Şimdi Ara

GMAİL SAPITTI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar 3 aydır kullanıyorum gmaili davetiyelerin hepsini vermiştim, bugün bi baktım one 50 tane gelmiş, sizedegeldimi böyle çooooook davetiye yoksa şaşırdımı bunlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evildoer angel -- 3 Şubat 2005, 21:14:02 >

• bende hala 40 tane var isteyenler p.m.atıp e-maillerini versin göndereyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 6 Şubat 2005, 10:01:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

bende hala 40 tane var isteyenler p.m.atıp e-maillerini versin göndereyim
    benimkine iki kere 4 davetiye geldi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Northern

benimkine iki kere 4 davetiye geldi...

Alıntıları Göster
    daha önce sordum cevaplayan olmadı. gmail ile ilgili bi başlık bulmuşken yine sorayım.

gmailden başka maillere türkçe karakter içeren mesajlar gönderdiğimde okunamıyor.

bunu nasıl çözebiliriz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle_eyed

daha önce sordum cevaplayan olmadı. gmail ile ilgili bi başlık bulmuşken yine sorayım.

gmailden başka maillere türkçe karakter içeren mesajlar gönderdiğimde okunamıyor.

bunu nasıl çözebiliriz ?

Alıntıları Göster
    Bilerek yapiyorlar,kisa bir zaman sonra betadan finala gecmeye düsünüyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yozi

Alıntıları Göster
    zaten bu adresten herkese gönderilebiliniyor davetiye
    http://gmail.afraid.org/
    hotmail eğer böyle düşük kapasiteli hizmet vermeye devam ederse ilerde kimse kullanmaz ve inşallahta öyle olur, adamlar talep vardiye daha iyi hizmet vericeklerine gitgide havaya girdiler 2 mb a kadar düşürdüler, acaba gmail de havaya girerde kapasite düşürürmü...

• quote:

Orijinalden alıntı: Yozi

Alıntıları Göster
    Titan saadet zincirinin değişik versiyonu bu bence. Sen 4 kişiye dağıt, onlarda başkalarına dağıtsın bundan sana prim gelsin gib bişeyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: evildoer angel

hotmail eğer böyle düşük kapasiteli hizmet vermeye devam ederse ilerde kimse kullanmaz ve inşallahta öyle olur, adamlar talep vardiye daha iyi hizmet vericeklerine gitgide havaya girdiler 2 mb a kadar düşürdüler, acaba gmail de havaya girerde kapasite düşürürmü...

Alıntıları Göster
    Şimdi de ellişer ellişer gönderiyorlar davetiyeleri.
    İşin ilginç tarafı bazı kullanıcıların bu davetiyeleri "hediye" olarak görüp sevinmeleri. Yaw adamların bedavaya reklamını yapıyoruz, ihtiyacı olana da dağıtıyoruz, bu kadar büyütmesinler öyle düşünen arkadaşlar
    (Söz meclisten ve topik ten dışarıdır. Aklıma geldiği için söylemişimdir. Konuyu açan ve cevaplayan arkadaşlar üzerlerine alınmasındır. Bu kadardır.)

• quote:

Orijinalden alıntı: playground

Şimdi de ellişer ellişer gönderiyorlar davetiyeleri.
    İşin ilginç tarafı bazı kullanıcıların bu davetiyeleri "hediye" olarak görüp sevinmeleri. Yaw adamların bedavaya reklamını yapıyoruz, ihtiyacı olana da dağıtıyoruz, bu kadar büyütmesinler öyle düşünen arkadaşlar
    (Söz meclisten ve topik ten dışarıdır. Aklıma geldiği için söylemişimdir. Konuyu açan ve cevaplayan arkadaşlar üzerlerine alınmasındır. Bu kadardır.)

