Şimdi Ara

GNC 2GB BEDAVA HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/gnc-hediye-2-gb-kampanyasi?source=CMS&place=campaigns_category

Turkcelle yeni geçtim ve gencturkcell abonelıgımı baslattım.Ama burdaki kampanya gelmedi nasıl alabılırım

• easypeasy kullanıcısına yanıt
    Kampanya kapsamında, Samsun ve Gaziantep illerindeki Turkcell satış noktalarından numarası başarılı bir şekilde Turkcell’e taşınan bireysel faturalı Yeni Genç Tarife, ön ödemeli gençTarife ve Gençplus tarifelerindeki aboneler veya 25 yaşın altındaki diğer faturalı ve ön ödemeli tarifelerdeki aboneler, 4 ay boyunca geçerli aylık 2 GB hediye internet kazanacaklardır.
    Bir GSM numarası kampanyadan en fazla 1 kez yararlanabilecektir.
    2 GB hediye internet yurt içinde geçerlidir, 3. şahıslara transfer edilemez, bir dönem içinde kullanılmayan fayda bir sonraki döneme devretmez.
    2 GB internet hediyesini bitiren aboneler, varsa başka kampanya veya paketleri üzerinden, yoksa tarifesinden ücretlendirilir.
    Turkcell, internet üzerinden mesajlaşma ve ses iletişimi (IMve VOIP), internet paylaşımı (Tethering) ve doğrudan dosya paylaşım (P2P) programları vb. hizmetlerinin internet paketleri ile kullanımlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

• Ben Antepli olmama rağmen alamadım.
    Bayiye gittim,müşteri hizmetlerini aradım.Nafile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @koray.tekler kullanıcısına yanıt
    Ne dediler ki

• easypeasy kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetleri,bayiden yapın diyor
    Bayiler de,sistem otomatik halleder diyor..
    Öyle kaldı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.