Şimdi Ara

GM9 PRO SICAK FIRSATLAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
3.998
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 97 den beri cep kullanıyorum, tek bozulan gmd oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 660, amoled ekran, 64gb kapasite, iyi bir kamera, 4gb ram, 3800 mah batarya.

Bu özellikleri bu fiyata barındıran 2. bir telefon varsa adını verin alalım.

Bence burda konuşulması gereken alternatif cihazlar değil.

Gm'nin bu agresif fiyat politikası. Ben pek iyiye yormuyorum bunu. İnşallah yakın zamanda iflas felan açıklamazlar.
  • Cihazda ekran yansıtma varmı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bende dayanamayıp aldım,uzun süredir telefon arayışındaydım LG G3 artık miadı doldurmak üzereydi,bu fiyata note 6 pro yada bekleyip note 7 alacaktım ama beklemek istemedim,bu fiyata bu özellikleri sunan telefon yok,bir telefona asgari ücretten fazla vermekte israf olarak geldi,umarım pişman olmam
  • kanarya_avcisi kullanıcısına yanıt
    2900 verip alan olmadığı için kullanan Da olmayabilir :) parası güzel ama hiç güven vermiyor marka.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rosmisal

bende dayanamayıp aldım,uzun süredir telefon arayışındaydım LG G3 artık miadı doldurmak üzereydi,bu fiyata note 6 pro yada bekleyip note 7 alacaktım ama beklemek istemedim,bu fiyata bu özellikleri sunan telefon yok,bir telefona asgari ücretten fazla vermekte israf olarak geldi,umarım pişman olmam
    Gece ışıksız ortamda ki fotoğraf performansı nasıl?Eğer imkanınız varsa çekip yükleyebilir misiniz rica etsem?
  • Adalet mülkün temeli kullanıcısına yanıt
    Telefon elime ulaşırsa tabikide hocam inceler yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adalet mülkün temeli

Gece ışıksız ortamda ki fotoğraf performansı nasıl?Eğer imkanınız varsa çekip yükleyebilir misiniz rica etsem?

Alıntıları Göster
    Kamerada ois yok eis var o da.videoda devreye giriyor video kalitesi çok iyi deniyor. Ama eis fotoda devreye girmiyor gece çekiminde ois önemli. O.yüzden gece çekimi diğer normal telefonlar.gibidir

• Arkadaşlar telefonu bir haftadan uzun bir süredir kullanıyorum..tamamen fiyat performans ürünü..özellikle ses deneyimi dolby atmos özelliğini aktif ettiğinizde mükemmel..telefonda donma takılma vs yok..telefon konuşmalarında ses gayet net..4,5g performansı mükemmel ve hızlı..kamerasına söylenecek söz yok arkadaşlar..video performansı 2500 lük telefonlardan bile daha iyi..resim kalitesi çok çok iyi..eis görevini mükemmel bir şekilde yerine getiriyor..bence 1500 lira bandında bu telefonun rakibi yok..bu telefon şu anda tam olmasıngereken fiyatta alın keyfini çıkartın bence..hız ve akıcılık harika..pubg yükledim orta ayarları tavsiye ediyor ve çok net bir görüntü var oyunda..alacaklar hiç beklemesin alsın ve keyfine baksın..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an fiyat 1500den aşağı yok. İndirim bilen var mı?
  • design.code kullanıcısına yanıt
    1500 e de bulsam alacağım ama yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: rosmisal

bende dayanamayıp aldım,uzun süredir telefon arayışındaydım LG G3 artık miadı doldurmak üzereydi,bu fiyata note 6 pro yada bekleyip note 7 alacaktım ama beklemek istemedim,bu fiyata bu özellikleri sunan telefon yok,bir telefona asgari ücretten fazla vermekte israf olarak geldi,umarım pişman olmam
    Telefon u biraz yorumlayın.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.