Arkadaslar ben bir arkadasla iddaye girdim arkadas tutturdu gmler bizim gibi normal girer diye bende onların baska bir giris paneli vardır dedim eğerki sizler biliyorsanız lutfen bu iddaya son verebilecek cevap verirseniz cok guzel olur şimdiden cok tessekkurler
bi panel var sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: øsan
bi panel var sanırım
onlarda bizim gibi girer galiba
quote:
Orijinalden alıntı: XYengerekYX
onlarda bizim gibi girer galiba
Alıntıları Göster
tam olarak bilgisi olan var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: SSCB
tam olarak bilgisi olan var mı?
Alıntıları Göster
tam olarak bilgisi olan war onların başka bir giriş paneli war çünkü bakarsan ıd yerine :boşluk şifre yerine:boşluk yaz ve gör gm şifresi ama hep 255 hatası verior neden çünkü onların girişleri daha deişik bi program
quote:
Orijinalden alıntı: keremc
tam olarak bilgisi olan war onların başka bir giriş paneli war çünkü bakarsan ıd yerine :boşluk şifre yerine:boşluk yaz ve gör gm şifresi ama hep 255 hatası verior neden çünkü onların girişleri daha deişik bi program
Alıntıları Göster
yani ben kazandım? öyle oluyor dimi
abi hani bi aralar knight tan çıkınca resmi site geliyo ya orda bi video var dı işte öle görüyo gm
abi hani bi aralar knight tan çıkınca resmi site geliyo ya orda bi video var dı işte öle görüyo gm
Onların Client i farklı pach leri farklı
ayni programla giriyorlar. static ipleri var
quote:
Orijinalden alıntı: :smeago:
quote:
Orjinalden alıntı: :smeago:
Bide o videoda Gm in canı azdı Gm ye nova yağdırıyolardı
quote:
Orijinalden alıntı: Panamalı Hasta
quote:
Orjinalden alıntı: :smeago:
Bide o videoda Gm in canı azdı Gm ye nova yağdırıyolardı
Alıntıları Göster
ben gırdım İD:10 bosluk sifre:10 bosluk 383 gun pre var
normal gırerler. sadece kısa yolları vardır.
quote:
Orijinalden alıntı: kastipi
Kanımca farklı bır gırıs sekıllerı vardır.Sonucunda gm,gırıs ekranında bıle yapması gereken ısler olabılır.
quote:
Orijinalden alıntı: kastipi
quote:
Orjinalden alıntı: kastipi
arkadaas dogru soluyor pv serverlardan biliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: __True___Crime__
quote:
Orjinalden alıntı: kastipi
arkadaas dogru soluyor pv serverlardan biliyorum
Alıntıları Göster
Gm in cilent farklı sadece.Girerken oda id pass yazıo ama girince herşey değişio Yane gm in şifresini bile bilsen bi işine yaramaz
quote:
Orijinalden alıntı: lDarkDaqqerl
Gm in cilent farklı sadece.Girerken oda id pass yazıo ama girince herşey değişio Yane gm in şifresini bile bilsen bi işine yaramaz
Alıntıları Göster
başka bir paneli var ben video sunu gördün hatta ıd sini hatırlıyom ama adamlar knight gibi ama değişik bi yerden giriyolar onların programları var
quote:
Orijinalden alıntı: BLoodRunsCoLD
başka bir paneli var ben video sunu gördün hatta ıd sini hatırlıyom ama adamlar knight gibi ama değişik bi yerden giriyolar onların programları var
Alıntıları Göster
Benim De BiLdiim Kadarı iLe FarkLı Bir PaneLden Bism gBi Id ŞifRe GirioLar
quote:
Orijinalden alıntı: CaS_AnOvA
Benim De BiLdiim Kadarı iLe FarkLı Bir PaneLden Bism gBi Id ŞifRe GirioLar
Alıntıları Göster
ahh o paneli bulsak su bosluk dediğiniz seyle girsek (383 gun pre) herkesi banlasak sadece tanıdıklarımızı bıraksak ne kadar iyi olur
quote:
Orijinalden alıntı: SSCB
ahh o paneli bulsak su bosluk dediğiniz seyle girsek (383 gun pre) herkesi banlasak sadece tanıdıklarımızı bıraksak ne kadar iyi olur
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: SSCB
hm bişi dcm o boşluğu bn bi topic olarak açmıştım ( alıntı olarak) daha dün girdim 7545 gün pre si vardı ama serverlere girmiyo çünkü kapatıldı k2 üzerinden o char
beler bişi dcm gm panelini bulmanız zor sıkar onlarınki kilitleniyi bulamıyosun çünkü gm olma kurallarını okudum bn parayla tabi bnm bildiğim gm lik şifreni fln onlar yolluyo size gm ler görünmez olabiliyo göremiyosun bazen havada uçabiliyo