Şimdi Ara

gm discovery vs nexus 4 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
2.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: raif efendi

quote:

Orijinalden alıntı: Sinan Discovery

quote:

Orijinalden alıntı: iboocum

ne olduğu belirsiz telefonlarla nexus 4 ü kaşılaştıranlar var hocam gönü rahatlığıyla nexus 4 alın

ne olduğu belirli (general mobile) ve 2 yıl (telpa) garantili olan discovery, nexus 4'ten daha "iyi" bir telefon çünkü micro sd hafıza kartı yuvasına ve çıkarılabilir bir bataryaya ayrıyetten fm radyoya ve de şebeke üzerinden görüntülü görüşme yapma olanağına ki çift hat kullandırma olanağına sahip ve 600 lira.

hala böyleleri var mı discovery nasıl oluyor da n4 den iyi oluyor yuh

Adam 2000tl telefon önerisi istiyor gm Discovery diyorlar boşver dostum anlamazlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hepinizi fanlığa değil mantığa davet ediyorum, başka hiçbir şey söylemeyeceğim, zira iki cihaz da ortada, söylediklerim de. gevezeliğe lüzum yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6EF013079 -- 25 Ağustos 2013; 21:55:59 >
  • quote:

hepinizi fanlığa değil mantığa davet ediyorum, başka hiçbir şey söylemeyeceğim, zira iki cihaz da ortada, söylediklerim de. gevezeliğe lüzum yok.

adında bile discovery geçiyor ve sen bana mantıktan mı bahsediyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: raif efendi

quote:

hepinizi fanlığa değil mantığa davet ediyorum, başka hiçbir şey söylemeyeceğim, zira iki cihaz da ortada, söylediklerim de. gevezeliğe lüzum yok.

adında bile discovery geçiyor ve sen bana mantıktan mı bahsediyorsun

+1

• quote:

O telefon ne kadar güncelleme alacak sorarım sana mantikmis

• siz gerçek adınızla kullanıcı adınızı karıştırabilecek kadar sanal dünyaya sıkışmış birer marka cahili ve küçük çocuklarsınız, haliniz sadece acınası. bilinçli tüketimden uzak bir nesil. ama mantık henüz ölmedi. hadi eyvallah, şimdi eğlenin bakalım.
  • quote:

siz gerçek adınızla kullanıcı adınızı karıştırabilecek kadar sanal dünyaya sıkışmış birer marka cahili ve küçük çocuklarsınız, haliniz sadece acınası. bilinçli tüketimden uzak bir nesil. ama mantık henüz ölmedi. hadi eyvallah, şimdi eğlenin bakalım.

Dostum herkesin kişisel görüşü ama sen bildiğin fanboy olmuşsun bu şekilde bir yol kat edemezsin ki çocuk diyene kadar bize kendine bak çocuk gibi tutturmussun birşeyi mantıklı düşün

• quote:

siz gerçek adınızla kullanıcı adınızı karıştırabilecek kadar sanal dünyaya sıkışmış birer marka cahili ve küçük çocuklarsınız, haliniz sadece acınası. bilinçli tüketimden uzak bir nesil. ama mantık henüz ölmedi. hadi eyvallah, şimdi eğlenin bakalım.

neyden bahsediyor bu ne sanıyosun ki beni. internet başından kalkmayan asosyal tiplerden mi? kafa dağıtayım diye buraya giriyorum senin gibileri gördükçe soğuyorum forumdan. her şeyi geçtim marka cahili demişsin bu samsung htc ya da sony mi de sadece markasına bakarak alalım telefonu. hiç birşey bilmiyorsun işin kötüsü hiçbir şey bilmediğini de bilmiyorsun(aziz nesin başgan a saygılar)

