Şimdi Ara

GM Discovery Whatsapp Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ortada sebep yokken whatsapp çalışmamaya başladı. Ne mesaj geldi ne gönderebildim. Telefonu kapatıp açtığımda whatsappa girmeye çalıştım, tarih ve saat ayarlarınızı güncelleyin uyarısı aldım. Zaten otomatik tarih kullanıyorum. Neyse bi şekilde kısa süreliğine kullanabildim, sonra yine gitti. Sadece whatsappta sorun var.

Whatsappı silip yükledim tüm mesaj geçmişlerim silindi. Yüklediğimde doğrulamada falan da sıkıntı oldu giremedim başta. Tarih ayarlarıyla filan oynayınca açıldı fakat şimdi yine kullanamıyorum. Sorunun telefonun tarih ayarlarından kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama otomatik de yapsam, kendim de ayarlasam sorunu çözemiyorum. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim..

-- Ayrıca telefonu kapatıp açtığımda 60 kuruşum gitti. Nerden gittiğini anlayamadım. Sonra fark ettim ki dün arkadaşımın bana attığı mesaj bugün benden ona gitmiş. Onun attığı mesajın tamamen aynısı. Nasıl böyle bi şey olabilir anlayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felipa -- 7 Temmuz 2016; 13:30:51 >

• Son zamanlarda iki sorun bende de oluyor bilen varsa yardımcı olabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun ciddi sıkıntıları var. Google playden download yapamıyorum. Paused uyarısı alıyorum download başlar başlamaz. Değişmeyi düşünüyorum zaten hafıza sıkıntısı büyük.
  • Gelen mesajı karşı tarafa yollama sorunu var stock kitkatta. Custom rom kurmanızı öneriririm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.