Şimdi Ara

GM9 Pro 1529 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
10
Favori
40.604
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu fiyata bu telefon çok iyi. Bunlar yeni vergi zamlarından muaf herhalde

Telefonun bana göre en büyük kusuru kamera yazılımının fotoğraf konusundaki başarısızlığı. IMX363 gibi bir sensörü rezil etmişler. Stabil sürümde google camera yükleyemiyorsunuz camera2 api kapalı olduğunda...Halbuki beta sürümde açık tutmuşlar gcam ile inanılmaz fark ediyor fotoğraf kalitesi. Yapamıyorsanız engellemeyin bari be kardeşim...

Bu arada Amerika Çin'le olan durumlardan dolayı Huawei'nin google ile lisansını iptal etti. Artık huawei telefonlar güncelleme alamayacak ve muhtemelen google play, youtube, gmail gibi tüm önemli google uygulamaları bloke edilecek. Aynısı Xiaomi ve Meizu gibi diğer Çin firmalarına da uygulanabilir. Şu anda General Mobile,Samsung gibi markalara yönelmek daha mantıklı oldu malesef...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kanarya_avcisi kullanıcısına yanıt
    telefon inceleme videosu izlemek için girdim, evde kefirli yoğurda bakıyorum şu an

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilmiyorum biraz daha indirim kovalar Samsung Galaxy A6 64 GB (Samsung Türkiye Garantili) alırdım, 2 haftaya bayram karne dönemi geliyor muhakkak bir çok yerde kampanya olacaktır.
    gm kullanmadım, ama bana hep kalitesiz geldi, iş telefonum da kişisel telefonum da Huawei, önceden Samsung note serisi ve LG G6 kullandım, gm kullanamam bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

Bu fiyata bu telefon çok iyi. Bunlar yeni vergi zamlarından muaf herhalde

Telefonun bana göre en büyük kusuru kamera yazılımının fotoğraf konusundaki başarısızlığı. IMX363 gibi bir sensörü rezil etmişler. Stabil sürümde google camera yükleyemiyorsunuz camera2 api kapalı olduğunda...Halbuki beta sürümde açık tutmuşlar gcam ile inanılmaz fark ediyor fotoğraf kalitesi. Yapamıyorsanız engellemeyin bari be kardeşim...

Bu arada Amerika Çin'le olan durumlardan dolayı Huawei'nin google ile lisansını iptal etti. Artık huawei telefonlar güncelleme alamayacak ve muhtemelen google play, youtube, gmail gibi tüm önemli google uygulamaları bloke edilecek. Aynısı Xiaomi ve Meizu gibi diğer Çin firmalarına da uygulanabilir. Şu anda General Mobile,Samsung gibi markalara yönelmek daha mantıklı oldu malesef...
    mevzu, çin mevzusundan çok , huawei 5g konusunda liderlik etmek istiyor, ki o kapasitesi de var, 5g demek , buzdolabından tut akıllı saatlere kadar herşeye sim kart takıp birbiriyle haberleştirebilmek demek
    her cihazı kontrol edebilmek demek. amerikalıların endişesi bundandır, yeni süper güç olma yolunda bir nebze çelme takmaya çalışıyorlar ama iş işten geçti artık, çinliler yapacakları herşeyi yaptılar

xiaomi ise, iphone kopyası olarak kenarda devam ediyor şu an, komple çin ürünleri banlanamaz, çünkü iphone da çin'deki fabrikalarda üretiliyor

bu arada, bir ara telefonlara ubuntu kurulumu vardı, tekrar devreye sokup, her cihaza yüklenebilir rom halini yapmaları gerekiyor, google'ın her an arkadan bıçaklayacağı da böylelikle kesinleşmiş oldu

• Bu indirimi 3-4 gün önce görmüştüm kendi sitesinden sipariş veriyordum fakat siparişi tamamlamadım, ertesi gün general mobile dan aradılar dediler siparişinizi tamamlamamışsınız bir sorun mu oldu v.s dedim hayır henüz almak istemedim, ardından haftaya fiyatlarımız yükselecek stok bitiriyoruz tarzında birşey dedi, almak için elinizi çabuk tutun falan fakat bana satış yaptırma gibi geldi, gm9 pro plus sürümü gelecekmiş galiba haziranda.

Açıkçası telefonun fiyatı da performansı da çok iyi, fakat 3.5 yıldır samsung A3 2016 kullanıyorum performansı yavaş yavaş düşmeye başladı 1.3 gb ram var zaten, uzun süre sonra telefon almak istediğim için dış görünüşününde biraz güzel olmasını istiyorum telefonun performansı gayet güzeldir büyük ihtimal ama keşke şu telefonu çentikli veya damla çentikli yapsalardı da almak için hiç düşünmeseydim :(

• quote:

Orijinalden alıntı: erho95

Bu indirimi 3-4 gün önce görmüştüm kendi sitesinden sipariş veriyordum fakat siparişi tamamlamadım, ertesi gün general mobile dan aradılar dediler siparişinizi tamamlamamışsınız bir sorun mu oldu v.s dedim hayır henüz almak istemedim, ardından haftaya fiyatlarımız yükselecek stok bitiriyoruz tarzında birşey dedi, almak için elinizi çabuk tutun falan fakat bana satış yaptırma gibi geldi, gm9 pro plus sürümü gelecekmiş galiba haziranda.

