daha önce sordum cevaplayan olmadı. gmail ile ilgili bi başlık bulmuşken yine sorayım.
gmailden başka maillere türkçe karakter içeren mesajlar gönderdiğimde okunamıyor.
bunu nasıl çözebiliriz ?
Biraz evvel PC'imde OE'e kurulu G-Mail hesabını kullanarak: a) Yine PC'mdeki iki adet Yahoo Mail, bir Turk.Net ve bir de Mynet Mail Plus hesabıma Türkçe karakterler içeren bir mesaj attım. b) Aynı mesajı PC'mdem laptopumdaki iki hesaba (birisi yine G-Mail, diğeri de Şirketin domain'indeki hesabım) da yolladım.
6 hesabın tümünde de gelen mesajlarda Türkçe karakterler tastamam geldi; hiçbir problem veya eksiklik yok.
İsteyenler, E-Posta hesaplarını da belirterek bana PM atsınlar (bu mesajlar G-Mail hesabına gelecektir..). Onlara deneme mesajları gönderip durumu yine kontrol edelim. Hotmail, Yahoo hesapları olsa daha iyi olur, herhalde!
Bana da 50 tane davetiye geldiiii
benımkı neden sapıtmıyo yaf hala dort hıcte artmıyo hep dort dep dort
Bence şimdi GMail alan alsın.. Ayrıca Hotmail batacak falan diye de heveslenmeyin..
Şu an GMail'in sundukları süper:
Mail sonlarına ekleme yapmıyor
1 GB alan
Hızlı arabirim...
POP3 (beleş hem de)
ama unutmayın ki şu an GMail servisi hala B E T A... final sürüme geçtiklerinde bazı şeyleri paralı yapabilirler ve bazı şeyleri kısabilirler.
Belki de betayken üye olanlara artı avantajlar falan verebilirler. (Ya da eski üyelere)
Sonuçta binlerce kişiye 1'er GB'lık alan vermek zor iş. TB'lerce alan demektir, bekleyip göreceğiz...
quote:
Orjinalden alıntı: mafaky
quote:
Orjinalden alıntı: Eagle_eyed
daha önce sordum cevaplayan olmadı. gmail ile ilgili bi başlık bulmuşken yine sorayım.
gmailden başka maillere türkçe karakter içeren mesajlar gönderdiğimde okunamıyor.
bunu nasıl çözebiliriz ?
Biraz evvel PC'imde OE'e kurulu G-Mail hesabını kullanarak: a) Yine PC'mdeki iki adet Yahoo Mail, bir Turk.Net ve bir de Mynet Mail Plus hesabıma Türkçe karakterler içeren bir mesaj attım. b) Aynı mesajı PC'mdem laptopumdaki iki hesaba (birisi yine G-Mail, diğeri de Şirketin domain'indeki hesabım) da yolladım.
6 hesabın tümünde de gelen mesajlarda Türkçe karakterler tastamam geldi; hiçbir problem veya eksiklik yok.
İsteyenler, E-Posta hesaplarını da belirterek bana PM atsınlar (bu mesajlar G-Mail hesabına gelecektir..). Onlara deneme mesajları gönderip durumu yine kontrol edelim. Hotmail, Yahoo hesapları olsa daha iyi olur, herhalde!
Ben de bi topikte bunu belirtmiştim. Bu olayı GMail ile de konuştum. Yapacak bir şey yok, GMail Unicode encoding kullanıyor ve diğer mail'lere giderken karakterler değişebiliyor. Ancak POP3'ten atılan mesajlarda HİÇBİR şekilde sorun olmaz (Hotmail, Yahoo da dahil)
yuh 50 tane mi dağıtmak ta sorun onları ayrıca dağıtılmasa diyelim ne olur onlar belli bir süresi var mı?
ya dağıtacak yer bulamıyorum her forumda belirtiyorum alın alın diye kimse almıyooor ayrıca betayı geçtikten sonra da paralı yapmazlar çünkü kimsede olmayan(ilk onlar buldu) e-postanın içeriğine göre reklam gösterme var, ve bu tam 12'den vuran bir uygulama. çok başarılı bence, ve gmail de paralı olmaz diyorum!
GMail paralı olmaz tabii iki, BAZI seçenekler paralı olur. Mesela POP3...
Ya da reklamları çoğaltırlar falan.. Herkese 1 GB alan vermek kolay mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme