Şimdi Ara

GNÇ Fırsat Pro 14 GB 64 TL ve GNÇ Fırsat Süper 10 GB 54 TL guncellendi (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
582
Cevap
11
Favori
37.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet orada vermeniz gerekiyor
  • Bu tarifeye geçmek istiyorum.Şuanda faturasız hat kullanıyorum eğer faturalıya geçersem sanırım bu tarifeden yararlanabiliyorum fakat siteden denediğimde zaten turkcell müşterisi olduğum için yararlanamıcağım yazıyor ne yapmam lazım ?
  • Orange Man kullanıcısına yanıt
    turkcell tim den deneyin
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler 10 dakikada gidip hallettim
  • Orange Man kullanıcısına yanıt
    rica ederim
  • Benim taahhüt Eylül ayında bitiyor şimdi geçsem oluyormu acaba şimdiki tarifem 43 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetkaan kullanıcısına yanıt
    müşteri hizmetlerine sorun derim
  • arkadaşlar belki bilmeyen vardır. bu hatta geçince gnç ve dijital operator ve goller cepte uygulaması indirin. hepsinden internet kazanabiliyorsunuz. özellikle gollerceptede haftada 1 maç seçiyorsunuz. kaç gol olursa x100 internet. bu hafta city tot maçından 400 geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

O hediye yılda 2 kez alınabiliyor ve peşpeşe 2 ay alamıyorsun. 1 ay sonra bu tarifeye geçseydin alabilecektin.

Yarın bigün tarife değişirsen 2. ilk ay hediyesini alırsın.
    20 Gb yuklendi bugun

• trtunski T kullanıcısına yanıt
    Bana gelen giden yok, talep etmek lazım sanırım?

Çokta önemli değil, birgün alırız ya

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Valla su an tatildeyim gelsin lazim internet 😀

• Arkadaşlar paylaşım için teşekkürler. Gnç pro tarifesine geçiş yaptım hem de yeni turkcelle gelmiş biri olarak.

Yaptığım şekli yazayım bilgi amaçlı..
    Müşteri hizmetlerini arayıp 26 yaş altında olan kişinin TC, doğum tarihi ve isim Soy ismini verip hattın kullanıcısı olarak kayıt ettirdim. Ardından gnç pro tarifesi istiyorum dedim ve işlemleri yaptılar. Anında tüm internet ve diğer uygulamalar da geçerli fırsatlar vs tanımlandı.

• Ben link üzerinden al dedim başarılı bir şekilde aldım ama şuan paket detayları gözükmüyor bende hala sarı günlerin paketleri tanımlı. Ama ürünlerimde hem gnç pro hemde sarı günler gözüküyor. Düzelir mi bu?,

• Zikuvikuzi kullanıcısına yanıt
    geçer iken fatura kesim tarihini mi seçtiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 21 Ağustos 2019; 2:21:3 >
    sabah mesaj geldi 9. ayın 20 sinden sonra kullanmaya başlayacakmışım. sanırım paketi geçtikten 1 ay sonra kullanılıyor bu?

fatura kesim tarihinden sonra kullanmaya başlıyorsunuz
    Yaptığım gün kesim tarihiydi, 1 ay daha attı o kötü oldu. Gerçi pek değişen birşey olmaz 15 gb da yetiyor sarı günlerin.

ben geçer iken sordum hemen mi geçsin fatura kesim tarihinde mi geçsinler dediler hemen geçsin dedim 3 tl eski tarife üçret diye aldılar hemen geçti
  • Arkadaşlar bir konuda kesin bilgiye ihtiyacım var, yardımcı olursanız çok iyi olur. Ben yıllardır Genç Turkcell kullandım. Mayıs ayı başı sözleşme bitti yeni fiyatlar pahalı olunca bende Faturasız TT ye geçtim şimdi bu paketi gördüm ve geçmek isitiyorum. Bir bayi ye gittim böyle böyle dedim 25 Yaş altı TC var oğlumun olur mu diye sordum orada çalışan yetkili 18 üstü olmazsa olmaz geçemezsiniz bu paketete dedi çıktım. Başka bir bayii ye gittim Oradaki bayan geçirelim olur ama bu paketin yani (GNC FIRSAT MIDI yi sormuştum) intertenin yarıısı akşam 22:00 sabah 06:00 arası geçerli dedi. ben yok bu o pkatelerden degil bunlar yeni çıktı 3 adet GNC paket dedim. Bu sefer Turkcell müşteri hizmetlerini aradı sordu, oradaki şahışta evet bu paketin yarısı gece geçerli dedi. Şimdi bu nasıl iş ya ben okuyorum okuyorum öyle bir ibare göremiyorum yada Turkcell MH çalışanları dahil bu paket detaylarından bir haber.
    Evet her iki durum için yorumunuz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efesb -- 21 Ağustos 2019; 18:39:38 >

• efesb kullanıcısına yanıt
    Bu tarifeye geçiş yapabilirsin direk.

Bayiiye gidiyorsun, bu tarifenin bağlantısını alıp önlerine çıkartıyorsun. Gece gündüz ayrımı olan kısım hani nerede belirtiliyor diyip apıştırıyorsun onları. Allah'ın zırcahilleri Turkcell'in adını kirletmekten başka hiçbirşeye yaramıyorlar. Sana şimdi tarifede sunulan tüm hakları olduğu gibi ekran görüntüsü olarak paylaşacağım, bunuda bayiinin yüzüne yüzüne vurursun.

Diğer bir konu ise 25 yaş altı herhangi bir TC ile giriş yapabilirsin, o 18 yaş şartı söyleyen adam iyice sallamış.

GNÇ Fırsat Pro 14 GB  64 TL ve GNÇ Fırsat Süper 10 GB 54 TL guncellendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 21 Ağustos 2019; 18:43:53 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.