Şimdi Ara

gm'ler ucmus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.infinity-skills.hu/lineage2srv/ serverında kasıoduk arkadaşlarla bitane gm geli bizim arkadaşa vurdu bizim arkadaşta ona vurdu ama tabi admin olduğunu bilmioduk ondan sonra arkadaşa ban+delete dedi hehehe komedi bi olaydı bence ama bole serverların ben ne diyim yane :D

arkadaşlar zor olmayan güzel bi server soleyin pls

• bende infinity deim çok şerefsiz bi gm si war spawn pk yaparken yakaladı charımı sildi
  • heh o spawn sildi bizim arkadaşın charınıda bide acc ban attı yaw başka server arıoz şimdi :d
  • http://lineage2-unlimited.com/main/index.php die bi server var onu oynamayı düşünüoz bilen varmı?
  • daha biraz önce başladım bu servere ama eksik çok serverde otomatik skill öğretmio bi de gm shop yok ayrıca serverleri dandik biraz kasıo arada onun dışında güzel
  • ulan bu gmde neymis boyle onune gelenin charını sil ban at oh güzel valla
  • http://www.echokinetics.com a başladık kalabalık falan kolay ve lagda pek olmuyo valla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mini E-Car 'lar
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ooooooooooo gm lik böle yapılıyorsa ne ala.önüne geleni la öle gm in ..................
  • gm deil ban makinası bu arada arkadısım küfür nitelikli konusmalarda bulunma burdan da ban yersin
  • ban üstüne ban heryerde ban varya plzzzzzzzzzzzzzzzz

banci geldi alan varmi üste 1 adena vercem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryner -- 23 Mayıs 2006; 23:32:10 >
  • Ya gelin Titana oynayalım varmı titan gibi server :P
  • walla hackleneceğime ban yemeyi tercih ederim.En azından çarımın kullanıldığını bilmicem.Bande kötü birşey ama hacklenmek ondan daha zor birşey. :(((((
  • 2 saat önce başıma cok kotu bi olay geldi.pknin biri party esliginde beni kesti bende dayanamadım giydim pk elbiselerini gittim onların katında bulunan herkesi clandan bi arkadasla birlikikte kestik .Şikayet üzerine gm benden 10 level dusurdu ben o 10 leveli tam 3 ayda kasmistim adam 1 saniyede sildi sonra sinirden elimde ne kadar item varsa alayini yaktim.pişman oldum ondan sonra ama o 10 leveli bidaha kasmaya ugrasamam zaten low rate bi server 75 olmak icin ı kadar ugrastim bi .... yuzunden hepsinden oldum
     gm'ler ucmus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zatochi -- 25 Mayıs 2006; 20:32:45 >
  • pk yapmak orijinal oyunda bile illegal değilken seni nasıl lvl düşürdü onu anlamadım?
  • ee orjinal değil ya ondan. kestiği adamlardan birinin gmi tanıyo olmaı işleri değiştiriyo ancak orjinalde bölemi hayır
  • benden sana bir tavsie 0 10 lvl i bir daha kasamam diyorsan serveri birak gitsin degmez baksana bir pk oldun diye 10 lvl dusurmusler gene o adamlar onune gelecek sen gene kseceksin belki o gm ye soyleyecek bir 10 lvl daha gidecek veya acc silecek o kadar zamanini bosa harcamiş olabilirsin
    AMA GENEDE KARAKTERLER SENİN KENDİ DUSUNDUGUN BİR KARARİ UYGULA
  • Zaten ban da yemisim ama gm yle konustuk geri alma sansim var ben hobby i bırakamam yinede yeni bi char actim simdiden 38 oldu bu sefer hawkeye yapcam bizim serverin kurallarindan biride toi de gk larin orda pk yapmanın yasak olması bilmiyodum ban yiyince ogrenmis oldum ben onca giden armorlaro silahlara acmiyom giden 75 levelli chara aciyom benim serverimda level 75 olmak krallik gibi bisey hele 80 oldunmu onunde egilirler ama kısmet olmadı akılsız basımın cezasını cekiyorum simdi olsun yinr yaparım arkadaslar saolsun.Bu serverda oynama sebebim zaten buradaki arkadaslık.coluk cocuk haricinde onlarda azaldı zaten cok guzel muhabbetler oluyo

• quote:

Orjinalden alıntı: BlooDsS

gm deil ban makinası bu arada arkadısım küfür nitelikli konusmalarda bulunma burdan da ban yersin

• quote:

Orjinalden alıntı: Zatochi

Zaten ban da yemisim ama gm yle konustuk geri alma sansim var ben hobby i bırakamam yinede yeni bi char actim simdiden 38 oldu bu sefer hawkeye yapcam bizim serverin kurallarindan biride toi de gk larin orda pk yapmanın yasak olması bilmiyodum ban yiyince ogrenmis oldum ben onca giden armorlaro silahlara acmiyom giden 75 levelli chara aciyom benim serverimda level 75 olmak krallik gibi bisey hele 80 oldunmu onunde egilirler ama kısmet olmadı akılsız basımın cezasını cekiyorum simdi olsun yinr yaparım arkadaslar saolsun.Bu serverda oynama sebebim zaten buradaki arkadaslık.coluk cocuk haricinde onlarda azaldı zaten cok guzel muhabbetler oluyo

senin serverına üyelik nereden alınıyor.söylersen çok mutlu olurum

• valla artik boyle sikintim yok.mis gibi orjinal serverda oynuyom.hersey mukemml arkadaslik mukemmel.saygi var sevgi var.adam herrgun oynuyor.her clanin hemen hemen irc saytfasi yada web sayfassi var.adamlar 1layi ciddiye aliyor.eger bir server ariyorsa maddi acidanda eger zorluk cekmeyeceksen orjinale gel derm.yok eger ben para veremem d_iyorsan extermeden vazgecme....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.