• laf cambazlığına da lüzum yok burada marka cahilliğinden kasıt markadan başka gözü bir şey görmeme halidir. beni de soğutmadan forumdan, cevap hakkı doğurmayın. bakın ben zorunlu olmadıkça yazmıyorum. çünkü mantık bunu gerektirir, gevezeliği değil.
  • Nexus 4 ve discovery kullanmış biri olarak. Hanım için aldığım discoveryi ben kullanmaktayım. Nexustaki gibi 3g açıkken şarjı sömürmüyor, ısınmıyor, yaklaşık 6 saat ekren sürem var. Yalnızca telefon özelliklerini kullanırsam 6 günü deviriyor. Kamera çekimlerini beğenmememe rağmen nexus tan iyi olduğunu sôyleyebilirim. Dahası varda ha deyince aklıma gelmiyor.
    Eğer custom romları yüklemeye hakimseniz, bir telefonun güncelleme almasını övmezsiniz, şu anda galaxy s1 de bile 4.3 sürümü yüklenip kullanılabiliyor gayette akıcı. Hatta s1 kullanırken xiaomi mi2s e geçmiştim ve kendime (ilk başlarda) ben bukadar parayı xiaomi ye neden verdimki diye sordum durdum, arayüz hızları aynıydı. Zamanla bu düşüncem değişti tabi, son oyunlar, gyroscop, otg falan gibi artıları vardı xiaomi nin.
    Uzun lafın kısası, discoveryi sevgili burakgon arkadaşımızın hazırladığı canvas rom ile kullanıyorum, ne s4 ne iphone 4s ne de nexus derim.
    Eksikleri, otg, gyro ve a plus tellerle kıyaslandığındaki malzeme kalitesi.
    Telefon koleksiyoncusu gibiyim 3 ay sonra fikirlerim değişir ama şu an için böyle.
    Kamerası s4 ve 4s ten baya kötü onuda yazayım.
    Daha yazarım ama üşendim

• gelecek güncellemede "kablosuz giriş" diye bir menü yer alıyor, bluetooth üzerinden eşleştirip kullandırma sağlıyor. bu bağlamda otg ihtiyacı da ortadan kalkmış sayılabilir.
  • Telefonun rahatsız etmeyecek kadar az ısınması ve fiyat/performans oranı çok önemliyse discovery alın. Bunun dışında nexus 4 daha üstün bir telefon.
  • aynı fiyat olsa yada yakın fiyat olsa nexus 4 derdim ama şuanda discovery avantajlı nedeni açık ve net

Nexus 4 : Daha şık , daha kaliteli, güncelleme desteği daha yüksek marka bazında daha güven verici ve discoveryden %35 civarında daha performanslı

Discovery : Daha ince (Göreceli daha şık), fazladan 1 simkart ve micro sd kart desteği daha yüksek ses seviyesi daha az ısınma daha fazla pil performansı şebekeden görüntülü görüşme desteği nexus4'ün neredeyse yarı fiyatına renk seçenekleri

Bu bağlamda kime hangisi lazımsa onu alıyor ben olsam bu durumda discovery alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Soylu

Nexusla gm karşılaştırılmaz ama sana uygun olan telefon gm dediklerini yaparsın bunlardan başka bişey yapmayacak iwen güncellemede önemli değil hemde yaklaşık 400 lira cebinde kalır

+1

• yahu 16gb hafiza kime yetecek.ayrica 16 diyoruz da bunun nekadari bize kaliyor :)

discovery verdiğiniz parayi hak eden bir cihaz şuan tüm uygulamalari sorunsuz şekilde aciyor ve çok şık bir tasarimi var (inceliği telefonu tercih etmemdeki en büyük sebep)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertgonul -- 27 Ağustos 2013; 0:11:02 >
  • Tamam uzatmayalım GM Discovery gelecek 500 yılın en iyi telefonu

Karşılaştırana kahkaha ile gülerim. Tabiki Nexus 4
  • quote:

quote:

quote:

ne olduğu belirsiz telefonlarla nexus 4 ü kaşılaştıranlar var hocam gönü rahatlığıyla nexus 4 alın

ne olduğu belirli (general mobile) ve 2 yıl (telpa) garantili olan discovery, nexus 4'ten daha "iyi" bir telefon çünkü micro sd hafıza kartı yuvasına ve çıkarılabilir bir bataryaya ayrıyetten fm radyoya ve de şebeke üzerinden görüntülü görüşme yapma olanağına ki çift hat kullandırma olanağına sahip ve 600 lira.

• quote:

quote:

http://e1208.hizliresim.com/10/f/bv13p.gif

Senin dediğin kartal ile Ferrariyi geçmek oluyor böyle bir şey olabilir mi tamam discovery f/p konusunda çok iyi ancak şu anda NOTE 2 bile Nexus 4 kadar akıcı değil lütfen biraz mantıklı konuşun

• N4

• quote:

quote:

quote:

1gb ram dışında fazla bi +sı yok 300ghz işlemci gorilla glass vb ama gm nın ekranını anahtarla çizemessin bizzat denedim tabi nexus daha iyi ama 700 tl daha pahalı bişeeeeeeey gm internet performansında s3 e fark atıyor :) ekran kaliteleri nexusla aynı tasarım olarakda gm fark atar ağırlık olarakta :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.