Şimdi Ara

GM5 Plus Kronik Sorunlu Çıktı. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
32.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: modeller

LA BUNLAR SORUNSA ALDIM GİTTİ TELEFONU
    BEN 10 YILDIR BEN GM TELEFON KULLANIYORUM ARKADAŞLAR PARASININ HAKKINI VEREN TEK TELEFON
    CEVREMDE 5 BİN 6 BİN TL VERİP TELEFON ALAN VAR HEPSİ MAL GİBİ SERVİS YEDEK PARCA PAHALILIGI VE DONMA GİBİ SALAK SACMA
    SORUNLARLA BOGUSUP DURUYORLAR. BENSE 1000 TL VERDİM 2 SENEDİR TERTEMİZ KULLANIYORUM TEK SORUN LARI SU OLDU
    1 ŞARJ VERİ
    2 EKRANDA DUGME YANINDA SARARMA
    3 KULAKLIGINDA Kİ FİLİTREDE TIKANMA
    BUNLARDA KULLANICI HATALARI AMA YİNEDE GARATİSİ HEPSİNİ UCRETSİZ HALLETTİ
    KALDIKİ 6 BİN TL VEREN HERKESTE BU SORUNLAR OLUYOR.
    EGER BUNLAR SORUNSA 1000 TL AKILLI TELEFONDA EN İYİSİ GM DERİM EEEEE
    NEKADAR EKMEK GM DE İÇİNDE BOL KOFTE....???

Hala aynı fikirde misiniz merak ettim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GM 5 plus aldım garantili iken garanti dahili yapmadılar.Neymiş dokunmatik hasarlıymış kardeşim benim dokunmatikde sorunum yok benim şarj soketi ve şarj süresinde sorun var desemde nafile biz kısmi tamir yapmıyoruz dediler. inanın dokunmatiğinde ve ekranında bir tane leke yok .allah belanızı versin.Geri istedim cihazı paramla piyasada yaptırdım şimdi kullanıyorum.Bundan sonra gm mi dinlen dinlen kaç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu telefonu kampanyalı ucuza aldım 4 ay gibi bir süre oldu aşırı ısınma var arkadaşlar resmen yanıyor oyundayken.Şimdide konuşma yaptığımda karşıdakinin sesi duyulmuyor desem yeridir dışarda kesinlikle anlaşılmıyor, kronik hatasımıdır anlamadım ama bu telefonu aldığıma pişman oldum. Isınmasını geçtim konusma yapamıyorum işin yoksa uğraş.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.