Şimdi Ara

GM Elite'nin GM 5 Plus'dan iyi olması.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Baktığında Discovery Elite 5 Plus u geçecek düzeyde ama GM nin yüzünden dolayı cihaz 4.4.2 de kaldı. Bu telefona 7.0 değil 5.0 bile verseler adam olur ama GM bunla uğraşmıyor. Sebebi de GM nin bu cihazı amiral gemisi yapması ve üstünden para kazanıp reklamını yapması. Elite de Snapdragon 800 var. 5 plus da 617. ikisi de 3gb ram 32 gb

GM Elite'nin GM 5 Plus'dan iyi olması.

• Elite iyi mi? Snapdragon tamam ama ya diğer özellikleri?
    Yazılım harici de eksileri çok.
    Micro usb eksi özelliktir.
    Hafıza kartı desteği yok. Bu en büyük kusurudur.
    Telefon 4g desteklemiyor.
    Bu özelliklerle Gm5+'ı geçiyor hmm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismiKadir

Elite iyi mi? Snapdragon tamam ama ya diğer özellikleri?
    Yazılım harici de eksileri çok.
    Micro usb eksi özelliktir.
    Hafıza kartı desteği yok. Bu en büyük kusurudur.
    Telefon 4g desteklemiyor.
    Bu özelliklerle Gm5+'ı geçiyor hmm.

Micro usb günümüzde hala standarttır. usb type c yi hala çok az cihaz kullanmakta ve standart olması için daha çok var. Ve cihazın çıkış tarihine bakın...
    32 gb de bence yeterli. burası kullanıma bağlıdır. kişiden kişiye değişecektir. 4 gb cihaz kullandım ve 32 gb cihaza geçince sd kartımı kenarıya koydum.
    4g modeli bulunmakta.
    yazılım dışında hiçbir sorunu bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arvelo -- 3 Aralık 2016; 22:43:51 >
  • KE_SİN_LİK_LEEEE

bırakın elite i bence discoveryde bundan daha kullanışlı ve sağlamdı bu cihaz tam bir başbelası...Garantti noktasında zaten sınıfta kaldılar cihazımız çelik olduğu için cebimizde kendi kendine yamuluyor!!!! Hakkım haram olsun ...
  • Gm zaten kendisi yazılımişini yapamadıgını söyledi heleki cindeki bir cihazı alıp üzerine markabasıp kendi yazılımını kendi yapmanoktasında beceremediler. O yüzden Android Oneprojesine dahil oldular. Elite ile GM bir üst segment telefon piyasasına da girmeye çalıştı olmadı tekrar ÖZüne döndü.Yazılımıda google a bıraktı. Android one projesi ile Gm yazılım sorununu çözdü elitedonanımolarak zamanın güzel telefonlarından lakin yazılım kısmı sıkıntıydı....
  • kozluca21 kullanıcısına yanıt
    Telefon herhangi bir baskı olmadan yamulmaz. Kocatelefonu cebinde kullanırken dikkat etmezisen yamulur. Bugün google a yazarsan telefonumyamulduşikayet diye...HTC sinden Iphone una Sony sinekadarbirçok insan telefonun amuldugundan şikayet ediyor... Kimsekusra bakmasın dikkatli kullanmayıp sonra telefon yamulunca ağlayıp sızlanmamak lazım
  • Elite bir garip telefon. Snapdragon 800 ile nasıl kasıyor çözebilmiş değilim. Benim Lg G2 ile aynı oyunu daha düşük grafikte açıyordu (UFC) Garip yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.