Ben edana da oynuorum ve bir gün önce hersamanke gibi düşüq fiyatlara sahip piyasamızın... Bi gün sonra fırladığını ve bunun dupe nin yeniden bulumasıyla ortaya cıqtığını sölediler.. Sizce bu doğrumu dupe cıkınca piyasa canlanırmı... Yada diğer söylenti gm geceleri item mi cekio canlılık kazandırmak için ?
gm ıtem cekıodur pıyasaya nakıt sokmak ıcın dupe her zaman var yapan yapıo +10 ms vardı edanada pıyasanın pahalnması olayıda 25 30 kısı kekurıyı 30 m dne koyarlar adamın kekurı sı vardır der mıllet 30 ddan bn nıe 10 dan sataym o sekıl dıe dusunuorum
quote:
Orjinalden alıntı: TheImmortal
Ben edana da oynuorum ve bir gün önce hersamanke gibi düşüq fiyatlara sahip piyasamızın... Bi gün sonra fırladığını ve bunun dupe nin yeniden bulumasıyla ortaya cıqtığını sölediler.. Sizce bu doğrumu dupe cıkınca piyasa canlanırmı... Yada diğer söylenti gm geceleri item mi cekio canlılık kazandırmak için ?
edana canlansın diye item çekiyo
+10 ms yi ben de gordum tamam da bu ne :D adam GM e ban dıyo hehehe
edenada dupe var sanırım ama bi kaç kişi tarafından yapılıyo ama gm item fln cekmiyo o yalan.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme