Şimdi Ara

Gmd Aldım Sorularım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Telefonu Aldım Açtım herşeyi Güzel Dün Şarjı Bitti İlk Şarjı Bitti Ya Gece 3 ten sabah 7.30 a kadar doldu şarja taktığımda %2 di yani saat 3 te taktım şimdi ben telefonu kullanıyorumda şarjı biraz içiyor gibi hani benzini içer derler ya araba :D bendede öyle şarjı içio :D bu bataryayla alakalı yoksa benmi ilk gün şarj edemedim 9 saat diyorlar ya. Birde kullananların kaç saati gidiyor telefonla full oynayınca filan internette takılınca. ben birde 32 gb hafıza kartı aldım 29 gb gösteriyor telefona uygulama indiriyorum neden hafıza kartına gitmiyorda ram veya telefona gidiyor çözemedim yardım lütfen şarj konusunda

• bende gmd var jarj cabuk gıdıor hele oyun oynayınca çok çabuk gıdıor parllaklıgı en aza ındır guc tasarrfu ac (ancak dısarı cıktıgın zaman parllaklıgı artır getır dısarda anca ole gorebılırsın dısarda gorunmuor parlaklık sıfırda oldugu zaman)
  • Batarya 15 gun icinde acılır hayırlı olsun

Ben ortama 5 saat ekran suresi goruyordum kullanırken

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • güç tasarrufu açınca wifi filan kapanmıyormu ya bu şarjı kaç saat olacaktı ilk gün ya kafama takıldı kardeşya
  • thestell kullanıcısına yanıt
    5 saat ekran süresi nedir başkan ya? ben günde kaç saat edem şarj yüzde 5 kenmi edem şarj yüzde 1 kenmi ya youtube var giriyom videoya tıklıyom ağda sorun var dio
  • quote:

Orijinalden alıntı: piyonroe

5 saat ekran süresi nedir başkan ya? ben günde kaç saat edem şarj yüzde 5 kenmi edem şarj yüzde 1 kenmi ya youtube var giriyom videoya tıklıyom ağda sorun var dio

Pil sekmesine girip ordan ekrana tıklayınca ekranın ne kadar açık kaldığını yazar
    %100 olduktan 1 saat sonra tam dolmuş olur, ne zaman takıp çıkardığının önemi yok.
  • simdi ben şöyle biliyorum telefonun sarji %5 ken sarja takacan %100 olunca cekecen ama benim için ilk şarj önemliydi ondada bilgim yoktu yha YouTube de video acniyor ağ sorunu var diyor nazil yaparim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum ilk olarak batarya kullandıkca açılır. Bende ilk aldığım zaman çabuk bitiyordu şimdi 5 - 5 buçuk saat ekran süresi alıyorum.
    YouTube hükümet tarafından kapatıldığı için ağ problemi diyor. Çeşitli VPN programlarıyla YouTube den video izleyebilirsin.

• Batarya yavaştan açılır merak etmeyin. Hafıza kartına uygulama yüklenememesi olayı ise tamamen Android'in desteklememesinden kaynaklanıyor.

Bir yılı aşkın bir süre Nokia C6-01 kullandım, onda uygulamalar tamamen SD karta kurulabiliyordu. Android'e geçince yokluğunu hissettim o özelliğin. Sadece o da değil, birkaç özelliğini de özledim. O zaman anladım ki aslında Symbian daha gelişmiş bir işletim sistemiydi, sadece Nokia'nın elinde çürüyordu.

• Tşk :)
  • yeni teknoloji pilleri %100 olduğunda şarzdan alabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.