3 Gun once lvl 62 shell %+8 +9 ib +8 vsvs charım caLındı direk sifre deismis ne saLLayan war ne eden 3 gundur gm bulcam die yırtınıorum we sonunda charım edit charLı herifLer tarafından gmden aLındıını öreniorum yani derimki ne bosuna kasın ne bu oyunu oynayın simdi kasmaya kaLksam 1 haftada 60 oLurum ama 1 hafta sonra gene aynı seyin oLmicaının garantisi yoq gmLer kafalarına gore is yapıp para kazanıoLar isterseniz lvl 70 olun size kıL oLan biri admine biras para verip charınızı eLinden aLabiLir we size pm atar nasıL gıcık bi durum oLduunu siz dusunun artıqq...
haklısın usta... oyunun sevmediğim birçok yönü var... ama sevdiğim de birçok yönü var...
quote:
Orijinalden alıntı: aGGr3ss1v3
haklısın usta... oyunun sevmediğim birçok yönü var... ama sevdiğim de birçok yönü var...
adamlar para diyor abi gavur milleti
quote:
Orijinalden alıntı: KruxeL
adamlar para diyor abi gavur milleti
Alıntıları Göster
nahhhhhhhhhh 1 haftada 60 olursun.
quote:
Orijinalden alıntı: @ADMİRAL@
Alıntıları Göster
abi gmler batmış yaa şu para varya adama neler yaptırıyo ama insanın aklına da geliyo lan gm olsam da elalemin hesabını alsam oynasam diye
quote:
Orjinalden alıntı: @ADMİRAL@
doğru konuşun lütfen
quote:
Orijinalden alıntı: VicMerth
abi gmler batmış yaa şu para varya adama neler yaptırıyo ama insanın aklına da geliyo lan gm olsam da elalemin hesabını alsam oynasam diye
quote:
doğru konuşun lütfen
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: M_MoRuK
gm olduktan sora aklına nasıl böle bişi qelir ki?
zaten oyunda kendi zevkine gore char yaratırsın
adamın charını alıp oynamak nerden cıktı bun hangi gm yapar
eğer gıcık olduun biri warsa banlarsın weya yazdıı msjları bloklarsın
vs vs (eğer 1 gün gm olupta böle bişi yaparsan "para ugruna batmıs bu gmler "dediklerinden farkın kalmaz)
charını alıp oynamakla eline ne qecer ki :)
quote:
Orijinalden alıntı: EleRoSse
quote:
gm olduktan sora aklına nasıl böle bişi qelir ki?
zaten oyunda kendi zevkine gore char yaratırsın
adamın charını alıp oynamak nerden cıktı bun hangi gm yapar
eğer gıcık olduun biri warsa banlarsın weya yazdıı msjları bloklarsın
vs vs (eğer 1 gün gm olupta böle bişi yaparsan "para ugruna batmıs bu gmler "dediklerinden farkın kalmaz)
charını alıp oynamakla eline ne qecer ki :)
Alıntıları Göster
1. si arkı 1 haftada 60 yaptım premium uyeLigi oLmadıgı halde 2.si gmLere para verdikten sonra istedigini yaptırabiliosun kavga ettigim adamLar bana charımdan pm atıp dalga gectiLer dusunun artık we cyperda bu araLar edit charLar o kadar cogaLdıki nereye baksam 62 lvl fll donatılmıs char gordum oyunun iice boqunu cıkardıLar a3 die bi oyun buLdum indiriom bakaLım ssLeri iidi bakaLım nasıL cıkcak:D
quote:
Orijinalden alıntı: XeyaL
1. si arkı 1 haftada 60 yaptım premium uyeLigi oLmadıgı halde 2.si gmLere para verdikten sonra istedigini yaptırabiliosun kavga ettigim adamLar bana charımdan pm atıp dalga gectiLer dusunun artık we cyperda bu araLar edit charLar o kadar cogaLdıki nereye baksam 62 lvl fll donatılmıs char gordum oyunun iice boqunu cıkardıLar a3 die bi oyun buLdum indiriom bakaLım ssLeri iidi bakaLım nasıL cıkcak:D
Alıntıları Göster
gm'e para basmakla iş bitiyor bende linega'e başlıcam 1-2güne kalmaz charı satılııa çıkardım
1 haftada olunur ama sağlam tanıdıklar olacak böle hiiiç tanıdık olmazsa nahh olursun tabi
blood clanında olsam 1 haftada 62 bile olurum sıfırdan başlasam
crimson wing felan keserler alan ile bende otururum goblin gibi
quote:
Orijinalden alıntı: thuglife
Çok rahat 1 haftada 60 olunur.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: thuglife
Çok rahat 1 haftada 60 olunur.
Agalar be iki haftadır oynuyon bu oyunu daha 37 yim nasıl 1 haftada 60 ya agalar bizede ögretinde bizde olalım yaww
quote:
Orijinalden alıntı: aGGr3ss1v3
quote:
Orjinalden alıntı: manyetico
KESİNLİKLE..
quote:
Orijinalden alıntı: Rojitan
quote:
Orjinalden alıntı: manyetico
KESİNLİKLE..
Alıntıları Göster
1 haftada 60olunmaz.Ancak kosp benzeri programlar kullanlarak olunurki bunun da sonu bandir.Charı banlenen de haketmiş demektir.Hatta gm bu kosp kullananın charını da satıp para kazansın vallaha.Hiç umrum degil.
quote:
quote:
doğru konuşun lütfen
Alıntıları Göster
quote:
kardeş benim aklıma gelmiyo diğerlerinin aklına geliyo yanlış anlaşıldım
quote:
quote:
kardeş benim aklıma gelmiyo diğerlerinin aklına geliyo yanlış anlaşıldım
Alıntıları Göster
kardeşlerim gm olmak için ne yapman gerekiyo
quote:
Orijinalden alıntı: black jack
Alıntıları Göster
1 haftada 60 olmak bayaa bi zor ama imkansız deil. geceni gündüzüne kaptıp oynarsan olursun. bi arkadas 1 haftada rahat 60 olue demiş. bana ispatlaya bilir mi
quote:
Orijinalden alıntı: black jack
Alıntıları Göster
git 70 lvl ol ondan sonra bir suru item lazim cok pahali itemler var onlari topla bastir parani ol tabi 70 lvl olabilirsen : )))))