Bildirim
GNÇ Bastı Kaptı Kampanyası... (18. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
2021 hediye çok az. Bu hafta verdiğinde alamadık bile. Hemen bitmişti. -
Saat kaçta bilen var mı -
Öğleden sonra buralar da olun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar Birbirimize destek amaçlı GNC bastı k aptı WhatsApp grubu kurdum , gruba katilarak kampanya başladığında gruba mesaj atarak birbirimize haber edlim herkes faydalansın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsane6842 -- 10 Mayıs 2022; 10:24:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bu mesaj silindi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 19 Ocak 2021; 19:21:58 >
ne ara doldu -
-
Ne ara geldi, bitti bu yahu! Alabilen var mı buradan?
-
Her dakika yeniledim. 1 sn de imkanı yok 2021 kişinin alması. Önceden haberleri olanlar alıyor bana kalırsa. Kesinlikle dolması imkansız. Geçen hafta da aynısı oldu. 25 ₺ indiriminde değilim belki gb verirler diye saatlerce uygulamada bekliyoruz. Tamamen saçmalık!
bu mesaj silindi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 19 Ocak 2021; 19:22:8 >
kaptım bende 50 olsa iyiydi aslında
-
Kullanmayan varsa özelden mesaj atabilirmi?
Telegramdan 6-7 kişi aldık. Bende aldım. -
-
Merhaba; Telegram grubunun adı nedir?
-
Merhaba,
Sanırım linkte bir hata var.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X