Bildirim
GNÇ Çatlat Hediyeni Kap Kampanyası (16. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
GNC Catlat Hediyeni Kap Kampanyasindan 9 TL karsiliginda 3 gun boyunca yurt icinde kullanabilecegin 3 GB internet paketi kazandin. Internet paketini hemen baslatmak icin bu mesaja 24 saat icinde TAMAM 9TL yazarak cevap verebilirsin. B002 -
-
-
6 saatlik 1 gb -
-
6 saatlik 1 gb -
1 haftalık 2gb verdi. Yeni aboneleri olduğum için midir nedir, şaşırdım.
-
Aynen ondandır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
GNÇ Çatlat Hediyeni Kap Kampanyası 31 Aralık 2021 tarihine kadar uzatılmıştır.
Haftalık 1gb instagram -
bugün bana haftalık Instagram 1 gb geldi ilk defa.Umarım saatlik 3 saatlik gibi saçma hediyeleri kaldırmışlardır artık.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Umarım hocam, sosyal medya da geçerli internetler bile internet kafe süreleri kadar eden internetler den daha iyidir
İlk defa günlük internet verdi gnç çatlat.
GNC Catlat Hediyeni Kap Kampanyasi'ndan kazandigin 1 gun boyunca yurt icinde kullanabilecegin 1 GB hattina yuklendi. Paketini 02.01.2021 13:59 tarihine kadar kullanabilirsin. B002
-
6saat 1 fix geliyor haftalardır
GNC Catlat Hediyeni Kap Kampanyasindan 5 TL karsiliginda 48 saat boyunca yurt icinde kullanabilecegin 2 GB internet paketi kazandin. Internet paketini hemen baslatmak icin bu mesaja 24 saat icinde TAMAM 5TL yazarak cevap verebilirsin. B002 -
Turkcell ve turkcell sever kardeşlerim boşuna kızmasın.
Bu dolandiricilik değil de nedir?
Parayla hediye mi satılır soruyorum size...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nostalji16 -- 2 Ocak 2021; 12:18:39 >
Bu kampanya bitse bir sorun olmaz hocam, zaten bir şey verdikleri yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X