arkadasım uzulerek soyluyorum..bı usttekı topıge yazdıgımı sana da yazacagım..bı arama yaptır..gm lıstesı dıye bak bakalım kac tane sonuc gelcek. son 1 hafta ıcınde acılan 7 . topıc..bırseyler paylasmak ıstemenız guzel ama..bunu topıc kırlılıg yaparak bozmayın...
olımpıanın sadıce 1 gm olmasına sasırmamak lazım .......
nickler doğru cinsiyetler yanlış :bigbird: erkek ares değil beramus olması lazım die hatırlıorum ama erkek humannemesis/orcnemesis cypherda edanada değil diğerleri hakkında bilgim yok
yaşı kaç mahinanın nerde oturuyo evlimi bunlarıda istiyorum bide msn adresini
ne bayanı ya gm nin başları o mahine ile bigbird.lead lider demek bayan degil
yani emin misiniz ben bu infinitemadness i xigenonda gördüm
ya bunlar isim değiştirme kağıdıyla isimlerini sürekli değiştiriyolarsa o zaman ne yapacaz
öff simdi sana 240m mi geldi kestigin adamdan yuh be kardesim
quote:
Orjinalden alıntı: YKAL008
öff simdi sana 240m mi geldi kestigin adamdan yuh be kardesim
Ne alaka şimdi konuyla ?
gm ler doğru cinsiyetler yanlış averie de bayan
infitymadness Irene_Orc/Irene_Human ile averie gay
cyperde bıgbırd hacklenmedı mı ark'ım? ben ole bılıom hatta onu canakkalede bı kafe sahıbı hackledı
averieyi yazma bir işe yaramıyor czde hala koxpçu kaynıyor hala aynı koxpçular
Cypher da gm de varmış demek. Bi de olmasa nolcak kimbilir.
paylasım icin saol
O bayan gm deil baş gm..Yani Lead Gm..Sen sanırım onu Lady anlamışsın..
1. konu var diyen x de en kıl oldugum human mage vatandaş link ver
2. o bayan degil erkek diyen arkadsım nerden biliyorsun gordunmu sen nerden biliyorsun dersen git resmi sitesinin forumuna bak orda cinsiyeti yazıyor
3. neden baş gm ler yani yetkileri cok olan gm ler bayan olayına gelince usko nun yani k2networkun sahibi olan vatandaşın bayanlara karşı aşırı düşkünlügü var o yuzden güzel bayanları en yetkili gm yapıyor olay bundan ibarettir ayrıca baş gm ler edit char yapıp satma yetkisinde sahiptir milletin legal itemlerini alıp satma yetkileri de vardır
ben boyle oyunun taaa ...... aklıma geldi yine +8 ib ve +8 shartlarımın silinmesi +2 kekuri ringimde gitti ben bu oyunun .................................
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme