bu ne la 21m� ayup ayıp, dün adamı senden bi cacık olmaz diye kapıdan kov. sonra verdiğin paraya bak...
akat VATAN Gazetesi Spor Müdür Yardımcısı Gökmen Özdemir, bu 3’lünün hemen yanındaydı ve menajer John Bicot’a şunu sordu: “Hazard’ın F.Bahçe’ye gelme şansı var mı?” Bicot’nun cevabı çok açık ve hafif de alaycıydı:
“HEH.. Bu yaşta mı? 30’unu geçsin belki.. Türkiye’den hiçbir kulüp bu bonservisi ödeyemeyez. Oyuncumu 30 milyon Euro’dan aşağı bırakmazlar.”
‘Sol bacağıma mı 18 milyon vermişler’
Son anektod.. Hazard’a “F.Bahçe bonservisine 18 milyon Euro vermiş” diye sorulur ve Belçikalı yıldız süper bir espri yapar: “Sol bacağıma mı 18 vermişler!”
Gökhan a 21 verip +3 daha verip hazardın anca sol bacağını ve sağ ayağını alırsınız
Gökmen Özdemir'in ağzından değil ki bu haber. Resmen sallamasyon. 18'e alınmayacağı kesin tabi ama bu haber uydurma gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: Canales
Pirlo bedava Baptista 5 milyon £ Lucho Gonzales 9 Milyon £ Pazienza 2 Milyon £ Quaresma 7 Milyon £ Van Persie 14 milyon £ Joseph Yobo 3.5 Milyon £ Appiah 6 milyon Jeremy Tolulalan 9 Milyon £
GÖKHAN İNLER 21 MİLYON £ ?
yani yıllık 4 alacak desek
3-4 yıllık ortalaması 70 TRİLYON
sizce değermi ? kötü oyuncu demiyorum bakın
Bu yazdıklarının kaçtanesi türk statüsünde oynayabiliyor.Bir de bu adamları bonservis fiyatları türk klüpleri olunca yaklaşık 2 katına çıkıyor
Not:Biri şu başlığı değiştirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: _ AWESOME _
quote:
Orijinalden alıntı: No Problem
Yanındaki de Mahmut Hanefi mi acaba? Söndü gitti o da.
Önder Çengel'di adı sanırım, o da Türk asıllı İsviçreli bir oyuncu. Gökhan ile aynı anda denenmeye getirilmişti.
21 milyon çok büük bir para. Gökhan İnler mücadeleci bir oyuncu ama 21 milyon edecek kadarda değil.
İsviçre basını: Gökhan İnler için Fenerbahçenin 12.3 M Euroya Udinese ile anlaştığını ve G.İnlere 4 yıllık sözleşme imzalattığını duyurdu.
twitterda gördüm benim bunu
quote:
Orijinalden alıntı: Alikevicius
İsviçre basını: Gökhan İnler için Fenerbahçenin 12.3 M Euroya Udinese ile anlaştığını ve G.İnlere 4 yıllık sözleşme imzalattığını duyurdu.
inşallah
12.3 çok iyi bir rakam mesela Gökhan için. Keşke doğru olsa ama sanmıyorum.
quote:
tam olarak nerde? kimn tweetledi?
quote:
keşke...
quote:
oha 12.3 çok iyi fiyat. hadi inşallah beyler
yönetim gökhan'la ilgilenmiş, udinese'nin istediği rakamı çok bulup vazgeçmiş ve sonra da transferi ilgilenmiyoruz diye yalanlamış da olabilir. gökhan bu cevabı yalanlamadan sonra verdiyse işler değişir tabi. gelirse mükemmel olur . çok çok iyi bir oyuncu hem de türk statüsünde. bir taşla iki kuş vurmuş oluruz.
kim yazdı twitter da?
quote:
Orijinalden alıntı: FeArLeSs1907
kim yazdı twitter da?
