Şimdi Ara

Gmail ve not senkronizasyonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
7.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aplle hesabimi gmail olarak aldim telefona yazdigim notlari icloud.com dan bakabilmem icin icloud hesabi olmasi gerekiyormus. Bu notlari hem pc den hep telefondan bakabilmenin yolu yokmu. Evernote onenote tarzi programlar kullanmak istemiyorum. Bilgisi olanlar yol gosterirse sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Outlook ile icloud senkronizasyonu yapabilirsiniz. Telefonda alınan notlar otomatik outlooka geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: eorenc

Outlook ile icloud senkronizasyonu yapabilirsiniz. Telefonda alınan notlar otomatik outlooka geliyor.

Outlook marketten bi programmi yoksa telefonda olan birseymi

• Microsoft outlook , mail programı. Windows için.

• quote:

Microsoft outlook , mail programı. Windows için.

Ben zaten microsoftun onenote programini kullaniyordum fakat cok sorunlu programdi geri bildirimlerime tepki gelmeyince bende sildim programi artik iphone un kendi not programini kullaniyorum(harici program kullanmak istemiyorum) fakat aplle hesabim iclouddan olmayinca icloud.com dan notlarimi goremiyorum.

• Notlarınızı gmail ile mi senkron ediyorsunuz. Browser üzerinden görüntüleseniz.

• quote:

Notlarınızı gmail ile mi senkron ediyorsunuz. Browser üzerinden görüntüleseniz.

Notlarimi suan senkronize edemiyorum resimden de anlasilacagi gibi icloud hesabi istiyor. Baska bir yontemi yokmudur acaba
     Gmail ve not senkronizasyonu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-mail senkronizasyon sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gmailinizi eklediyseniz mail ayarları altında gmail seçeneğinde notları aktif edip deneyebilirsiniz.

• quote:

Gmailinizi eklediyseniz mail ayarları altında gmail seçeneğinde notları aktif edip deneyebilirsiniz.

Mail ayarlari altinda notlar aktif fakat bu notlara nerden bakabilirim

• Bilgisayardan gmail hesabınıza girmeniz ve notları görüntülemeniz gerekir.

• quote:

Bilgisayardan gmail hesabınıza girmeniz ve notları görüntülemeniz gerekir.

gmail etiketlerinde notes bölümü var fakat içi boş, başka nerede notlar bölümü vardır, ayrıca google drive da bulunan notlar farklı
  • Aldığınız ekran görüntüsüne göre mail adresi de tanımlı olarak gözükmüyor.
    Önce Gmail hesabınızı tanımlamalısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akmac

Aldığınız ekran görüntüsüne göre mail adresi de tanımlı olarak gözükmüyor.

yılllardır apple id olarak gmail hesabımı kullanıyorum, gördüğünüz gibi notlar bölümünü aktif etmem için bana icloud hesabı al diyor, gmail i kabul etmiyor not için
  • quote:

Orijinalden alıntı: brobiy

quote:

yılllardır apple id olarak gmail hesabımı kullanıyorum, gördüğünüz gibi notlar bölümünü aktif etmem için bana icloud hesabı al diyor, gmail i kabul etmiyor not için

Apple ID üzerine tanımlı olması ayrı, telefon üzerinden Gmail hesabınıza ulaşabiliyor, mail alabiliyor musunuz?
  • iCloud mail hesabı yaratmanızda bir sakınca yok ki. Kullanabileceğiniz ekstra bir mail adresiniz de olur. Ki, gerçek e-posta adresini başkalarından gizlemeye yarayan takma adlarla mail gönderebilmenizi sağlayan çok faideli bir hizmet. Kullanmazsanız da kullanmayın üstelik. Notlarınızı PC ve IOS arasında paylaşmanın yöntemi bu.
  • quote:

quote:

quote:

Apple ID üzerine tanımlı olması ayrı, telefon üzerinden Gmail hesabınıza ulaşabiliyor, mail alabiliyor musunuz?

evet telefonda mail adresim olarak apple id'im tanımlı, yani kullandığım gmail hesabı ile telefondan mail alıp gönderebiliyorum, marketten program indiriyorum, herşeyi tek gmail hesabımla yapıyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

evet telefonda mail adresim olarak apple id'im tanımlı, yani kullandığım gmail hesabı ile telefondan mail alıp gönderebiliyorum, marketten program indiriyorum, herşeyi tek gmail hesabımla yapıyorum

Sanırım App Store'daki Gmail uygulamasını kullanıyorsunuz.

Notları kullanmak için; Ayarlar > Mail, Kişiler, Takvim > Yeni hesap > Google
    Gmail hesabınızı tanımlayın, son aşamada Mail kısmını isterseniz kapatabilir notları açık bırakabilirsiniz. Böylece mailler yalnızca Gmail uygulamasına düşmeye devam eder; iki tarafada düşmez.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sanırım App Store'daki Gmail uygulamasını kullanıyorsunuz.

Notları kullanmak için; Ayarlar > Mail, Kişiler, Takvim > Yeni hesap > Google
    Gmail hesabınızı tanımlayın, son aşamada Mail kısmını isterseniz kapatabilir notları açık bırakabilirsiniz. Böylece mailler yalnızca Gmail uygulamasına düşmeye devam eder; iki tarafada düşmez.

mail hesabım tanımlı zaten, orada notlar ve mail aktif durumda, ama telefonuma kaydettiğim notları pc de ya da gmail hesabımda nerede görebilirim.

• Açıkcası bende bu sistemi kullanmadım. Bir icloud maili açtım tüm notlar oraya yedekleniyor. Ama icloud kullanıcı olarak yine gmail adresimi kullanıyorum. Yani açtığınız icloud adresini kullanmanız gerekmiyor. Sadece adres açıyor. Tüm bilgileri normalde kullandığınız icloud hesabınız ile ilişkilendiriyor. Ben appstore ve icloudda aynı gmail hesabımı kullanıyorum ve internet üzerinden icloud. Com adresini de kullanıyorum.

• iCloud hesabı açın o zaten apple kimliğinize bağlanacaktır.
    iCloud'dan notları aktifleştirin tamamdır.
    Yine apple kimliğinize Gmail adresinizle girebilirsiniz bir değişiklik olmaz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.