Şimdi Ara

GNÇ Fırsat Pro 14 GB 64 TL ve GNÇ Fırsat Süper 10 GB 54 TL guncellendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
582
Cevap
11
Favori
37.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• GNÇ Fırsat Pro 14 GB  64 TL ve GNÇ Fırsat Süper 10 GB 54 TL guncellendi

quote:

GNÇ Fırsat Süper

02.08.2019 tarihi itibarıyla Yeni Genç Tarifesi altında, yurt içi her yöne 1000 dk, yurt içi her yöne 250 SMS ve 5 GB internet, BiP’te geçerli 5 GB internet, lifebox’a bağlanmak için geçerli 5 GB ve lifebox’ta 10 GB saklama alanı, TV+ da geçerli 5 GB internet, Dergilik’te geçerli 1 GB internet, fizy’de geçerli 5 GB internet internet içeren “GNÇ Fırsat Super paketi” sunulacaktır. Paket dahilinde verilen faydalar yurt içi kullanım için geçerli olacaktır.
    10.06.2020 tarihinden itibaren paketin aylık ücreti 64,90 TL olarak güncellenecektir.
    Paketten yeni tesis, numara taşıma veya ödeme tipi değişikliği yaparak faturalıya gelen 25 yaş ve altındaki müşteriler yararlanabilir.
    Uygulamalarla ilgili detaylı bilgiler:
    BiP’e özel ek 5 GB ile yüksek kaliteli görüntülü konuşun. BiP ile ilgili detayalar için tıklayınız.
    fizy başlangıç üyeliği ve uygulamada geçerli 5 GB internet ile istediğiniz kadar müzik. fizy ile ilgili detaylı bilgiler için tıklayınız.
    TV+ Temel paket üyeliği ve uygulamada geçerli 5 GB internet ile istediğiniz kadar TV. TV+ ile ilgili detaylı bilgiler için tıklayınız.
    Lifebox'ta 10 GB saklama alanı ve uygulamada geçerli 5 GB internet (upload/donwload) ile istediğiniz kadar anı depolayın. lifebox ile ilgili detaylı bilgiler için tıklayınız.
    Dergilik servis üyeliği ve uygulamada geçerli 1 GB internet ile istediğiniz kadar dergi & gazete. Dergilik ile ilgili detaylı bilgiler için tıklayınız.
    Tarife paketi bitişindeki kullanım bilgisi için tıklayınız.
    18.03.2020 tarihi itibarıyla pakete Whatsapp ve BiP uygulamasında geçerli sınırsız mesajlaşma eklenmiştir. Sesli ve görüntülü görüşmeleri kapsamamaktadır.
    Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir, telsiz kullanım ücreti ve telsiz ruhsat ücreti dahil değildir. Vergiler hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.
    Yurt içi tarifenizdeki tüm her yöne dakika, internet ve SMS’i yurt dışında geçerli ülkelerde otomatik olarak günlük ek ücret karşılığında kullanabilirsiniz. Yurt dışında geçerli ülkelerde tarifenizin tüm her yöne dakikası ile bulunduğunuz ülke ve Türkiye’yi arayabilir, ayrıca tüm internet ve SMS’lerinizi kullanabilirsiniz. Yurt dışında yaptığınız ilk kullanımda devreye girer. Kullanmadığınız gün ücret ödemezsiniz. Detaylı bilgi için tıklayınız.
    Bu özelliği iptal ettiğiniz durumda ya da özelliğin geçerli olmadığı ülkelerdeki kullanımlarınız paketinize dâhil olmaz ve başka bir yurt dışı paketiniz yoksa belirli ülkeler için Akıllı Dünya Tarifesi üzerinden ücretlendirilir. Akıllı Dünya Tarifesi ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.
    Yurt içi her yöne SMS ve dakikalarınız KKTCELL yönüne yaptığınız aramalarda ve SMS gönderimlerinde de geçerlidir.
    Ücretlendirme periyodu konuşma için 6 sn, internet için 1 kb’dir.
    İnternet paketinin üst limit hızı 4.5G bağlantıları için 100 Mbps, 3G bağlantıları için 63 Mbps olacaktır. Turkcell, internet üzerinden mesajlaşma ve ses iletişimi (IM ve VOIP), internet paylaşımı (Tethering) ve doğrudan dosya paylaşım (P2P) programları vb. hizmetlerinin internet paketleri ile kullanımlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
    4.5G Hızını Deneme Kampanyası kapsamında 4.5G şebekesinde 600 Mbps üst hız limiti sunulur.
    Bu kampanyadan yararlanan abonelerimiz yurt içi 4.5G hizmetinden faydalanmak için onay vermiş ve abonelik başvurusunda bulunmuş sayılır. Cihaz ve SIM kart uyumlu olduğu sürece herhangi ek bir işlem yapmadan; telefonda ilgili şebeke tipi seçilerek, 4.5G hizmetinden faydalanmaya başlanılabilir. Abonelik iptali için 3G yazıp 2222’ye gönderilmesi yeterlidir.
    Dergilik’te geçerli 1 GB internet paketiniz bittikten sonra ücretlendirme olmaz, 1 kpbs hız ile kullanım devam eder. Dergilik Servisi hakkında detaylı bilgiyi bu sayfadan alabilirsiniz.
    Paket kapsamındaki faydalar üçüncü şahıslara transfer edilemez, paket kullanım hakkı bir sonraki döneme devretmez. Ticari gelir elde etmek amacıyla kullanılamaz, satılamaz. Tespit edilen aboneler ile ilgili yasal işlem yapılacak ve hatları tek taraflı olarak iptal edilebilecektir.
    Turkcell, sunulan hizmetin haberleşme ihtiyacının karşılanması dışında amaçlar için kullanıldığını belirlemesi durumunda tespit ettiği hatları kapama hakkını saklı tutar. FCT cihazlarına takılan hatlar bu paketten yararlanamazlar.
    TV+ servisi Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sunulmaktadır. TV+ ile ilgili detaylı bilgiler için tıklayınız.

