Şimdi Ara

Gm eventten kazananlar açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1.secilen resim buymuş bence 1.liği haketmeyen bir ss ama yapacak bir şey yok benim yolladığım buna 5 çekerdi ya

Ben de 20 k sp kazanmışım Ben her serverde ilk 3 e sox silah verdiklerini sanıyordum. Neyse sağlık olsun hiç olmamasından iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feriox -- 15 Ocak 2010; 16:53:18 >

• 1. olan resim omu yuuu bu jm ne yaptığını bilmiyor yha benim yolladığım bin kat daha güzel bu ne yha :S
  • ha bu arada adam 90lv Sun Spear kazanmiş :) buildine göre oh oh
  • kazanan resim bana göre güzel geldi
  • Resimin altındaki yorumlarda bizimki ile hemfikirdi Kişiye göre değişebilir tabii yada tanıdığın biri olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feriox

Resimin altındaki yorumlarda bizimki ile hemfikirdi Kişiye göre değişebilir tabii yada tanıdığın biri olabilir.

Tanıdık olması veya olmaması benim için önemli değil ki tanımıyorum, dediğiniz gibi bu kişiye göre değişebilir.
  • ben beğendim GM'e o hareketi yaptırmak zor olsa gerek yaptıysa bide yakalaması var o açılarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

kazanan resim bana göre güzel geldi

Bencede güzel, GM adamı gösteriyo eliyle.
  •  Gm eventten kazananlar açıklandı
    GM selam vermiş orda sadece Aynı şeyleri Cindiena da yapmıştı zorlamayla falan değil kendiliğinden yapıyordu.
  • slm verirken ve güzel açıda yakalamış, zaten daha ne kadar güzel resim yakalayabilirsinizki. siz resimi çekmek için harcadığınız silke bakın
  • gayet hoş bir çalışma olmuş bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

slm verirken ve güzel açıda yakalamış, zaten daha ne kadar güzel resim yakalayabilirsinizki. siz resimi çekmek için harcadığınız silke bakın

1 silk harcadım oda at için
  • Ben diğer katılımcıların resimlerini görmedim; fakat kazanan resim bence haketmiş. Bir kere açı çok güzel yakalanmış.
  • Eee hafif bir açı yakalaynı joymaxla ortak olun tmm :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: feriox

GM selam vermiş orda sadece Aynı şeyleri Cindiena da yapmıştı zorlamayla falan değil kendiliğinden yapıyordu.

Yalnız 1 silk ile alınan pete binip resim çektirmek gerek miyormuydu ?

• Evet aynen öyle ama bu resim sizi yanıltmasın fazladan bir kaç ss daha almıştım onlardan biri sadece
  • İbotla yapılmış fake gmle event kazanmak büyük başarı bence.Gmin ismini görebilen varmı?Yanınadki adamın ismini çok net görebiliyorken bikaç santim önde olan gmin isminin kadraja sığmaması ne kadar ilginç.Ama daha ilginç olan şey oyun yapımcılarının yada bu eventte görevli olan kişilerin bunu farkedememesi.Tam joymaxe göre bi iş olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrilinnK -- 16 Ocak 2010; 22:10:23 >
  • Bence senin resimin daha güzel ama adam silk pet e binmiş ondan dolayı kazandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SyNeRGeNIX

Bence senin resimin daha güzel ama adam silk pet e binmiş ondan dolayı kazandı

Yukarda verdiğim ss yarışmaya gönderdiğim ekran görüntüsü değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.