Bildirim
GNÇ Çatlat Hediyeni Kap Kampanyası (19. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bazen çok saçma hediye çıkıyor.Kim niye alsın 2 günlük 5 liraya diyeceğim ama kesin alan vardır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen hocam haklısınız, 1 defa bile almadım, ama dediğiniz gibi illa alan vardır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
GNC Catlat Hediyeni Kap Kampanyasindan 5 TL karsiliginda 48 saat boyunca yurt icinde kullanabilecegin 2 GB internet paketi kazandin. Internet paketini hemen baslatmak icin bu mesaja 24 saat icinde TAMAM 5TL yazarak cevap verebilirsin. B002 -
-
-
-
GNC Catlat Hediyeni Kap Kampanyasi'ndan kazandigin 3 saat boyunca yurt icinde kullanabilecegin 1 GB hattina yuklendi. Paketini 06.02.2021 16:46 tarihine kadar kullanabilirsin. B002 -
-
bana da aynısı geldi 😁
-
-
3 saatlik 1 gb geldi -
-
iyice kafayı yediler.9 tl buna verileceğine goller cepte şampiyon paket alınır.
Aynen hocam, Yeşil Beyaz da olabilir
yeşil beyaz alınca goller cepte süper paketi 1 ay boyunca veriyormu hocam haftalık 8 gol hakkı?
Evet hocam, her Pazartesi 8 hakkınız oluyor, toplam 1 ayda 32 hakkınız oluyor.
anladım hocam ama sanırsam bip dk yok?
Ben yaklaşık 1 senedir salla kazan bip dk yada şampiyon paket ten gelen bip dk lar ile konuşuyorum.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X