Şimdi Ara

TURKCELL SINIRSIZ 500 MB 9,90 TL & SINIRSIZ 1 GB 14,9 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    turkcell sınırsız 1 gb 14,9 tl
    -tam emin değilim ama daha önce turkcell olupta numarasını geri turkcell e taşıyana veriyor
    -90 gün içinde taşınan aboneler yararlanabilir
    -paket kullanımı dışında paket aşımı ödenmezsiniz
    edit:
    500 mb olan :http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/sayfalar/hosgeldin-500-mb-sinirsiz-paketi.aspx
    1 gb olan : http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/Hosgeldin-1-GB-Sinirsiz-Paketi.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1gigabyte -- 9 Eylül 2013; 20:09:10 >

• Link verir misin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

Link verir misin?

pardon unutmuşum konuya eklendi
  • Güzel olmuş bence paket. . Pttcell e gececektim lakin ilcemdeki pttde çalışan çok bilgili ! elemanlar sayesinde geçemedim.Adamlara Pttcell diyorum bön bön suratıma bakıyorlar. Forumdan rastgele 10 kişi secsen oraya koysan yeminle oradaki insanlardan daha iyi çalışırlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yilmazovic

Güzel olmuş bence paket. . Pttcell e gececektim lakin ilcemdeki pttde çalışan çok bilgili ! elemanlar sayesinde geçemedim.Adamlara Pttcell diyorum bön bön suratıma bakıyorlar. Forumdan rastgele 10 kişi secsen oraya koysan yeminle oradaki insanlardan daha iyi çalışırlar.

Aynen ya :))
    Pttcell deyince uzaydan gelmişin gibi bakıyorlar,
    bu elemanlara hiç mi bilgi vermezler,anlaşılır gibi değil

• Şu 6 ay olayı işi bozmuş,
    süresiz yap,millet Turkcell e aksın de mi

• konuları mevcut
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Turkcell'e geri dönenler yararlanıyormus
  • Konu başlığını okuyunca Turkcell ve sınırsız net hemde bu fiyata deyip şaşırdım ama içeriği okuyunca anladım ki klasik Turkcell'in kazık tarifelerindenmiş.

• Avea evimde artık çekmiyor.
    Turkcell'de 3 gündür sinyal kalitesi çok düşük çoğu zaman tamamen gidiyor ve arayanlar ulaşamıyor.
    Mecburen ve telefon ihtiyacımdan dolayı VODAFONE'A döndüm sokağımıza bakar yönde cadde üzerinde VF baz istasyonu var hiç sıkıntı,şikayet duymadım kullananlardan o yüzden ben başladığım operatöre döndüm.
    Bu arada bu paketteki hız sadece mobil versiyon açmaya kadar yeter normal web sitelerini bile zor açıyor bilginize.

• quote:

Orijinalden alıntı: mamilan

Turkcell'e geri dönenler yararlanıyormus

Kaç gün içinde dönenler hocam bilginiz varmı? 1 ay felan vodafone'a geçeli :(
  • abide85 kullanıcısına yanıt
    90 gün yazmıs turkcell birde 30 eylül 2013 son katılım tarihi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamilan

90 gün yazmıs turkcell birde 30 eylül 2013 son katılım tarihi

Detaylara bakınca gördüm hocam turkcellden çıkış tarihin 30 günden az 90 günden fazla olması gerekli...

128 MicroSim veriyorlar mı?
    cihaz i5 ise yani i5 iin sim isterden belki geliyordur ama diger türlü elde ne carsa cat cikariyorlar aklinda bulunsun :D
    ben 2 yıl önce aveaya taşımışdım şimdi turkcell geçsem alamıyormuyum paketi
  • quote:

Orijinalden alıntı: southname

turkcell sınırsız 500 mb 9,90 tl
    turkcell sınırsız 1 gb 14,9 tl
    -tam emin değilim ama daha önce turkcell olupta numarasını geri turkcell e taşıyana veriyor
    -90 gün içinde taşınan aboneler yararlanabilir
    -paket kullanımı dışında paket aşımı ödenmezsiniz
    edit:
    500 mb olan :http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/sayfalar/hosgeldin-500-mb-sinirsiz-paketi.aspx
    1 gb olan : http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/Hosgeldin-1-GB-Sinirsiz-Paketi.aspx

Altı ay ile sınırlı yoksa bende taşımayı düşünebilirdim geçenlerde baktım bayiye de sordum 6 ayı teyit ettim ;klasik mantık yine değişmemiş,altı ay okşar,geri kalanında uyanana kadar öperiz..

• bende 6 liralık 500 mb'lık genç paket vardı. onu iptal ettim. 1 GB sınırsız 14,90 liralık bu paketten aldım.

500 mb anca yetiyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heathrow(+) -- 11 Eylül 2013; 11:52:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: southname

ben 2 yıl önce aveaya taşımışdım şimdi turkcell geçsem alamıyormuyum paketi

Aynen öyle hocam!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.