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: AggressiveGamer

Yorumlara bakıyorum da telefon firmaları ana fikri beyninize kazımış bile
    Bu telefonun markası olan Apple denince insanlarda kalite algısı oluşuyor.Apple b.k yapsa alırım diyen insanlar bile var bu yüzden.İnsanlarda bir güven oluyor.Ama iphone5 blu products tarafından yapılsaydı şu an cihaz satmazdı bile,adı bile edilmezdi.Çünkü blu productsın altyapısı yok appleın var.
    Apple da sonuç olarak altyapıyla kurulmadı,Apple ilk kurulduğunda yoldan geçene sorsan appleı o da ne derdi.O zamanlar çoğumuz doğmamıştım ancak,Apple ilk bilgisayarını çıkardığında yüksek satış rakamlarına ulaştığını sanmıyorum,çünkü hem fiyat yüksekti hem de o zaman ibn,dell,Toshiba varken kimse gidip o zamanın appleından almazdı.Aynısı samsung için de geçerli, 7 yıl önce Nokia'nın hüküm sürdüğü zamanda,snakede rekorlar kırılırken adama ben samsung aldım desen deli misin derlerdi.
    Demem o ki bu bir güven meselesi,belki insanlar küçümsüyor da bu blu products firması 3-4 yıl sonra şimdinin samsungu olacak?

Apple'in ilk satısa sundugu bılgısayarın nekadar sattıgını bulamadım ama konumuzla daha cok alakalı olarak : ilk iphone'un (2007'de) satıs rakamı 6.1 milyon. S4 cıktıktan 1 ay ıcınde 6 milyon sattı. o yıllarda apple'in 6 milyon satması basarılı bir firma oldugunu gosterir

• quote:

Orijinalden alıntı: eses90

ben bu iki telefonla ilgili hala karar veremedim. discovery'nin bataryası pek dayanmıyormuş sanırım. aslında xperia L alıcaktım ama onun fiyatı da 850-900 lira olduğu için biraz kasar beni. bu ikisi arasında kaldım öneride bulunabilecek olan var mı?

Gm'nin bataryası 1800 mAh 1280x720 cozunurlugunde ekranı var
    lumia'nın ise 1430 mAh 800x480 cozunurlukte ekranı var

Kendın karsılastır .gm nin bataryası buyuk ,cozunurkugu fazla ,lumianın bataryası kucuk ,cozunurlugu dusuk. Yani iki telefonunda pil durumu esit diyebiliriz

Edit: xperia L'nin bataryası 1750 mAh cozunurlugu 854x480

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GetadakiAdam -- 10 Temmuz 2013; 6:59:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GetadakiAdam

quote:

Orijinalden alıntı: AggressiveGamer

Yorumlara bakıyorum da telefon firmaları ana fikri beyninize kazımış bile

Apple'in ilk satısa sundugu bılgısayarın nekadar sattıgını bulamadım ama konumuzla daha cok alakalı olarak : ilk iphone'un (2007'de) satıs rakamı 6.1 milyon. S4 cıktıktan 1 ay ıcınde 6 milyon sattı. o yıllarda apple'in 6 milyon satması basarılı bir firma oldugunu gosterir

Benim bahsettigimi tam anlamamissiniz.Ben en basa dondum,sonucta iphone applein ilk urunu olsaydi bu satis rakamina ulasamazlardi.
    2007deki iphonedan once basarili urunler yapmis ki guven kazanmis.

• General mobilden uzak dur lumia al

• blackcats B kullanıcısına yanıt
    Neye dayanarak Gm'den uzak diyorsun merak ettim ?
  • Lumia ile gm ile daglar kadar fark var

• anlaşılan ne lumia ne de discovery almak lazım. iyi valla çok paramız yok diye telefon da alamıyoruz. onu alma bunu alma bu fiyat aralığında ne alcaz arkadaş biz?
  • Htc desire c

• cevaplar için teşekkürler. xperia L 800 lira kliksa'da bugün. gözüme kestirdim onu alıyorum. içime sindi bu telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhansss

HANGİ SORUNLARDAN GİTTİ ALLAH KORUSUN :D

Ilk basta kendı kendıne kapanmalar vardı pek ıplemedım ama artında gonderdım servıse gıttı geldı 3-5 gun duzgundu sonra ekranda kırmızı yesıl enlemsıne cızgıler cıkmaya basladı yıne gonderdım,ama gelınce satıcam xperıa L alıcam sogudum cunku telefondan,920 lerde bıle kapanmalar kıtlenmeler oluyo işim olmaz artık lumıa falan.
  • Kesinlikle discovery

• internette nerde satiliyo bulamadım discovery
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feralas

Kesinlikle discovery den uzak dur. Bununla ilgili video incelemenin altında Mesut Çevik'in yazdıklarına bakman bile yeterli olacaktır.

• Şu an discovery ile yaziyorum. Lumiadan çok daha iyi bir telefon. Çok şık ve gayet hızlı. F/p canavarı denebilir.

• Dikkat ederseniz discovery alanlar telefondan uzak dur demiyorlar.Telefonu hiç eline almamış incelememiş kişiler sırf üzerinde general mobile yazıyor ve 600 tl olunca çamur atıyorlar.Kaldıki telefonu general mobile üretmiyor.Discovery sorunlarına gelirsek herkes ana konudan gördügü bir sorunu cımbızla çekiyor çok önemli bir problemmiş gibi gösteriyor.O problemler çözülür ve o problemleri yaşayanların yine telefonu aldıgım için pişmanım dedigini görmedim.Ben 600 tl ye böyle bir telefon aldıgım için mutluyum,alan herkes mutlu.Israrla herkese discovery önermeye devam ediyorum.Discovery varken tanınmış markaların çöp telefonlarını önerenlere discovery i 1 gün kullanmasını öneririm.
  • Discovery ile görüntülü görüşme yapan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

Dikkat ederseniz discovery alanlar telefondan uzak dur demiyorlar.Telefonu hiç eline almamış incelememiş kişiler sırf üzerinde general mobile yazıyor ve 600 tl olunca çamur atıyorlar.Kaldıki telefonu general mobile üretmiyor.Discovery sorunlarına gelirsek herkes ana konudan gördügü bir sorunu cımbızla çekiyor çok önemli bir problemmiş gibi gösteriyor.O problemler çözülür ve o problemleri yaşayanların yine telefonu aldıgım için pişmanım dedigini görmedim.Ben 600 tl ye böyle bir telefon aldıgım için mutluyum,alan herkes mutlu.Israrla herkese discovery önermeye devam ediyorum.Discovery varken tanınmış markaların çöp telefonlarını önerenlere discovery i 1 gün kullanmasını öneririm.

Kim üretiyor telefonu

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.