Şimdi Ara

Gnar puroları bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet gnar build taktik vs. önerebilir misiniz ben 3lü sonra full tank gidiyorum önerilerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gnar'a 3lü almak kadar Saçma salak birşey yok. Duruma göre Botrk ya da Cleaver alabilirsin. Omen Allah'ın emri zaten. MR olarak ben hexdrinker alıyorum yetersiz kalırsa da Visage ya da Banshee çıkarım. Frozen mallet da çok yakışıyor health itemi olarak olmadı Warmog ya da başka bir defansif item.

• Taktik olarak enerjiniz dolmaya yakın drake almaya çalışın. Mümkünse sende Tp ile gel.

• quote:

Orijinalden alıntı: Teemo Erdoğan

Gnar'a 3lü almak kadar Saçma salak birşey yok. Duruma göre Botrk ya da Cleaver alabilirsin. Omen Allah'ın emri zaten. MR olarak ben hexdrinker alıyorum yetersiz kalırsa da Visage ya da Banshee çıkarım. Frozen mallet da çok yakışıyor health itemi olarak olmadı Warmog ya da başka bir defansif item.

Türkçe dil seçeneği yok mu

• Saldırı eşyası olarak sadece karabalta alıyorum daha sonrasında full tank gidiyorum eğer oyunda açık ara öndeysek 1 tane daha saldırı itemi eklenebilir.

• karsida ap bi hero varsa ilk sihiricen, ad bi hero veya fazla hasar vermicek tank bi hero varsa karabalta almalisin. Sonraki item duruma gore cok tanklasman gerekiyorsa randuin ruh gomlegi falan olabilir ondeysen ve fazla sorun cekmiyosan donmus balyoz cok guzel gidiyor. Genel olarak tflere yakin ofkeni 90 civari tutarsan buyuk halde cok is yaparsin gnar bana kalirsa su an en guclu top herolarindan

Edit:mahvolmus veya uclu alma cok gereksiz ve kirilgan oluyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jannacarriesu -- 23 Ağustos 2015; 11:28:48 >
  • Gnar'ı bayadır oynuyorum pro değilim fakat 3-4 taktik verebilirim build için .

Genel bilgi:
    Ofansif olarak en fazla 2 item çık . Bunlarda karabalta ve donmuş balyoz olsun , geri kalanı full tank . Eğer takımında yeterli damage varsa d.balyoz çıkmana gerek yok . Karabaltadan sonra direk tank devam et .

Karşında AP varsa(rumble vb. gibi):
    Eğer lanede kalmak zulüm ise sihiriçen çıkabilirsin , eğer pek rahatsız etmiyor ise karabaltaya devam edebilirsin . 2. item olarak ruh gömleği çıkabilirsin. Sonrası diğer lanelere göre değişir .

Karşında AD varsa(Yasuo vb.) :
    AP'deki gibi lanede kalmak zulümse ilk önce randuin çıkabilirsin . Rahatsız etmiyor ise ilk karabalta , eğer çok öndeysen donmuş balyoz çık . ardından randuinin alameti çıkıp devamını getirebilirsin .

Şimdiye kadar hiç 3lü çıkmadım ve pişman değilim . Unutma Gnar TF şampiyonu .

• quote:

Gnar'a 3lü almak kadar Saçma salak bir şey yok. Duruma göre Mahvolmuş Kralın Kılıcı ya da Kara Balta alabilirsin. Randuinin Alameti Allah'ın emri zaten. Büyü direnci olarak ben Sihriçen alıyorum yetersiz kalırsa da Ruh Gömleği ya da Banshee çıkarım. Donmuş Balyoz da çok yakışıyor can eşyası olarak olmadı Warmog ya da başka bir defansif item.