Ben yazmadım
21 mi yok artık lebrağam.....2 daha koyar alexis sanches i alırım at önüne bırak herkesi geçsin...!!
Tamam iyi oyuncu da 21 milyon euro nedir ya. 21 milyonun altinda ezilir tabata gibi olur cikar. Torres gibi yilin bombasi olur.
quote:
Adam pimi çekilmiş bomba atıp kaçtı resmen.
quote:
Orijinalden alıntı: Azyr
quote:
Orijinalden alıntı: Noctivagant
Fenerbahçe Gökhan transferini 3 Haziranda yalanladı.
Bazı gazetelerde, internet sitelerinde, radyolarda ve televizyonlarda ısrarla Kulübümüzün Udinese’de forma giyen Gökhan İnler ile ilgilendiği haberi yayınlanmaktadır. Adı geçen oyuncuyla ilgili herhangi bir transfer çalışmamız veya düşüncemiz bulunmamaktadır. Bu yöndeki haberlere itibar edilmemesini rica ederiz.
Mesajı bilmem okudunmu, adam KENDİ ağızından söylüyor - bu arada resmi sitenin yalanlamaları Fotomaç'ın haberleri kadar inandırıcıdır ancak - resmi site sadece "ALDIK" dediğinde %100 güvenilmesi gereken bir kaynak.
Bence gayet de yalanlamışlar.Diyorsun ki kaynak çok sağlam kendisi.Nerden biliyoruz?Antuda yazmışlar bu paragrafı sende 'kaynak kendisi' diyosun.O zaman bende buraya koyarım bir paragraf Hazard böyle böyle demiş Lille taraftar forumunda gördüm.:D. Biraz daha detay ver yada kapa konuyu lütfen.Çünkü çok komik gözüküyor şuan.Gökhan İnler'in yerine koy kendini öyle bir yazı yazarmısın ? Ayrıca bilmiyorum ne kadar etki eder ama Dünya Kupası'nda İspanya-İsviçre maçından sonra G.İnler Türkiye'ye dönmem falan gibisinden birşeyler söylemişti.Kovuldu diye gıcık olmuştur Fenerbahçe'ye doğal olarak.
quote:
Orijinalden alıntı: Onursry
quote:
Orijinalden alıntı: Azyr
quote:
Orijinalden alıntı: Noctivagant
Fenerbahçe Gökhan transferini 3 Haziranda yalanladı.
Bazı gazetelerde, internet sitelerinde, radyolarda ve televizyonlarda ısrarla Kulübümüzün Udinese�de forma giyen Gökhan İnler ile ilgilendiği haberi yayınlanmaktadır. Adı geçen oyuncuyla ilgili herhangi bir transfer çalışmamız veya düşüncemiz bulunmamaktadır. Bu yöndeki haberlere itibar edilmemesini rica ederiz.
Mesajı bilmem okudunmu, adam KENDİ ağızından söylüyor - bu arada resmi sitenin yalanlamaları Fotomaç'ın haberleri kadar inandırıcıdır ancak - resmi site sadece "ALDIK" dediğinde %100 güvenilmesi gereken bir kaynak.
Bence gayet de yalanlamışlar.Diyorsun ki kaynak çok sağlam kendisi.Nerden biliyoruz?Antuda yazmışlar bu paragrafı sende 'kaynak kendisi' diyosun.O zaman bende buraya koyarım bir paragraf Hazard böyle böyle demiş Lille taraftar forumunda gördüm.:D. Biraz daha detay ver yada kapa konuyu lütfen.Çünkü çok komik gözüküyor şuan.Gökhan İnler'in yerine koy kendini öyle bir yazı yazarmısın ? Ayrıca bilmiyorum ne kadar etki eder ama Dünya Kupası'nda İspanya-İsviçre maçından sonra G.İnler Türkiye'ye dönmem falan gibisinden birşeyler söylemişti.Kovuldu diye gıcık olmuştur Fenerbahçe'ye doğal olarak.