< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocky_balbao -- 30 Haziran 2024; 17:14:41 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocky_balbao -- 30 Haziran 2024; 17:14:41 > |
Xiaomi'de 3-4 yıl önce ne idüğü bilinmedik çöp bir markaydı hala öyle mi4 var 2 kere ekran çatladı
Xiaomi Note 5 batarya şişti servise gönderdik kullanıcı hatası dedi general mobil'dede sorunlar olabilir biz satın alalımki dahada geliştirsin firma kendini kendini geliştirip dünyada sağlam yer edinir o zaman gönlünce söv eleştir . içimizden markalar çıkaralım dışa bağımlı kalmayalım samsung telefonun herşeyini üretebiliyor general mobil neden üretemesin . vestelle birleşip belki arm işlemci geliştirip üretebilir general mobil vestel 4 4lüktelefonda üretiyor demiyorum . |
Tebrik ederim bu yazıdan bunu mu anladınız gerçekten. Teknik özelliklerden ziyade servis deneyimini paylaşmış arkadaş ki servis güvencesi ve kurumsallığı önemli bir konu.
|
Bataryası zayıflamadı demeyin bari, bilimi de mi inkar ediyorsunuz?kullanım sonucu pil şarj tutma kapasitesini azaltır bunun olmama ihtimali yok şarj-deşarj döngüsüne giren her pil zayıflar. 2 kere 2 4 kadar net birşey.
Aşırı uçlardan gına geldi artık, yerecem diye itin bi tarafına sokanlar, övecem diye de göklere çıkaranlar bi bitmediniz... |
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/116292-120577-126567-128746/xiaomi-mi-8-se_xiaomi-redmi-note-5-6gb_general-mobile-gm-9-pro_xiaomi-mi-8-lite/
özelliklerine göre fiyatı iyi. amoled ekranı varmış. bu görüntü kalitesi açısından iyi ama amoled'in pil sarfiyatı oldukça fazla... bataryanın 3800 mA olması amoled ekranı belki kurtarıyordur.. ayrıca kaza ile ekranına zarar verirseniz telefonu çöpe atabilirsiniz, çünkü amoled ekranlar çok pahalı. mesela yukarıdaki karşılaştırma sayfasındaki telefonlardan mi 8 se 'de amoled ekran var , aliexp'de bile ekran fiyatları 100 doların üzerinde.. satış sitelerinde ekranı kırık mi8 se'ler var, 600-800 liraya alan yok.. gm 9 pro türkiye'de değişmek için kaç lira isterler diye baktım liste fiyatı 1000 tl imiş ekran değişimi... bir de gm deyince benim aklıma discovery'den kalma kronik soket arızası geliyor, bunlarda da böyle bir şey var mıdır bilmiyorum. ha bir de sar değeri biraz yüksek görünüyor. mi8 se'den çok daha iyi bir seçenek, özellik olarak mi 8 lite ile ekran hariç benziyor. mi8'den bataryası vs. daha iyi ve fiyat olarak daha ucuz. ekranına zarar vermeden kullanılabilirse iyi bir seçenek ama beni 1000 lria korkuttu açıkçası |
SAR iphone'lar gibi çok fazla. Ulusal standartlara yaslanmış. 0.60'a geçmemeli bence bu değer.
|
Çöp diyenlere bakmayın.
Bu fiyata alınacak en iyi telefon. |
2015 yılında aldığım general mobile 4g ( gm4 ) hiç arıza vermedi, bataryası zayıflamadı ve hala çalışıyor, babam hergün internette, çocuklar oyun oynuyor ve hiçbir sıkıntısı yok. General Mobile GM 9 Pro 'yu fiyatıda uygun olunca kaçırmadım hemen aldım.
Gorilla glass 5 var, youtube'de dayanıklılık testleri var. Bu özelliklerle bu sağlamlıkla bu telefonu kötüleyenlerin niyeti nedir? |
Huawei honor 10 lite aldım ikisi de aynı fiyata keşke GM 9pro alsaymisim pişman oldum.kamera berbat mi5 telefonum çok daha iyi çekimler yapıyor.rami yetersiz.kasasi plastik çok çabuk çiziliyor.hafiza 32 GB eh iste.hizli şarj desteği yok.5ghz wifi desteği yok.type-c yok.4g hızı gm 9pro ya göre daha az.gm bu fiyata çok güzel bir telefon çıkarmış bence bu fiyata rakibi yok.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gncsrc35 -- 20 Mayıs 2019; 15:13:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|