Şimdi Ara

GNC 6 10 14 GB YENİ FATURALI PAKETLER ÇIKTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
2.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gençturkcell yeni faturalı paketler çıkmış bulunmakta gece interneti fizy dergilik ve biple birlikte
    https://m.turkcell.com.tr/gnctrkcll/tr/paket-detay?place=gnc_menu&place=gnc_menu&pagetype=faturali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Faturasiz olanlari daha ucuz. Olmamis bunlar.

• Pahalı olma sebebi bence faturasız internet kullanım periyodu 100 kb faturalı 1 kpbs faturalı da internet daha yavaş gidiyor ha yine de gerçekten pahalı fiyatlar gençlere göre kullananların çoğunun öğrenci olduğunu düşünürsek

• Gece interneti nedir ya bu saçmalıkları üretip duruyorlar...

• Gecesiz verse Harika da gece net olayı saçma

• Paketler fena değil arkadaşlar,
    Turkcell şartları için iyi sayılır demek istiyorum.
    Artık turkcell,prensiplerinde yumuşamaya başlıyor.
    Yeni fatutasız paketlerin,daha uygun çıkkacağını hissediyorum ben

• faturasız hatta müşteriyi düdüklüyorlar 8 gb dedikleri interneti 4-5 gb kullanırsan öp başına koy
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne alaka faturasiz hatta duduklenme?

Kac gb int. Varsa sonuna kadar kullanabilirsin kullanan var bitiren bile var hatta.
    Ben burda duyuyorum faturalida kotanim farkli faturasizda kotanin farkli isledigini sonucta ikiside tanimlanan bir hak paket.

• Gece olayi sacma, 14 gb paket alacaksin, 7 gb'i 00:00-06:00 arasi gecerli olacak...

• Kimse de fiyatları yazmamış. Ayıp etmişsiniz değerli forumdaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dahi Olalım -- 16 Ekim 2016; 10:18:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 GB olan tarife 39 TL

10 GB olan tarife 49 TL

14 GB olan tarife 59 TL.

• BTK kisitlamayi kaldirdi hala su yeni! cikan paket ve fiyatlara bak. Gece interneti kim ne yapsin, bide 14 gb falan reklamini yapiyorlar. Allah islah etsin bunlari. 1000 dakika 1000 sms 8+3 gb yi Turk Telekom 29 a veriyor sen de ver 39'a. 4,5G sonrasi iyiye gidecekleri yerde daha da bozdular.

• Suan nerde bu tarife 29 tl ye turktelekom da 1000dk+1000sms + 8+3 gb ? link ar gorelim. Varsa hemen yarin geceyim ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gebeskeli -- 16 Ekim 2016; 20:32:14 >
  • Turkcell'den ne kadar alıyorsunuz? Şu an Telekomun 8 GB Tarifesini bir sürü kullanan var ve abone alımına kapalı.
    Biz 5 Kişi tek fatura da TT'de 82 TL Ödüyoruz Turkcell tek bir genç (!) için 59 TL İstiyor vay be.
    Turkcell'in kalitesi tartışılmaz fiyatlarının fahiş olduğunu da kimse inkâr edemez.
    F/p de Lider açık ara TT'dur. 3 operatörü de kullandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero fear -- 16 Ekim 2016; 22:20:17 >
  • Paketler beş para etmez.
    3 GB (Tüm saatler kullanıma dahil olan) 500 5000 SMS'i 25 Liraya ver yeter. Yok gece şu kadar yok gündüz bu kadar.

• Benim en büyük hayal kırıklığım turkcellden oldu.Benim gibi kablo,modem uğraşmak istemeyen birçok insan var.4.5g üzeri makul bir hızda uygun fiyatta sınırsız paketler verse mükemmel olurdu.Esnaf tabiriyle sürümden kazanma olurdu.Ama yapmıyor.Telekom avantajlı eyvallah ama o da kırsalda bitik.

• Gerçekten elle tutulur hah amma paket diyeceğimiz bi tane paket yok gece netiymiş bilmem neymiş ne gerek var böyle şeylere düzgün paket olsa yanındaki fizy vs gibi uygulamalarla rakipsiz olabilir kalitesiyle istese Turkcell

• zero fear kullanıcısına yanıt
    vodafonedeyim 1 ay sonra taahhüttüm bitiyor.
    kamudaydım 750 dk+1000 sms+4 gb (devretmeli ) + ek 1 tl ye bütün vodafone lilerle sınırsız konuşma

39tl+1 ;40 tl

ama taahhüt bitiyor aradılar saçma sapan bir teklif ettiler kabul etmedim.

şimdi operatör ve kampanya arıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • olmamış.

çöp.

• lovelysy kullanıcısına yanıt
    Kısıtlama ile ne alakası var, kısıtlama sadece dakika için idi diğer operatörler için ücretlendirme kendi içindeki ücretlendirmeden fazla olmasın diye. O da yansımış belki pakete, 6GB paketine şuan 50TL veriyorum 500dk ile, bunda 750 dk ile 39 istemiş. Tek gece neti saçmalığı var.
    Konuşma kullanımı da artık o kadar etken değil ki BTK izin verdi buna. Aman aman bir şey beklemeyin kısıtlamanın kaldırılmasından. Ha muhtemelen rekabet şartları için hala söz konusu olan şeyler vardır, btk vs. daha ucuza paket görürse bunları onaylamayabilir yine vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis651 -- 18 Ekim 2016; 7:37:53 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.