Şimdi Ara

gm discovery vs nexus 4 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
2.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cavit

Nexus 4 ve discovery kullanmış biri olarak. Hanım için aldığım discoveryi ben kullanmaktayım. Nexustaki gibi 3g açıkken şarjı sömürmüyor, ısınmıyor, yaklaşık 6 saat ekren sürem var. Yalnızca telefon özelliklerini kullanırsam 6 günü deviriyor. Kamera çekimlerini beğenmememe rağmen nexus tan iyi olduğunu sôyleyebilirim. Dahası varda ha deyince aklıma gelmiyor.
    Eğer custom romları yüklemeye hakimseniz, bir telefonun güncelleme almasını övmezsiniz, şu anda galaxy s1 de bile 4.3 sürümü yüklenip kullanılabiliyor gayette akıcı. Hatta s1 kullanırken xiaomi mi2s e geçmiştim ve kendime (ilk başlarda) ben bukadar parayı xiaomi ye neden verdimki diye sordum durdum, arayüz hızları aynıydı. Zamanla bu düşüncem değişti tabi, son oyunlar, gyroscop, otg falan gibi artıları vardı xiaomi nin.
    Uzun lafın kısası, discoveryi sevgili burakgon arkadaşımızın hazırladığı canvas rom ile kullanıyorum, ne s4 ne iphone 4s ne de nexus derim.
    Eksikleri, otg, gyro ve a plus tellerle kıyaslandığındaki malzeme kalitesi.
    Telefon koleksiyoncusu gibiyim 3 ay sonra fikirlerim değişir ama şu an için böyle.
    Kamerası s4 ve 4s ten baya kötü onuda yazayım.
    Daha yazarım ama üşendim

hocam custom rom ile discovery stock romdakine göre %kaç oranla performans veriyor , bu sarjını etkileyip telefonun ömrünü tüketiyor mu ?

• Bazı arkadaşlar biraz saçmalamış. GM Discovery Nexus 4 ayarında bir telefon değildir. Ne işlemci olarak ne GPU olarak ne malzeme kalitesi olarak ne de akıcılık olarak. Bu iki telefonu aynı sınıfa koyulmaz. GM fiyatına göre çok iyi bir telefon hepsi bu.
  •  gm discovery vs nexus 4

Antutu da yazıyor ekran görüntüsünü aldım bakabilirsiniz . Nexus 4 daha iyidir
  • iki telefonuda kullanıyorum

evet g.m güzel telefon özellikle fiyatına göre

paran yoksa g.m al eğer varsa düşünmeden nexus al

g.m kağıt üzerinde ne kadar güçlü olursa olsun (quad işlemci) nexus 4 kadar akıcı değil stabil değil

g.m stabil diyenler hayatlarında nexus kullanmamış nokia symbiandan terfi edenlerdir yoksa aklı selim biri g.m ile nexusu performans anlamında karşılaştırıp üstüne birde g.m daha iyi demez
  • tabiki bir saf android olarak nexus 4 ama
    paranı boşa harcama gm discovery al interneti hspa ultra+ 42 mbps çalıştırmadı oyun yok zaten 1 güncelleme aldı yakında diğeride geliyor 4.3 kitkat güncellemeside alıcak

android uğraşırım diyorsan nexus4
    yok ben internette gezerim oyun oynarım müzik dinlerim bütçemde az diyorsan discovery
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wjéasz

tabiki bir saf android olarak nexus 4 ama
    paranı boşa harcama gm discovery al interneti hspa ultra+ 42 mbps çalıştırmadı oyun yok zaten 1 güncelleme aldı yakında diğeride geliyor 4.3 kitkat güncellemeside alıcak

yok ben internette gezerim oyun oynarım müzik dinlerim bütçemde az diyorsan discovery

Kitkat olan 4.3 değil 4.4 tür.

Ayrıca GM Discovery ile ilgili bir Kitkat haberi görmedim ben
  • Nexus 4 gibisi yok, 2 aydır kullanıyorum stabillik muhteşem ve android versionu sürekli güncelleniyor arkasında koskoca google ve LG var .. samsung s3, gm discovery felan hepsi hikaye. 2. el nexus 4 al veya sıfır al kardeşim cidden memnun olacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: strucklieben07

quote:

Orijinalden alıntı: iboocum

quote:

Orijinalden alıntı: Sinan Discovery

quote:

ne olduğu belirsiz telefonlarla nexus 4 ü kaşılaştıranlar var hocam gönü rahatlığıyla nexus 4 alın

ne olduğu belirli (general mobile) ve 2 yıl (telpa) garantili olan discovery, nexus 4'ten daha "iyi" bir telefon çünkü micro sd hafıza kartı yuvasına ve çıkarılabilir bir bataryaya ayrıyetten fm radyoya ve de şebeke üzerinden görüntülü görüşme yapma olanağına ki çift hat kullandırma olanağına sahip ve 600 lira.

1gb ram dışında fazla bi +sı yok 300ghz işlemci gorilla glass vb ama gm nın ekranını anahtarla çizemessin bizzat denedim tabi nexus daha iyi ama 700 tl daha pahalı bişeeeeeeey gm internet performansında s3 e fark atıyor :) ekran kaliteleri nexusla aynı tasarım olarakda gm fark atar ağırlık olarakta :)

Hocam naptınız ne 700 tl daha pahalı
    Şuan için bakın hepsiburadaya 440 tl daha pahalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Orijinalden alıntı: Wjéasz

tabiki bir saf android olarak nexus 4 ama

Kitkat olan 4.3 değil 4.4 tür.

Ayrıca GM Discovery ile ilgili bir Kitkat haberi görmedim ben

Bizzat gm destek ile gorustum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sinan Discovery

quote:

ne olduğu belirsiz telefonlarla nexus 4 ü kaşılaştıranlar var hocam gönü rahatlığıyla nexus 4 alın

ne olduğu belirli (general mobile) ve 2 yıl (telpa) garantili olan discovery, nexus 4'ten daha "iyi" bir telefon çünkü micro sd hafıza kartı yuvasına ve çıkarılabilir bir bataryaya ayrıyetten fm radyoya ve de şebeke üzerinden görüntülü görüşme yapma olanağına ki çift hat kullandırma olanağına sahip ve 600 lira.

Neresi komikhaklı bi kkere2 imeisi var ister başka tele fona at ister atma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: black_67

iki telefonuda kullanıyorum

evet g.m güzel telefon özellikle fiyatına göre

paran yoksa g.m al eğer varsa düşünmeden nexus al

g.m kağıt üzerinde ne kadar güçlü olursa olsun (quad işlemci) nexus 4 kadar akıcı değil stabil değil

g.m stabil diyenler hayatlarında nexus kullanmamış nokia symbiandan terfi edenlerdir yoksa aklı selim biri g.m ile nexusu performans anlamında karşılaştırıp üstüne birde g.m daha iyi demez

Ben Nexus ile karşılaştırdım ikisindede donma takılma vs yok yani Discovery daha iyi (f/p olarak)

• F/p olarak Gm discovery
    Ama Nexus 7 kullanan biri olarak söylüyorum,Nexus apayrı bir şeydir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.