Aziz Yıldırm demiştiki büyük paralar harcamadan büyük klüb olunmaz diye bu sözünün bende arkasındaym abi siz neyi kovalıyosnz ki giden para senn cebnden mi cıkıyo eger klüb bişey bilmiyosa neden okdr parayı versin cok bilenler konusuyo yok oyle yok boyle bırakn bu isleri bilenler yapsın siz keyfinize bakın .
su adam gelirse yılın transferi olur. drogba mrogba hikaye. inşallah gelmez fenere
kulüplerin kasasına giren paranın neredeyse tamamı direk veya endirek olarak taraftarların ödedigi paralardır. misal forma alarak veya bilet alarak direk katkının yanında , yayıncı kuruluşa abone olan futbol seyircisinden gelen paralardır. bu yüzden de fazla harcanan paradan da az harcanan dan da taraftar çemkirme veya fikrini söyleme hakkı elde eder, keza para vermeyen de fikir beyan eder, bkz: fikir özgürlügü, demokrasi vs.
asıl mesele : alınmasına karar verilen futbolcu, veya hoca alındıktan sonra hatta oluşan yönetim kurulları vss bunlar istenilen performansı gösteremediginde hiçbir hukuki yaptırım uygulayamassın işte asıl bigün çözüme kavuşması gereken sorun budur. misal: takım cl de oynayacak ilk etapta 6 maç yapıyorsun , diyelim ki 5 kaybettin 1 berabere kaldın, veya cl ye kalamadın elemeleri geçemedin, bu durumda futbolcu-hoca- yönetime belli bir maddi yaptırım uygulanması gerektigine inanıyorum.çünkü futbolda artık çok büyük rakamlar dönüyor fatura taraftara kalıyor.
bir yabancı futbolcunun bonservisine diyelim ki 15m euro verdin yıllık ta 4meuro verdin aldın. cl de maça çıktın 5m/1 br aldın ,kaldın tsl ye eeee.... sonuç. ben ne yapayım o futbolcuyu- hocayı, yöneticiyi, haydee en baştan. bunlar oluşabilecek durumlar elbette ancak bunun da bir yaptırımı olması gerekir bu bütüne maddi olarak bir yaptırım. dünya genelinde yani.
gelmez.
Verdiği cevapta kullandığı dile bakarsak doğru. Tam bir gurbetçi cevabı Gelsin gelsin
en fazla 12-13 milyon eder gökhan inler.
Harika Transfer mükemmel olur.. Avrupanin en iyi 5 ön liberosundan bir tanesi
Pirlo bedava Baptista 5 milyon £ Lucho Gonzales 9 Milyon £ Pazienza 2 Milyon £ Quaresma 7 Milyon £ Van Persie 14 milyon £ Joseph Yobo 3.5 Milyon £ Appiah 6 milyon Jeremy Tolulalan 9 Milyon £
GÖKHAN İNLER 21 MİLYON £ ?
yani yıllık 4 alacak desek
3-4 yıllık ortalaması 70 TRİLYON
sizce değermi ? kötü oyuncu demiyorum bakın
quote:
Orijinalden alıntı: Azyr Evet, Türk statüsünde oynayabiliyor, adam Türk zaten :)
Şimdi iştahım kabardı, eğer ortasahaya Türk alırsak yabancı transferi hiçmi yapmıyacaz?
TÜRK pasaportu var evet ama Adam isvicre Milli takiminda oynuyor o yuzden Turk statusunde oynamiyacak yanlis bilgi vermeyin burda adam Isvicreli.. Ama Turk kokenli
quote:
Kahveci, Beşiktaş'ın bu sezonki performansı için ise şunları söyledi:"Dünyanın en iyi hocalarından birisi geldi, Schuster. O da Türkiye'ye fazla ayak uyduramadı, istediklerini yapamadı ya da yanlış tercihler yaptı. Takım oyunu oynamak önemli. Biz bu sene onu başaramadık. Belki oyuncu seçimlerinden dolayı, belki takım oyuncusu azdı. Daha çok Türk oyuncu olsa daha farklı olurdu diye düşünüyorum. Ben iyi oynasaydım daha iyi olabilirdi. Bir tek İbrahim Toraman, kaleciler, sağ bek, sol bek, o kadar. Fenerbahçe'nin başarısında bence en önemli neden Türk oyuncuların ağırlıkta olmasıydı."
Bence yönetim böyle birşey de düşünüyor olabilir. Kaliteli bir yerli oyuncu bu durumda çok mantıklı. Galatasaray'ın 2000 yılındaki başarısının nedeni de yabancı oyunculardan ziyade, yerli oyuncuların kaliteli olmasıydı bence.
quote:
Orijinalden alıntı: papazın çayırı.KADIKÖY
quote:
Orijinalden alıntı: Azyr Evet, Türk statüsünde oynayabiliyor, adam Türk zaten :)
Şimdi iştahım kabardı, eğer ortasahaya Türk alırsak yabancı transferi hiçmi yapmıyacaz?
TÜRK pasaportu var evet ama Adam isvicre Milli takiminda oynuyor o yuzden Turk statusunde oynamiyacak yanlis bilgi vermeyin burda adam Isvicreli.. Ama Turk kokenli
hayır Türk statüsünde oynuyor eğer öyle olsa barış özbek,mustafa doğan,ekrem dağ falanda yabancı statüsünde olurdu
ama değmez işte o para o bonservis nedir ya
21 olan bonservisi değil oyuncuya verilecek para.Yönetim carlosu alan yönetim yalanlama yine aynı yalanlama bence gelir :)
quote:
Udinese forması giyen Türk asıllı İsviçreli oyuncu Gökhan İnler kişisel internet sitesinden Fenerbahçe'nin kendisiyle ilgilendiğini doğruladı. Fenerbahçe'nin menajeriyle görüştüğünü ve transferi konusunda bilgi aldığını söyleyen Gökhan, Türkiye de forma giymek isteyip istemediği konusuna ise 'Türkiye benim vatanım'' diyerek transferine sıcak baktığını belirtti.
Bu adamın gelmesini çok istiyorum. Diğer yabancıların hiçbiri gözümde değil...
Sitede yazanın doğru olduğunu kabul edersek Udinese Gökhan ile görüşmemize izin vermiş demektir. Ben gelmesini çok isterim.
süper olur süperrrr
her sene cristian, maldonado, josico alacağına 1 kez gökhan'ı alıp 4-5 sene oynatmak daha mantıklı bence. ilk gördüğümde ben de istemez demiştim de fikrim değişti.
Kandırmayın Fenerbahçelileri.
quote:
Orijinalden alıntı: uAslAnkara
su adam gelirse yılın transferi olur. drogba mrogba hikaye. inşallah gelmez fenere
Eee Drogba nasılmış ? Başlamış mı antremanlara falan ?
Alın size küçük Gökhan İnler, hadi be oğlum kop da gel kalbinin takımına.