< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 18 Temmuz 2020; 18:1:26 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 18 Temmuz 2020; 18:1:26 > |
Bu da gösteriyor ki turkcell çok müşteri kaybediyor
|
Arkadaşlar, türk telekom prime vardı 20 gb tarifesi birde buna 79 tl ödüyordum kek gibi. hiç öenmli değil ama 20 gb kotanın inanırmısınız 15 gb nı kullanamıyordum haftada en az 6 kere müşteri hizmetlerini arardım. kayıt açtık efendim bilgilendirme gelecek efendim. en son kesinlikle sesli arama istiyorum. Muhattap bir saha çalışanı teknik kadro arasın ve sebebi şuşuşu desin dedim ok dediler. harbiden 3 gün sonra biri aradı (Not toplam şikayet süreci 6 ay) beyefendi saha ekibinden arıuyorum manisa bölge lokasyonda baz istasyonu kurulum talebi onaylanmadı bölgenizde problem yaşamaya devam edeceksiniz dedi... Ogün akşamı türkcell bayisine gittim geçiş yaptım hemde tuzlu bir cayma bedeli ile.....
bakın türk telekomun iyi ve ucuz olduğu yerler var eşim tt ucuz ve ben memnunum diyor mesela. ama ben gün içinde bile il değiştirdiğim için yolda izde çekmiyor. internet bakın abartmıyorum 0,05 Mbps çekiyor ve işin komik yanı 4.5 g sembolü çıkıyor. telefondan şüphelendim bu 6 ay içinde (xioami ) samsung aldım m20 yine aynı..! artık dedim geçiş vakti geldi..... bu arada çalıştığım fabrikada bakın abartmıyorum sadece bu hafta benim tanık olduğum 12 kişi geçiş yaptı...! türkcelle kanti,nde oturuyoruz ve speed test yapıyoruz 80 mbps gören, taahhüt nasıl sorgulanıyor diye soruyor bakıyor 30-40 tl cayma bedeli var akşam bende geçicem paket ne diye soruyor. Yahu yolda izde dizi izlemeyi unutmuşuz dün akşam yol boyu servisde dizi izledim arkadaş. hemde 49 tl ye Bu arada gnc paketler için eş dost akraba hatta çocugunuz ( 3-4 yaş bile dahişl) kabul ediliyor. Kalın sağlıcakla |
Peki teşekkür ederim
|
Lifecell sarı günlerdeydim buna geçtim ek 5gb youtube instagram için
|
hocam tarife nasıl ?
|
Bu arkadaş cevap verebilir. Öyle bir ayrım yok.
|
Daha 90 günün dolmamış, istediğin GNC tarifesine geçebilirsin, 25 yaş altı TC tanımlaman yeterli. Zaten diğer yeni GNC geçebiliyorken buna geçememen saçma. Muhtemelen zırcahil bir temsilciye denk geldin.
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 7 Ağustos 2019; 17:42:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 7 Ağustos 2019; 19:52:22 > |