Şimdi Ara

GNC 6 10 14 GB YENİ FATURALI PAKETLER ÇIKTI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
2.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kisitlama olayini yanlis anlamisim o zaman ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece interneti olmasa mükemmel paket olur mesela 39 luk olan 750 dk 1000 sms hadi 6 değil 5 olsun internet ona da razıyız yanındaki faydalar yeter 5gb dergilik 5 gb bip 5 gb Tv+(normal aylık fiyatı 7 tl) 5 gb da fizy üyeliği gerçekten çok iyi olurdu bu gece neti de nerden çıktı

• Hat sahibinin 25 yaş altında olması gerekiyormuş, sadece T.C kimlik No ile olacak iş değil galiba :(
  • Paketlere baktım inceledim karşılaştırdım ve sonuç=Çöp bir paket yapmışlar Türkcell bu gidişle çok abone kaybedecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildirim2022

Gece interneti nedir ya bu saçmalıkları üretip duruyorlar...

Gece sebeke bos oluyor.Bazi yerlerde gunduz ise asiri yogun geceye kaydirmak icin yapiyorlar.

• Fluxion kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten en fazla aylık 4 gb lık bir farklılık söz konusu. 20-30 gb değil ki istasyonu rahatsız etsin uzun süre. Kaldı ki 4.5g bu kadarla bükülecek bir teknoloji değil, 3g bile bükülmez. 2-3 gb için gece interneti yanlış

• quote:

Orijinalden alıntı: yildirim2022

Hocam zaten en fazla aylık 4 gb lık bir farklılık söz konusu. 20-30 gb değil ki istasyonu rahatsız etsin uzun süre. Kaldı ki 4.5g bu kadarla bükülecek bir teknoloji değil, 3g bile bükülmez. 2-3 gb için gece interneti yanlış

Aksam yogun olmayan yerlerde dediginiz gibi ama benim bulundugum yerde aksam saat 10 gibi internet hizi 1mbps bile bulmuyor.Gece 5 gibi girersem 30mbps
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

Hat sahibinin 25 yaş altında olması gerekiyormuş, sadece T.C kimlik No ile olacak iş değil galiba :(

Tc no hertürlü yetiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

Hat sahibinin 25 yaş altında olması gerekiyormuş, sadece T.C kimlik No ile olacak iş değil galiba :(

evet ne yazık ki öyle saçma bir uygulama yapmış turkcell.

Yaşım 25 yaş altı, sistemde gncli gözüküyorum ama hat annemin olduğu için tarife değişikliği yapamıyorum.

Gnc uygulaması üzerinden başvurduğumda hattınıza uygun değil diyor, sms ile başvurduğumda da "hat sahibinin 26 yaş altı olması lazım" diyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fluxion kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam

• WestWorld W kullanıcısına yanıt
    Emin misin usta?Müşteri hizmetlerini arayıp "hattı ben kullanıyorum" deyip tc numaranı veriyorsun,temsilci hemen bu tarifeye alıyor seni.
    Ama paketi almadan önce aramalısın.
    bi dener msn

• quote:

Orijinalden alıntı: Germiyanlı

Emin misin usta?Müşteri hizmetlerini arayıp "hattı ben kullanıyorum" deyip tc numaranı veriyorsun,temsilci hemen bu tarifeye alıyor seni.
    Ama paketi almadan önce aramalısın.
    bi dener msn

Ben Online MH'den chatten yazarak sordum, geçemeyeceğim söylendi. Hat sahibi gerekli dediler.
  • Turkcell gösterip elletmemiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu paketlerden birini kullanan varsa fizy ile çevrimdışı müzik dinleyebilme özelliği aktif mi bilgilendirirseniz memnun olurum.

• Faturasız olan paketlerini 26 yaşından büyük olduğum halde alıyorum

• hanımneder kullanıcısına yanıt
    Nasıl

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.