Şimdi Ara

GM Marka Parçalar Ne Kadar Kaliteli?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biz de eşimin kullandığı Opel Astra var. Opel servisin fahiş servis fiyatlarından sonra garantisi bittikten sonra soluğu sanayide aldık. Beni endişelendiren tek nokta GM marka parça kullanmayacağımız için başımızın ağrıyacağını idi fakat böyle olmadığı gibi neredeyse GM yerine takılan her parça daha iyi oldu. Yağ, filtreler, silecek, fren balatası, diskler...Tabi sanayide de iyi ve orijinal parçalar kullandirttım öyle OEM veya çakma birşey taktirmadim hiç araca. Diyeceğim GM marka parçaların çok kaliteli olmadığına dair bir izlenim oluştu bende. Ne dersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sayın wind06

öncelikle merhaba:

acaba özel servisler araçlara takmış oldukları gm marka yedek parçalara neden garanti veriyor.?.

1) orjinal oluşu.

2) daha sağlam oluşu.

3) üretici tarafından değişim garantili.?.

4) yan sanayi diğer markalar hiçbir parçasına iade garantisi vermiyor.?.verse'de ardında durmuyor.?

ben 17 yıldır aynı aracı kullanıyorum,11 yıldır aynı opel servisine gidiyorum,bugüne kadar birkaç kez takılan yedek

parça'da sorun yaşandı,fakat bu sorunu servisim bana aksetmedi arızalı parçayı söktü tekrar yenisini taktı ,acaba ben

11 yıldır aynı servise neden gidiyorum,çünkü araca takmış olduğu her parça 2 yıl garantili.?.

bence siz servis yönünden şansızmışsınız gibime geldi.?.

esen kalın her aracın orjinal parçasında kalın...

efsanemühendis...zkz...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.