Şimdi Ara

GM E-Tab 5 Dokunmatik Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
19.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktan da anlaşılacağı gibi dokunmatik sorunu var arada dokunmatik işlemiyor. Kalemi işliyor yeniden başlattıktan sonra düzeliyor ama arada yine dokunmatik sorunu meydana geliyor. Acaba kronik bi sorun mu yoksa sadece bende mi var?? Müdür yardımcısına söyledim garantiye gondericez ama yine de kesin bi şey olmadan gondereyim dedim. Acil lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı sorun bendede var ya elimle hiçbir şey yapamıyorum mecbur kalemle yapıyorum son uygulamalarıda kapatamıyom öyle kalıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: atalay_can

Aynı sorun bendede var ya elimle hiçbir şey yapamıyorum mecbur kalemle yapıyorum son uygulamalarıda kapatamıyom öyle kalıyor

Kardeş belli bir süre sonra fazla yapmamaya başlıyor. Ekran dokunmatik kalibrasyonu çalışmıyor. Root atıp ayarlar.odex ve ayarlar.apk dosyası ile degistirdim. Şimdi sikinti olmuyo. Google Play falan da kurdum. Kurumsalı sildim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • polatxp635 kullanıcısına yanıt
    Root attıktan sonra bi sıkıntı oluyormu bende root atıcamda hocalar işte disiplin suçu root atmak falan diyorlar bişey oldumu sana
  • atalay_can A kullanıcısına yanıt
    Tertemiznhocam sikinti olmuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: polatxp635

quote:

Aynı sorun bendede var ya elimle hiçbir şey yapamıyorum mecbur kalemle yapıyorum son uygulamalarıda kapatamıyom öyle kalıyor

Kardeş belli bir süre sonra fazla yapmamaya başlıyor. Ekran dokunmatik kalibrasyonu çalışmıyor. Root atıp ayarlar.odex ve ayarlar.apk dosyası ile degistirdim. Şimdi sikinti olmuyo. Google Play falan da kurdum. Kurumsalı sildim

hocam dokunmatik hic islemiyor 0 alt tuşlarda öyle ne yapmaliyim? Kalem isliyor sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayca_22 -- 26 Kasım 2015; 23:43:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kapatıp açın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    e-tab 5 aktivasyon sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Root attıktan sonra bi sıkıntı oluyormu bende root atıcamda hocalar işte disiplin suçu root atmak falan diyorlar bişey oldumu sana

Kendiminkiyle birlikte 10 tane tablete root attım. Hiçbir şey olmuyor. Haa artık root çok farklı bir yolla atılıyor. SP Flah Tool ile TWRP kurup TWRP ye girip rom kuruyoruz.Kurumsal olmayan google playli rootlu rom. Hatta hoca bile istedi bana da at performans notu olarak yansır belki dedi Bende yarın getirin hocam dedim hem yazılılarda bitiyo falan yarın rahat rahat hallederim. Kısaca hiçbir şey olmuyor. Şehir efsanesi biraz uydurmasyon. Tabletlere gelen mesajda göz korkutma amaçlı itibar etme. Hadi eyw İyi Forumlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: polatxp635

quote:

kesin çözüm mü ? ben de rootladım ama kalibre bile işlemiyo parmakla kullanılmıyo kalem de bi süre sonra fayda etmez diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fernando melo -- 15 Aralık 2015; 22:25:58 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.