Buyrun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tonight We HUNT. -- 23 Ağustos 2015; 15:16:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tonight We HUNT.

quote:

Gnar'a 3lü almak kadar Saçma salak bir şey yok. Duruma göre Mahvolmuş Kralın Kılıcı ya da Kara Balta alabilirsin. Randuinin Alameti Allah'ın emri zaten. Büyü direnci olarak ben Sihriçen alıyorum yetersiz kalırsa da Ruh Gömleği ya da Banshee çıkarım. Donmuş Balyoz da çok yakışıyor can eşyası olarak olmadı Warmog ya da başka bir defansif item.

Buyrun.

Teşekkürler saolun

• quote:

Orijinalden alıntı: xRedLineTRx

Gnar'ı bayadır oynuyorum pro değilim fakat 3-4 taktik verebilirim build için .

Genel bilgi:
    Ofansif olarak en fazla 2 item çık . Bunlarda karabalta ve donmuş balyoz olsun , geri kalanı full tank . Eğer takımında yeterli damage varsa d.balyoz çıkmana gerek yok . Karabaltadan sonra direk tank devam et .

Karşında AP varsa(rumble vb. gibi):
    Eğer lanede kalmak zulüm ise sihiriçen çıkabilirsin , eğer pek rahatsız etmiyor ise karabaltaya devam edebilirsin . 2. item olarak ruh gömleği çıkabilirsin. Sonrası diğer lanelere göre değişir .

Karşında AD varsa(Yasuo vb.) :
    AP'deki gibi lanede kalmak zulümse ilk önce randuin çıkabilirsin . Rahatsız etmiyor ise ilk karabalta , eğer çok öndeysen donmuş balyoz çık . ardından randuinin alameti çıkıp devamını getirebilirsin .

Şimdiye kadar hiç 3lü çıkmadım ve pişman değilim . Unutma Gnar TF şampiyonu .

Az önce kennen geldi çok zorlamadı hatta o lanede duramadı kara balta sonra donmuş balyoz sonrasında sterak diye bir item var onu aldım sonra full tank devam ettim bot ninja tabii kastım

• quote:

Orijinalden alıntı: Hiçlik Çekirgesi

quote:

Orijinalden alıntı: Teemo Erdoğan

Gnar'a 3lü almak kadar Saçma salak birşey yok. Duruma göre Botrk ya da Cleaver alabilirsin. Omen Allah'ın emri zaten. MR olarak ben hexdrinker alıyorum yetersiz kalırsa da Visage ya da Banshee çıkarım. Frozen mallet da çok yakışıyor health itemi olarak olmadı Warmog ya da başka bir defansif item.

Türkçe dil seçeneği yok mu

Kusra bakmayın hocam bildiklerimin Türkçe'sini yazıyordum unutmuşum kapı çalınca. Arkadaş Yazmış ama Sağolsun.

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • %87.5 kazanma oranım var gnarla
    Karşımda ad varsa günateşi yada randuin
    ap varsa banshe , ruh gömleği (koridor olayı bitmediyse) , sihir içen (karşıya hasar çıkarmam gerekiyorsa)

Bir de bazı eşleşmeler vardır ben karşımdakini ezerim dersin öyle durumda da youmuu , Karşımda tank varsa ve yine alabileceğimi düşünüyorsam mahvolmuş kasıyorum.

Taktik olarak pasifini iyi kullan hem koridor hem de tflerde iyi takip et. Takıma savaş başlatmamasını senin pasifine göre oynamasını rica et. Birde orman yaratıklarından pasifini hızlı bir şekilde doldurup e yada flash ile karşı takımın üstüne atlayıp kombonu yapabilirsin ki kesinlikle tf aldırır.

İlla karşı takımı duvara çarptırıp sersemletmem lazım diye oynama gerektiğinde kendi taşıyıcılarını koru.

Unutma sen bir tf şampiyonusun koridorda yenilsen hatta ezilsen bile o yetenek setiyle doğru oynarsan her türlü iş yaparsın.

İyi forumlar

• Tank kas, pasifini düzgün kullan, tfde uygun pozisyon al, zaten gerisi teferruattır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.