Alıntıları Göster
    bir çok kişininki 50 oldu benimkide bunlardan

• quote:

Orijinalden alıntı: mertgutav

Alıntıları Göster
    valla benden hiç artis olmadi üstüne üstlük 1 tane hakkim kaldi yolarlarsa geri çevirmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertgutav

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mertgutav

Yaw, bu ne iştir? Ben yeni G-Mail'li oldum (2 haftalık felan...). Bir kez 4 davetiye geldi, 1-2 günde dağıttım. Sonra ikinci 4 geldi ama dağıtmak için 5-6 gün sallandım... Şimdi baktım, o davetiye gönderme linki yok oluvermiş!!???....

• quote:

Orijinalden alıntı: mafaky

quote:

Orjinalden alıntı: mertgutav

Yaw, bu ne iştir? Ben yeni G-Mail'li oldum (2 haftalık felan...). Bir kez 4 davetiye geldi, 1-2 günde dağıttım. Sonra ikinci 4 geldi ama dağıtmak için 5-6 gün sallandım... Şimdi baktım, o davetiye gönderme linki yok oluvermiş!!???....

Alıntıları Göster
    daha ne istion 50 davetiye war işte :D

• quote:

Orijinalden alıntı: UndeaD

daha ne istion 50 davetiye war işte :D

Alıntıları Göster
    Arkadaşın başına geleni bende yaşadım.Benim 5 davetiye gönderme linkimde ortadan kaybolmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: GILMOUR

Arkadaşın başına geleni bende yaşadım.Benim 5 davetiye gönderme linkimde ortadan kaybolmuş

Alıntıları Göster
    Davetiye gönderme linkleri topic'i açan arkadaşımızın gönderdiği resimdeki gibi sol alt tarafa geçti ve 50 adete çıkarıldı, ortalıkta zaten gmail'in yılbaşından sonra beta'dan normal sürüme geçeceği, davetiye gerektirmeksizin herkesin üye olabileceği ancak pop3 desteğinin ücretli olacağı konusunda dedikodular vardı, sanırım adım adım bunu gerçekleştiriyorlar, önce davetiye ile gmail'in özel birşey olduğu duygusunu yarattılar, şimdi olabildiğince yaygınlaştırıyorlar, son adım olarak da ücretlendirecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teaser -- 4 Şubat 2005, 12:53:47 >

• banada 50 tane geldi forumda cogu yere yolladım g mailsiz turk kalmasın diye ugrasıyorum
    hala almayan varsa pm atsın pmin sonuna mail adresinizi yazın plz

quote:

Orjinalden alıntı: evildoer angel

arkadaslar 3 aydır kullanıyorum gmaili davetiyelerin hepsini vermiştim, bugün bi baktım one 50 tane gelmiş, sizedegeldimi böyle çooooook davetiye yoksa şaşırdımı bunlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Eagle_eyed

bunu nasıl çözebiliriz ?

Alıntıları Göster
    su anda yapacak birseyin yok gmail turkçe karakterleri kabul etmiyor ama gonullluler ceviri ile ugrasıyolar bitince insallah turkce karakter kullanılabilecek

quote:

Orjinalden alıntı: Eagle_eyed

bunu nasıl çözebiliriz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: evildoer angel

Alıntıları Göster
    hotmail su an 250 mb kullanıla biliyor forumda birkac topikte bunun ayarları var bi kontrol ederseniz hoymail kapasitenizi yukseltebilirsiniz

quote:

Orjinalden alıntı: evildoer angel

• quote:

Orijinalden alıntı: GILMOUR

Alıntıları Göster
    davetiye linki sag ustten sol alta tasındı bir kontrol et istersen

quote:

Orjinalden alıntı: GILMOUR

• quote:

Orijinalden alıntı: mafidan

quote:

Alıntıları Göster
    walla bende 50 yazıyordu 5 tane gönderdim ama sabah baktım yine 50
    ben bişi anlamadım bu işten

• quote:

Orijinalden alıntı: mafidan

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mafidan

Pardon, benim daha önce gözümden kaçmış bu taşınma durumu. Bana da 50 davetiye geldi, hadi hayırlısı!....

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.