Şimdi Ara

GNÇ Fırsat Pro 14 GB 64 TL ve GNÇ Fırsat Süper 10 GB 54 TL guncellendi (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
582
Cevap
11
Favori
37.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam konu başlığında gnç fırsat süper hala 49 TL yazıyor 54 TL olarak onu da günceller misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Averell Dalton kullanıcısına yanıt
    Talep oluşturdular. İnceleme yaptıktan sonra haber verecekler. Sizi bilgilendiririm aradiklarinda.

• quote:

Orijinalden alıntı: trtunski

Hocam turkcelle numara taşıdım 49 tl olan Gnc tarifesine. Hat sabah açıldı. Digital operatorde ve turkcellin sitesinde 49 tl gozuken tarifeye 54 TL olarak yansıtmışlar bana. Ayrıca gnc yumurta çatlat tan 2 GB geliyo diyo ama o da gelmedi. 3 saatlik 1 GB çıkıyor. Müşteri temsilcisi kayıt açtı. Sonuclaninca haber vereceğiz dediler. Bekliyorum şimdilik.
    Bende 59 luk tarifelere zam gelmeden iki gün önce geçtim fatura yine 59 üzernden hesaplanır sanırım, çatlak kazan 2 gb için de orda kelime oyunu gibi bişey yapmışlar iki kez 532 den mh ile görüştüm ilki iste 20.03.2020 tarihinden itibaren 3 ay inde tabirine takılı kaldı işte 20 haziranda kampanya bitmiştir dedi, pek tatimin etmedi onun dedigi öyleyse dedim acıklamada 2018 tarihinde de 3 ay içinde kullanıma acıktır gibi bi tabri vardı o zaman ben bundan da yararlanamazdım dedim ikinci görüştüğüm mh ise işte 2 gb a kadar hediye verir dedi yani ne cıkacagı tam belli olmaz dedi o daha makul bi acıklama gibi geldi.sizde arayıp sorabilirsiniz sesli komuta iki defa müsteri hizmetleri diyince baglanıyor hemen ikincisinde algılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Averell Dalton

Hocam konu başlığında gnç fırsat süper hala 49 TL yazıyor 54 TL olarak onu da günceller misiniz?
    teşekkürler güncelledi
  • berkaygen kullanıcısına yanıt
    Ben geçen ay şikayet oluşturdum arayan müşteri temsilcisi beni haklı buldu ama bende bir kesin çıkarım da bulunamadım dedi yöneticime sordum o da kesin bir kanıya varamadı dedi oradaki ibare açık bir ibare değil haftalık 2 gb yararlanma hakkı tanınır çok ucu açık bir kelime dedi ayda bir kez mi yılda bir kez mi her hafta mı yoksa sadece ihtimal mi belli değil dedi kampanya şartları güncellemesi için kampanya destek birimine ileteceğim dedi sizi mağdur etmemek için 4 ay boyunca geçerli her ay 2 gb internet hediye tanımlayacağım dedi ve tanımladı da. Düzelmeyince 2. Kez şikayet açtım bu sefer atamadılar bile dalga geçer gibi kampanya kriterlerini taşımadığınız anlaşılmıştır yazmışlar btk üzerinden şikayet edeceğim sanmıyorum ama belki daha ciddiye alırlar oradaki yazan zamlı fiyat için ise müşteri temsilcisi herkes de öyle yazar tarifenin genel görüntüsü o ama siz 49 TL den imzalamışsınız faturalar da bu fiyattan çıkacak merak etmeyin dedi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

Mevcut paket ve tarifem kısmında değil de güncel fatura tutarınızda kaç TL yazıyor fatura kesim tarihine kalan gün sayısı kadar hesaplanmıştır oradan belli olur 59 TL den hesaplandığı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Averell Dalton

Mevcut paket ve tarifem kısmında değil de güncel fatura tutarınızda kaç TL yazıyor fatura kesim tarihine kalan gün sayısı kadar hesaplanmıştır oradan belli olur 59 TL den hesaplandığı.
    Benim faturada bir sorun yok size iyi tanımlatabilmişsiniz onu yapabilirsek iyi ama coğu mh anlamıyor yok tarihten giriyor yok haftada 2 gb a kadar diyor ne demek gerekiyor bilmiyorum
    GNÇ Fırsat Pro 14 GB  64 TL ve GNÇ Fırsat Süper 10 GB 54 TL guncellendi
    GNÇ Fırsat Pro 14 GB  64 TL ve GNÇ Fırsat Süper 10 GB 54 TL guncellendi

Sizin mevcut paketlerim kısmında da doğru fiyatı gösteriyor zaten solda. Bizde orada zamlı fiyat yazıyor.

• Az önce müşteri temsilcisi ile konuştum tekrardan katlayan tarifelerde sadece internet taahhütü verir turkcell fiyat taahhütü vermez dedi nasıl yani 12 aylık sözleşme imzaladık neye göre artırabilir dedim artırabilir sözleşmede yazıyor dedi fiyatta sabitlik sözü vermiyoruz dedi. Nasıl ya bu yasal değil btk ya şikayette bulunacağım dedim bunu çıkaran zaten btk şikayet edebilirsiniz dedi. Sizi şuan etkileyen bir durum yok siz 49 TL den görünüyorsunuz dedi ama 54 TL de olabilir turkcell istediği an fiyatı değiştirebilir dedi 12 aylık taahhüt internet katması için fiyat için değil dedi fiyat sabit kalmak zorunda değil dedi saçmalık resmen.

• Averell Dalton kullanıcısına yanıt
    Ben 11 temmuzda geçtim 13 temmuzda zam geldi 14-15 i gibi mh ile görüştüğümde sizi etkilemez dedi ama oldu da 5 lira zam yansıtılırsa bizi arayabilirsiniz faturanız kesilince düzeltiriz falan demişti size niye öyle dediler ilginç, isterseniz tekrar arayın başka mh ile görüşün herbiri farklı şey anlatıyor olabilir

• gnç lerden faydalanmak için 25 yaş altı bir tc numarası yeterli midir?
  • FlyingHigh F kullanıcısına yanıt
    yeterli bir de yeni müşteri olmak lazım
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    tc halledilir de yeni müşteri işi sıkıntı.

20 yıldır türkcell faturalıdayım. bizi cepte gördüğü için bunlar neredeyse x2 x3 fiyat çekiyorlar her şeye :(
    öyle yapacak bir şey bende 25 yıllık turkcell hat var kapatırdım artık devir taşı gel diyor da bu adam internet bankacılığı kullanıyor tek tek sım kartı blokesi mi kaldıracak peki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 21 Temmuz 2020; 6:51:51 >
    benim kullandığım hat babamın üstüne. babam vefat etti.

üstüme alayım diye araştırdım 100-150 lira borç çıkarıyor birde hat sahibi değiştiği için yeni hat olarak görülüp 6 ay boyunca taşıma yapılmıyor dediler.

ayar oldum
    o işler karışık onun yerine onu iptal et yeni hat daha iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 21 Temmuz 2020; 6:58:22 >
  • Ekonomi sahlaniyir, enflasyon düşüyor, zenginlesiyiruz....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam 20 yıldır aynı numarayı kullanıyorum. çevre bağlantılar vs derken numara değiştirmem imkansız
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlyingHigh

hocam 20 yıldır aynı numarayı kullanıyorum. çevre bağlantılar vs derken numara değiştirmem imkansız
    O zaman tek seferlik verip yapcaksiniz

nasıl yani hocam?
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.