Şimdi Ara

Gmail Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herkez Gmail Gmail diyor ama bu Gmail dediğiniz şey nedir bana biraz açarmısınız?
    Herkeze Teşekkürler.

• Gmail Hotmail,Yahoo gibi mail hizmeti veren bir kuruluşturwww.google.com a aittir 1 gb alan verdigi için ve yeni oldugu için şuanda üye kabul etmedigi sadece invite yoluyla mail verdiği için bu kadar konusuluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turgut

Gmail Hotmail,Yahoo gibi mail hizmeti veren bir kuruluşturwww.google.com a aittir 1 gb alan verdigi için ve yeni oldugu için şuanda üye kabul etmedigi sadece invite yoluyla mail verdiği için bu kadar konusuluyor
    evet istersen davetiye yollarim bana mail adresini ver sana bi davetiye atayim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknylmz

Alıntıları Göster
    Google ın mail servisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaydee

Google ın mail servisi

Alıntıları Göster
    www.google.com.tr arama motorunun sunduğu bir mail servisidir.
    aynı hotmail ve mtnet.com gibi mail adresi alıyorsun tek özelliği 1 GB olması
  • hatırlatmakta yarar var gmail de tr karakterler yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_asd

hatırlatmakta yarar var gmail de tr karakterler yok...
    1Gb alan istiyorsanızwww.walla.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gmail ve not senkronizasyonu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Google ın geniş hacime sahip e-mail servisi Outlook desteği sunuyor...
  • benim anlamadigim olay bu kruluşlar nerden buluyor bu kadar depolama alanini tahimin bir rakam vericek olursak 1milyon kisi en azindan uyedir su anda Gmail e adamlar nerden buluyor bu kadar veri depolayici yi
    1.000.000 GB
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

benim anlamadigim olay bu kruluşlar nerden buluyor bu kadar depolama alanini tahimin bir rakam vericek olursak 1milyon kisi en azindan uyedir su anda Gmail e adamlar nerden buluyor bu kadar veri depolayici yi
    1.000.000 GB
    25mb neyimize yetmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknylmz

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: hknylmz

Yaa ben bir davetiye alabilir miyim mümkünse?

taok19@hotmail.com

• quote:

Orijinalden alıntı: KeanuReeves

25mb neyimize yetmiyor.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: KeanuReeves

25mb neyimize yetmiyor.

Ben mesela dosya alışverişi veya depolama yapıyorum. 25mb komik bir rakam ve yetmiyor anlayacağın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turgut

Gmail Hotmail,Yahoo gibi mail hizmeti veren bir kuruluşturwww.google.com a aittir 1 gb alan verdigi için ve yeni oldugu için şuanda üye kabul etmedigi sadece invite yoluyla mail verdiği için bu kadar konusuluyor
    quote:

Orjinalden alıntı: Turgut

katıldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: bora arpınar

quote:

Orjinalden alıntı: Turgut

katıldım.

Alıntıları Göster
    ayrıca gmail drive adlı bir program sayesinde gmail hesabınızı bilgisayarınızda ayrı bir klasör olarak gösterebilir ve dosya upload edebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: sword of darkness

ayrıca gmail drive adlı bir program sayesinde gmail hesabınızı bilgisayarınızda ayrı bir klasör olarak gösterebilir ve dosya upload edebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    www.postaposta.com , Alın ßuda 1gb ,
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

benim anlamadigim olay bu kruluşlar nerden buluyor bu kadar depolama alanini tahimin bir rakam vericek olursak 1milyon kisi en azindan uyedir su anda Gmail e adamlar nerden buluyor bu kadar veri depolayici yi
    1.000.000 GB
    quote:

Orjinalden alıntı: kontendoo

1.000.000 GB

geçenlerde biri 1TB'lık e-mail alanı veren bi site söylemişti. Ben asıl ona şaşırdım. Gerçi kapasiteyi doldurup "gerçekten de 1TB'ymiş" diyen çıkmadı ama eğer öyleyse gerçekten, adamlar nasıl kalkarlar böyle bi şeyin altından?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xenon -- 15 Ocak 2005, 13:10:50 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: burak_asd

Evet yaa. En gıcık olduğum özelliği de bu. Gelen mail'lar çok özürlü oluyo. Ayrıca benim diğer mail'lara(hotmail,yahoo vs) gönderdiğim mail'lar da okunmayacak hale geliyor şu türkçe karakter yüzünden. Bu sorunu ne zaman çözecekleri hakkında bilgi sahibi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xenon

quote:

Orjinalden alıntı: kontendoo

1.000.000 GB

geçenlerde biri 1TB'lık e-mail alanı veren bi site söylemişti. Ben asıl ona şaşırdım. Gerçi kapasiteyi doldurup "gerçekten de 1TB'ymiş" diyen çıkmadı ama eğer öyleyse gerçekten, adamlar nasıl kalkarlar böyle bi şeyin altından?

Alıntıları Göster
    umarım kapanmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: asmara

umarım kapanmaz

Alıntıları Göster
    www.google.com adresinin verdiği 1gb hafızası olan mail adresi ama sadece invite yoluyla üye olunuyo istersen davetiye atayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre384

www.google.com adresinin verdiği 1gb hafızası olan mail adresi ama sadece invite yoluyla üye olunuyo istersen davetiye atayım

Alıntıları Göster
    ben
    quote:

Orjinalden alıntı: emre384

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.