quote:

02.08.2019 tarihi itibarıyla Yeni Genç Tarifesi altında, yurt içi her yöne 1000 dk, yurt içi her yöne 250 SMS ve 7GB internet, BiP’te geçerli 5 GB internet, lifebox’a bağlanmak için geçerli 5 GB ve lifebox’ta 10 GB saklama alanı, TV+ da geçerli 5 GB internet, Dergilik’te geçerli 1 GB internet, fizy’de geçerli 5 GB internet internet içeren “GNÇ Fırsat Pro paketi” sunulacaktır. Paket ücreti KDV, ÖİV dâhil 59 TL olacaktır. Paket dahilinde verilen faydalar yurt içi kullanım için geçerli olacaktır.
    Paketten yeni tesis, numara taşıma veya ödeme tipi değişikliği yaparak faturalıya gelen 25 yaş ve altındaki müşteriler yararlanabilir.
    Uygulamalarla ilgili detaylı bilgiler:
    BiP’e özel ek 5 GB ile yüksek kaliteli görüntülü konuşun. BiP ile ilgili detayalar için tıklayınız.
    fizy başlangıç üyeliği ve uygulamada geçerli 5 GB internet ile istediğiniz kadar müzik. fizy ile ilgili detaylı bilgiler için tıklayınız.
    TV+ Temel paket üyeliği ve uygulamada geçerli 5 GB internet ile istediğiniz kadar TV. TV+ servisi Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sunulmaktadır. TV+ ile ilgili detaylı bilgiler için tıklayınız.
    Lifebox'ta 10 GB saklama alanı ve uygulamada geçerli 5 GB internet (upload/donwload) ile istediğiniz kadar anı depolayın. lifebox ile ilgili detaylı bilgiler için tıklayınız.
    Dergilik servis üyeliği ve uygulamada geçerli 1 GB internet ile istediğiniz kadar dergi & gazete. Dergilik ile ilgili detaylı bilgiler için tıklayınız.
    Tarife paketi bitişindeki kullanım bilgisi için tıklayınız.
    18.03.2020 tarihi itibarıyla pakete Whatsapp ve BiP uygulamasında geçerli sınırsız mesajlaşma eklenmiştir. Sesli ve görüntülü görüşmeleri kapsamamaktadır.
    Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir, telsiz kullanım ücreti ve telsiz ruhsat ücreti dahil değildir. Vergiler hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.
    Yurt içi tarifenizdeki tüm her yöne dakika, internet ve SMS’i yurt dışında geçerli ülkelerde otomatik olarak günlük ek ücret karşılığında kullanabilirsiniz. Yurt dışında geçerli ülkelerde tarifenizin tüm her yöne dakikası ile bulunduğunuz ülke ve Türkiye’yi arayabilir, ayrıca tüm internet ve SMS’lerinizi kullanabilirsiniz. Yurt dışında yaptığınız ilk kullanımda devreye girer. Kullanmadığınız gün ücret ödemezsiniz. Detaylı bilgi için tıklayınız.
    Bu özelliği iptal ettiğiniz durumda ya da özelliğin geçerli olmadığı ülkelerdeki kullanımlarınız paketinize dâhil olmaz ve başka bir yurt dışı paketiniz yoksa belirli ülkeler için Akıllı Dünya Tarifesi üzerinden ücretlendirilir. Akıllı Dünya Tarifesi ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.
    Yurt içi her yöne SMS ve dakikalarınız KKTCELL yönüne yaptığınız aramalarda ve SMS gönderimlerinde de geçerlidir.
    Ücretlendirme periyodu konuşma için 6 sn, internet için 1 kb’dir.
    İnternet paketinin üst limit hızı 4.5G bağlantıları için 100 Mbps, 3G bağlantıları için 63 Mbps olacaktır. Turkcell, internet üzerinden mesajlaşma ve ses iletişimi (IM ve VOIP), internet paylaşımı (Tethering) ve doğrudan dosya paylaşım (P2P) programları vb. hizmetlerinin internet paketleri ile kullanımlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
    4.5G Hızını Deneme Kampanyası kapsamında 4.5G şebekesinde 600 Mbps üst hız limiti sunulur.
    Bu kampanyadan yararlanan abonelerimiz yurt içi 4.5G hizmetinden faydalanmak için onay vermiş ve abonelik başvurusunda bulunmuş sayılır. Cihaz ve SIM kart uyumlu olduğu sürece herhangi ek bir işlem yapmadan; telefonda ilgili şebeke tipi seçilerek, 4.5G hizmetinden faydalanmaya başlanılabilir. Abonelik iptali için 3G yazıp 2222’ye gönderilmesi yeterlidir.
    Dergilik’te geçerli 1 GB internet paketiniz bittikten sonra ücretlendirme olmaz, 1 kpbs hız ile kullanım devam eder. Dergilik Servisi hakkında detaylı bilgiyi bu sayfadan alabilirsiniz.
    Paket kapsamındaki faydalar üçüncü şahıslara transfer edilemez, paket kullanım hakkı bir sonraki döneme devretmez. Ticari gelir elde etmek amacıyla kullanılamaz, satılamaz. Tespit edilen aboneler ile ilgili yasal işlem yapılacak ve hatları tek taraflı olarak iptal edilebilecektir.
    Turkcell, sunulan hizmetin haberleşme ihtiyacının karşılanması dışında amaçlar için kullanıldığını belirlemesi durumunda tespit ettiği hatları kapama hakkını saklı tutar. FCT cihazlarına takılan hatlar bu paketten yararlanamazlar.