Açıkçası telefonun fiyatı da performansı da çok iyi, fakat 3.5 yıldır samsung A3 2016 kullanıyorum performansı yavaş yavaş düşmeye başladı 1.3 gb ram var zaten, uzun süre sonra telefon almak istediğim için dış görünüşününde biraz güzel olmasını istiyorum telefonun performansı gayet güzeldir büyük ihtimal ama keşke şu telefonu çentikli veya damla çentikli yapsalardı da almak için hiç düşünmeseydim :(
    Alman gerekiyordu.

• gm de kronik sesin kısık gelme sorunu vardı. gmp pro'da çağrılardaki görüşme ses kalitesi nasıl acaba? kullananlar yorum yapabilir mi?
  • eranyumm kullanıcısına yanıt
    2 ay önce aldım bu telefonu. 1 hafta sonra düşürüp kırdım ekranı. Serviste 510 liraya değiştirdim. Bu fiyatı başta verecek olsam p20 lite alırdım, bu biraz büyük boyut olarak. Ama iş görüyo işte, şu an memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

telefon inceleme videosu izlemek için girdim, evde kefirli yoğurda bakıyorum şu an
    ye,ye,yeee
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Son çekilen müslüm baba videosu ve birkaç videoyu gm9 promile çektim..bu nedenle bakın diye paylaştım linki..

• Telefonu değil servisi kıyasladım, dikkat ettiyseniz telefon yavaştı donuyordu kötüydü falan demedim.
    Olaya kendinizi vermiyorsunuz.

• ShankaFB kullanıcısına yanıt
    Hem Kayseri'de ki servise götürdüm, hemde İzmir'dekine sonuç değişmedi.
    Telefonda çizik varsa ekran sararmasina sebep oluyormuş. Hayır bir şey değil insan aklıyla dalga geçiyorlar. Yine de son tercih alacak arkadaşların.

• quote:

Orijinalden alıntı: asderty

2 ay önce aldım bu telefonu. 1 hafta sonra düşürüp kırdım ekranı. Serviste 510 liraya değiştirdim. Bu fiyatı başta verecek olsam p20 lite alırdım, bu biraz büyük boyut olarak. Ama iş görüyo işte, şu an memnunum.
    Dua et Huawei almamışsın. p20 Lite nedir GM 9 Pro mate 20 lite dan bile daha iyiyken...

Bir de şu son ABD olayından sonra hiç alınmaz huawei falan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

Alman gerekiyordu.

Alıntıları Göster
    Neden almam gerekiyordu ki anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanarya_avcisi

Son çekilen müslüm baba videosu ve birkaç videoyu gm9 promile çektim..bu nedenle bakın diye paylaştım linki..
    baya eksi yediğin videolar var, özellikle kompresör boyama , baştan savma olmuş

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Berkcan güven denen bebenin takipçileri saldırdı geçen aylarda..küfürler hakaretler havada uçuştu..dislike denen olayı yaptılar..çoluk çocuk yapacak birsey yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: kanarya_avcisi

Berkcan güven denen bebenin takipçileri saldırdı geçen aylarda..küfürler hakaretler havada uçuştu..dislike denen olayı yaptılar..çoluk çocuk yapacak birsey yok..
    aman bebelere dikkat, ninni videoları 100 milyonu buluyor, 10 yaşındaki veletler yönetiyor artıkın youtube' u

• mhmtkyrk kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Öyle bir problem yok. Gayet güzel, fiyat/performans telefonu.
  • eranyumm kullanıcısına yanıt
    Tam teresi amoled oled ekranlar son derece az enerji tuketir.Cunki her piksel kendi enerjisinin yonetimini uretimin kendi yapar.Siyah ve koyu zeminde o piksel gerekirse hic enerji harcamaz sonuna kadar kisar veya kapatir kendisini.Pahalidir evetama avantajlari fazlasi ile yuksektir.Bu mantik ile herkes sahine binsin kirim dokum olur diye.Misal youtube nin koyu kenk temasinin kullanildigi bir deney var ne kadar dusuk enerji tuketiyor.Hatta normal tema ve ips ekrana gore 1/10kadar bile dusuk enerji tukettigi senaryolar bile var normal hayatta.Ustune ustluk bu ekran fazlasi veya yeterince parlak diyelim.600nit in ustunde bir siddete ulasiyor ve 500 un ustu guneste gorulmede sorun cikarmaz.Misal v30+ 525 nit gibi bir degere ulasiyor.Renkklerin doygunluguda cabasi.
    Lutfen insanlari dogru bilgilendirelim.
    İyi gunler.

• Gece cekimlerinde kamera foto iyi mi?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.