Dolandırma kısmı tam olarak neresi hocam? Turkcell'in bir hediye havuzu var. Bu havuz içerisinde kimi hediyeler ücretsiz kimi hediyelerde normalinden daha uygun fiyata ücretli veriliyor. Normal fiyatı 29 lira falandı sanırım. GNÇ hediyeleride havuzda, içerisinde ücretlisi de var ücretsizi de. Ayrıca bunu açıkça ücretli olduğunu belirtiyor zaten. Zaten bu tarz hediyeler ıvır zıvır içindir. Atıyorum bana GNÇ den saatlik 1gb çıksa netim hızlı olduğu için depolamada kullanırdım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 2 Ocak 2021; 12:42:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GNÇ Çatlat Hediyeni Kap Kampanyası (17. sayfa)
-
-
Parayla hediye mi olur üstad?
Ben internet paketi alacak olsam ek paketlerden alırım zaten, uygun vermesi bir yana bunu ücretsiz tanımlayabilir.Her yerden bir para çıkarma çabasına girmemeli turkcell, 48 saatliğine 2 gb vermesi turkcellden bişey götürmez.Ben müşterisi olsaydım zoruma giderdi biri bana hediye alacak ve parasını da alıcak.Bu 6 saatlik 1gb, 12 saatlik 1gb bu tarz saçma hediyelerin yeri olmamalı..
Vodafone'da paketin olduğu halde çarkı çeviremiyorduk millet şikayet yazdı sesini çikardı paşa paşa çıkardilar 28 güne ve hepsini internet olarak değiştiler çarkın..Sıkıyorsa yapmasın elinde tutmayı bilmezse müşteri kayıp gider.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnternet yilbasina özel diye biliyorum -
Bu arada Vodafone ansızın veriyor, paketin bittiginde falan. TL yüklemeye hediye falan.
Turkcell'de onca kampanya var hepsinden istediğin zaman hediye alabiliyorsun.
Bu arada 1 aylık Vodafone maceramda 15gb paketim bittiğinde 3gb hediye vermişti aylık. Ss bulursam atarım. -
Turkcell çok verir internet ama saatlik veya günlük olarak.
Vodafone az internet verir hediye ama haftalık yada aylık fark burada.
Uzun vadede çok internet veren operatör olsa zaten bu 20-30gb'lık paketi alan olmaz zaten.
-
Faturasız hattıma 14 GB hediye vermiş neden erdiğinde dair bilgim yok. Hediyenin son kullanma tarihi sürekli 2 gün sonraya atıyor.
Turkcell'in "GNÇ'de hep hediye verilecek, hemide ücretsiz" diye garanti verdiği yokki. GNÇ'de çeşit çeşit hediyeleri var isteyen alır istemeyen almaz. GNÇ'ye varana kadar neler var.
Ayrıca bunlar hediye olarak geçmez kampanya olarak geçer. Turkcell istemese yapmaz. Kampanya ile hediyeyi karıştırmamak lazım.
Mesela Turkcell doğum günlerinde ücretsiz 1gb verir hep, işte bu hediyedir. Arada bi hal hatır sormak için arar sorar memnuniyet için gb verir hediye eder.
Ona pek takılma bu olaya.Buralara girmeyelim
Bazen bendede 3-5 mbit oluyo bazen 70-80leri görüyo,akşam özellikle çok oluyor.Birazda sınırsız paket çikarmasından kaynakli olduğunu düşünüyorum,ya da pass paketlerinden ötürü hızlar bu kadar yerlerde.
GNÇ geçen haftalarda,
Alt limitsiz 25 TL Hepsiburada
Alt limitsiz 25 TL D&R
Haftalık falan internetler. -
"Kazandın" yazıyorsa burdaki gibi hediyedir o,kampanya olursa birşeyi kazanamazsın sana sunulur alırsın.Adamlar 48 saatliğine 2gb kazandın yazmış mesajda,hemde 5 TL'ye
Koskoca turkcell anlatım bozukluğu yapıyor.
Türlü türlü kampanyası var hocam, sen daha iyi bilirsin
Nihayetinde bunlar kampanya, hediye değil. Ücretli veya ücretsiz vermek Turkcell'e kalmış.
Az çok uyanık adamlarız hocam o tuzağa düşmeyiz. GNÇ kullanan da az çok bilinçlidir ve yemez..
Bu kazandın olayı sanırım hepsinde var. Kimisi tebrikler diyor kimisi kazandın diyor. Ulan zaten sallayıp çevirince birşey kazanacaz
Mesaja tekrar baktım da gayet açık demiş hocam.
GNC Catlat Hediyeni Kap Kampanyasindan 5 TL karsiliginda 48 saat boyunca yurt icinde kullanabilecegin 2 GB internet paketi kazandin.
bu mesajı okuyup ücretsiz sanacak adamın aklından şüphe ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 2 Ocak 2021; 13:21:50 >
Appgallery çark "boş yok"
Bir bakmışsın
Hediye çarkı 100 TL -
Yok mesaj açık zaten burada hemfikiriz,
Kampanya-hediye ayrımında olamadık,ben hediye diyorum bu mesaja nedenini kazandın olarak belirttim.Ondan dolayı buna hediye gözüyle baktım ve dedim ki parayla hediye olmaz..
turkcellin anlamsız kampanyaları da var
mesela şu paycelldeki kazan kazan
her soru 5 TL, verdiği puan ise 1000 puan
3000 puan için 15 TL vereceksin yani.
3000 puana ne alınıyor peki? 10 TL lik hediye çeki
Kayserililer tasarladı galiba bu kampanya'yı
aynen böyle gerizekalılık görmedim ben
mail attım 5 TL çok, kimse bu yarışmayı oynamaz diye. yaşadığınız sorunla ilgili ekran görüntüsü atın diyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X