GNÇ Fırsat Pro 14 GB  64 TL ve GNÇ Fırsat Süper 10 GB 54 TL guncellendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 18 Temmuz 2020; 18:1:26 >

• Arkadaşlar, türk telekom prime vardı 20 gb tarifesi birde buna 79 tl ödüyordum kek gibi. hiç öenmli değil ama 20 gb kotanın inanırmısınız 15 gb nı kullanamıyordum haftada en az 6 kere müşteri hizmetlerini arardım. kayıt açtık efendim bilgilendirme gelecek efendim. en son kesinlikle sesli arama istiyorum. Muhattap bir saha çalışanı teknik kadro arasın ve sebebi şuşuşu desin dedim ok dediler. harbiden 3 gün sonra biri aradı (Not toplam şikayet süreci 6 ay) beyefendi saha ekibinden arıuyorum manisa bölge lokasyonda baz istasyonu kurulum talebi onaylanmadı bölgenizde problem yaşamaya devam edeceksiniz dedi... Ogün akşamı türkcell bayisine gittim geçiş yaptım hemde tuzlu bir cayma bedeli ile.....

bakın türk telekomun iyi ve ucuz olduğu yerler var eşim tt ucuz ve ben memnunum diyor mesela. ama ben gün içinde bile il değiştirdiğim için yolda izde çekmiyor. internet bakın abartmıyorum 0,05 Mbps çekiyor ve işin komik yanı 4.5 g sembolü çıkıyor. telefondan şüphelendim bu 6 ay içinde (xioami ) samsung aldım m20 yine aynı..! artık dedim geçiş vakti geldi.....

