Şimdi Ara

GM Kafayı Üşüttü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Moradonda sürekli bosslar çıkıordu her çeşidinden gm çıldırmış gibiydi :D

GM Kafayı Üşüttü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pamponline -- 20 Eylül 2005, 2:46:18 >

• ahahah :) Allah sabır versin :D
  • :) muha
  • mıllet ne yapacagnı sasırdı
  • Abicim ne yapacağını şaşırmaktan değil.Bende o sırada arklan oradaydım gm boss event yapıyor size ne.Bundan güzel event olur mu.Millet boss event çıksın diye bekler siz ne diyonuz.Gerçi eventın yapılma yeri çok ilginç ama olsun.Beni içinden çıkan item ilgilendiriyor.
  • boss lar nerde?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Millet kafayı yemiş
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  GM Kafayı Üşüttü

bu resimde boss mu var yoksa benmi körüm

• quote:

Orjinalden alıntı: Ciko_Seko

GM Kafayı Üşüttü

print screen çektiğim zaman bosslar yoktu sadece gm'in yazıları vardı sonradan çıktı bosslar

• dün cypherda vardı lesath shaula samma dahil bi sürü boss moradon townda çıktı süperdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: pamponline

quote:

Orjinalden alıntı: Ciko_Seko

GM Kafayı Üşüttü

print screen çektiğim zaman bosslar yoktu sadece gm'in yazıları vardı sonradan çıktı bosslar

bu resm %1000 cypherdan gm_one die biri vardı hesapta gm adam daha civciv di bezoar kullanmış kendini büyütmüş ben gm die geziodu

• GM fılan kafayı uustugu yokdostum bılıp bılmeden konusma GANGSTER oyuncularının charları calınınca onlar daha oncenerden algıı suphelı boss ewent scrolları ! ( sanırımya hack yada gm werdi;) bunlardadupelemıso scrolları we eyer benımcharımı wermezsennız gerıye hergun morodonda boss ewent yaparım dıyordu tabı bırazıngılızcen olsa o sozlerde de anlarsın BAN BAN BAN
  • Ne dionus geçen gün maradonda atilla vardı......
  • BENDE ŞAHIT OLDUM MARADONDA KALENIN İÇİNDE ÇEŞİTLİ YERLERDE ÇIKIYORDU TABI MILLET TOPLANMIŞ ÇIKANI INDIRIYORDU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H1U1 -- 30 Eylül 2005, 17:15:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.