benim anlamadigim olay bu kruluşlar nerden buluyor bu kadar depolama alanini tahimin bir rakam vericek olursak 1milyon kisi en azindan uyedir su anda Gmail e adamlar nerden buluyor bu kadar veri depolayici yi 1.000.000 GB
geçenlerde biri 1TB'lık e-mail alanı veren bi site söylemişti. Ben asıl ona şaşırdım. Gerçi kapasiteyi doldurup "gerçekten de 1TB'ymiş" diyen çıkmadı ama eğer öyleyse gerçekten, adamlar nasıl kalkarlar böyle bi şeyin altından?
Herhalde kolay kolay kimsenin kapasiteyi dolduramayacağını bildikleri içindir. Birçok parçaya bölüp film transferi yapılabiliyor bunlarda ama benim üye olduğum başka bir 1GB serviste mailler bazen 1-2 gün geç gidiyor.
www.gmail.com gmail.google.com
uzun zamandır yazıyorum gmail davetiyesi diye ama gönderen olmadı ..
google de isin diger yani hizlidir.. cokmez.. daha cabuk attachment edilen dosyayi cekebilir yahut upload edebilirsin.. birde bu gunlerde 1 tb mail server acmak yaklasik 1000 usd civarinda.. hatta daha ucuz olabilir.. ama onlarin yarinlari yok.. google saglamdir.. 3 gb mail alani veren yerde var.. ama test edin..acep hakkaten 250 mb yi asabiliyor mu?
yahoo gozunuzun icine reklam sokacagiz diyor google maillerine bakacagiz diyor.. ama ya digerleri?? bu parayi nerden kazaniyor.. sokakta bir adamin verdigi cikolatayi almaya benzetiyorum bunu.. ama gmaili ise adi,sani bilinen ulker standinin dagittigi cikolata kategorisine sokuyorum demekte fayda var..
ya Ben davetiye istiyom çünkü ben Dosya aktarımı çok yapan biriyim ama daha bunu yeni öğrendim ve iyi oldu açtığım konuyla inlgilendiğiniz için saolun arkadaşlar
arkadaşlar gmailın ingilizce karakteri problemini çözmek çok basit....g-mail ı outlook expresste kullanırsanız bu problem kalmıyor bilgilerinize.... outlook expresste nasıl kullanıcam diyorsanız.... gmail outlook diye forumda aratma yapın ayarlar çıkıyor:))