< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
“”Kılıf hediyeli”” HONOR PAD X9 4GB 128GB WİFİ 11.5'' UZAY GRİ TABLET “ 5424 TL
-
-
Paylaşım için tşeekkürler.Siteyi daha önce kullanab oldu mu ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Site pek güven vermiyor, almayı düşünen arkadaşlar dikkatli olsun. Bir sürü kargolanmayan sipariş ve yapılmayan para iadesi şikayeti var.
bu siteden alışveriş yapmadan önce sikayetvar dan mutlaka kullanıcı deneyimlerini ve şikayetleri okuyun dostlar bana güven vermedi hiç ve yaklasık 6 aydır bu fiyatta bu sitede
-
diğer konuya da yazmıştım bu tableti vatan bilgisayar'dan alıp gulf sigortadan kasko yaptırdım ,ekran kırıldı 45 gün parça bekledi parça tedarik edilmediği için ücret iadesi yapılacak ve hala bekliyorum. bu modeli alacaklar parça bulunamama ya da parça fiyatı yüksek olduğu için kasko tarafından karşılanamama ile karşı karşıya kalabilrler
-
kılıf işine çok takılmayın . çok dandik bir kılıf tablet içinden çıkıp duruyor.
-
5k ya alıp 5.5 a hemen satarız mı dediler acaba
Birileri iyi vurgun yapacak gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben 3 aydır kullanıyorum, oyun hariç gerçekten harika tablet. 120hz ips ekranı gerçekten çok güzel. Streaming servislerinde harika işler çıkartıyor. Ayrıca 6 hoparlörü de ekstra avantajlı ve ses kalitesi gerçekten güzel.
Oyun hariç dememin sebebi ben oyun oynamıyorum hiç tablette o yüzden. Ama evde ipad 8'de var mesela, bu tablet ipadden daha hızlı. Pili de hem daha hızlı doluyor hem daha uzun gidiyor ipadden.
-
burada hediye edilen kilif 800 liralık orjinal kılıf değil anladığım kadarıyla. yani böyle olunca fiyatin avantaji kalmiyor. risk almaya değmez
Dizi film netflix vb durumlarda nasıl hocam. Yayın kalitesi iyi mi. Özellikle bu konuda merak ediyorum. Netlik vb keyif veriyor mu
Geçenlerde bu satıcıdan bir ürün siparişi vermiştim. 6 gün boyunca kargoya vermemeleri ve sonrasında da kesin bir tarih veremedikleri için, sipariş iptali ve para iadesi talep etmek zorunda kaldım.
Ekranı gerçekten çok iyi. Netflix ve Prime video kullanıyorum ikisi de harika.
-
Sonuç ne oldu
Sitede sağ üst köşedeki telefon numaralarını gün içinde arayınca, açıyorlar genelde. Şansım varmış ki iade talep ettiğim gün, EFT ile bi iki saat içinde iadeyi gerçekleştirdiler.
Aman tek öyle olsun da
Geçen haftaki teknosada ki kampanya çok iyidi aslında. Ni ihtimal yine olur belki
www.teknosa.comHONOR PAD X9 SNAPDRAGON 4GB RAM 128GB 2K EKRAN 11,5' UZAY GRISI TABLET ( OUTLET ) Fiyatı ve Özelliklerihttps://www.teknosa.com/honor-pad-x9-snapdragon-4gb-ram-128gb-2k-ekran-115-uzay-grisi-tablet-outlet--p-800148289
Bu ürünler standlar da olan teşhir ürünler mi. Bilgisi olan var mı arkadaşlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Yazilim yuklenmistir diyor. Büyük ihtimal standlardaki ürün. Genelde bataryalari yipranmis oluyor sürekli şarjda olduğundan. Uzak durun derim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _anthology_ -- 27 Ocak 2024; 23:59:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X