bu arada çalıştığım fabrikada bakın abartmıyorum sadece bu hafta benim tanık olduğum 12 kişi geçiş yaptı...! türkcelle

kanti,nde oturuyoruz ve speed test yapıyoruz 80 mbps gören, taahhüt nasıl sorgulanıyor diye soruyor bakıyor 30-40 tl cayma bedeli var akşam bende geçicem paket ne diye soruyor. Yahu yolda izde dizi izlemeyi unutmuşuz dün akşam yol boyu servisde dizi izledim arkadaş. hemde 49 tl ye
    Bu arada gnc paketler için eş dost akraba hatta çocugunuz ( 3-4 yaş bile dahişl) kabul ediliyor.
    Kalın sağlıcakla
  • hocam tarife nasıl ?
  • Sarı günlerden sonra tokadı vuran tarifedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    hocam buna geçmeyi düşüyorum gnç tarifeler sunuyorlar hep
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    Bu fiyata kaçmaz. Sarı Günler'de ki hattımı bu tarifeye geçirdim

• Bu da gösteriyor ki turkcell çok müşteri kaybediyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Nasil gectiniz fiyat farki oldu mu? Ben de gecmek istiyorum bu tarifeye.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • trtunski T kullanıcısına yanıt
    25 yaş altı bir TC buldum uygulamadan ekledim, mh arayıp geçtim.

Bir fiyat farkı yok, ayın 10'unda geçeceğim tam olarak.

• mutalvarol M kullanıcısına yanıt
    kayıp etmiş olsa bile en iyisi hizmetleri her zaman turkcell veriyor benim bölgem de 3 tane baz sadece turkcell 4.5G çekiyor aslında avea daha iyi çekmesi gerekiyordu çekmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

25 yaş altı bir TC buldum uygulamadan ekledim, mh arayıp geçtim.

Bir fiyat farkı yok, ayın 10'unda geçeceğim tam olarak.
    25 yaş altı TC kişisinin doğum tarihini yazmadan sadece TC No girerek oluyor mu? Turk Telekomda TC No gitmek yeterli ama Turkcell GNC doğum tarihini ve isim soy isim de istiyor. (Not: Dün konuştuğum TCell müşteri hizmetleri 1 GNC TC kimliği ile 2 hat için de GNC kaydı olabilirsiniz dedi.Beklemiyordum bunu)

Hocam lifecell sarı günler kullanıyorum,üzerine 10 gb youtube pakedi alıyorum 25 TL,eğer bu tarifeye geçersem 5 gb youtube paketi alınabiliyor sizce geçmem mantıklı mı saygılar.

• Sanırım geçen ay 1 TC ile 2. hatta kayıt olmaya çalıştım ama olamamıştım. Sana neden öyle dediler anlamadım açıkcası.

Uygulamada kesinlikle İsim Soyisim ve Doğum tarihi bilgilerini de girmek zorunlu, aksi halde kabul etmiyor.

• Palemon P kullanıcısına yanıt
    5GB yetmiyorsa tabiki kalmalısınız hocam, sadece lifecell'de ek paketler uygun.

Diğer hattımdaki oğlumun GNC kaydını iptal edip asıl kullandığım hatta tanımlayacaktım GNC Pro tarifesine taşırken. Bayana da bunu söyledim,gerek yok dedi 1 kişiyi 2 hat için de tanımlayabilirsiniz dedi ama riske girmedim sildirdim diğer numaradan. Tam ayın 10.unda taşınırsa fatura 10'unu içerecek şekilde 1 günlük mü kesilir,yoksa fatura ayın 9'unu 10'una bağlayan gece 00:01'de mi kesiliyor. Yeni fatura dönemi ayın 11'inde mi başlıyor 10'unda mı yani? Ona göre taşıyacağım. 1-2 gün kullanım için 1 aylık taahhut gitmesin.

• Tam olarak ayın 9'u 23:59'da o fatura dönemi biter, ayın 10'u 00:01 itibariyle yeni dönem başlamış olur.

Yani 10'unda taşınırsa önünde tam 30 gün olur. 9'unda taşınirsa 1 ay boşa gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 7 Ağustos 2019; 17:42:54 >
    O zaman 9'unda başvurayım,ne olur ne olmaz geçen bir numaram 34 saat içinde geçiş oldu.

• Aslında Turkcell'in fatura kesim tarihleri (en azından tüm hatlarım için) 10'u ve 25'i.

Sen yine de 9'unda taşı inşallah 10'u olur.

2 gunde geçiyor genel de hocam sizin konuyu görmedim görmüş olsam konu açmazdım kusura bakmayın
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    Est.

hocam 5G gelse bu kota filan bize yetmez gibi geliyor bir daha sım kart değiştireceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 7 Ağustos 2019; 19:52:22 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.