Şimdi Ara

GNCTEKLIF'den ŞEBEKE İÇİ 180 DAKİKA HEDİYE!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
3.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TURKCELL GNCTEKLIF.COM'a üye olan İLK 30.000 KİŞİYE 2 MAYIS TARİHİNDE YÜKLENECEK ŞEBEKE İÇİ 180 DAKİKA VERİYOR TEK YAPMANIZ GEREKEN FORMU DOLDURMAK!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyeniceli -- 5 Nisan 2011; 8:35:57 >

• formu doldurdum sözde.. sadece üye ettiler beni.. ne 3 saat bedavanız gelecek diye mesaj geldi ne de başka bir şey.. inşallah kolpa değildir.
  • Tipik bir turkcell klasiği. Fakir vadantaşa kamyondan ekmek dağıtır gibi insanları hor görüp itiş kakış yaptırarak ağzında pro haha diye kamyonun üzerinde kahkaha atan egosunu tatmin eden firma sahiplerisin be turkcell
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

formu doldurdum sözde.. sadece üye ettiler beni.. ne 3 saat bedavanız gelecek diye mesaj geldi ne de başka bir şey.. inşallah kolpa değildir.

aynen bende o şekilde üye oldum ama forum sayfası açılmadı
  • quote:

formu doldurdum sözde.. sadece üye ettiler beni.. ne 3 saat bedavanız gelecek diye mesaj geldi ne de başka bir şey.. inşallah kolpa değildir.

Bende üye oldum ama banada mesaj gelmedi.
  • 2 gün oldu hala mesaj gelmedi bunlarda kolpacı oldular heralde
  • Dün gece kaydoldum. Bana da mesaj gelmedi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • biz kuru kuru üye olduk şimdi dk veriyor
  • gncTeklif 3 Saat Hediye Kampanyası Sıkça Sorulan Sorular

Kampanyaya kimler katılabilir?
    Kampanyaya sadece gnçtrkcll’liler katılabilir.

Kampanyaya nasıl katılacağım?
    www.gncteklif.com web sitesindeki gncteklif üyelik formunu eksiksiz doğru bir şekilde doldurman gerekiyor. Kampanyaya katılım ücretsizdir.

Kampanyada katılımcı sayısında limit var mı?
    1-30 Nisan tarihlerinde üye olan ilk 30 bin gnçtrkcll’li kampanyadan yararlanabilir. 1 Nisan tarihinden önce siteye üye olmuş olanlar kampanyadan yararlanamaz.Bir gnçtrkcll’li birden fazla kampanyadan yararlanamaz.

Kampanya ne zaman başlar, ne zaman biter?
    1 Nisan tarihinde başlar, 30 Nisan tarihinde biter.

Kampanyaya katılanlar kazandıklarını nasıl öğrenecek?
    Kazananlara, yükleme yapıldığında sms ile bilgilendirme yapılacaktır. Yüklemeler 2 Mayıs tarihinde yapılacak.

Hediye 3 Saat ne zaman yüklenecek?
    Kazananlara hediye 3 Saat(180 dakika) 2 Mayıs 2011 tarihinde yüklenecek. 8 Mayıs 2011 saat 23:59’a kadar kullanılabilecek.

Kazanılan 3 Saat hangi yöne geçerlidir?
    Yurtiçinde Turkcell yönüne konuşmalarda geçerlidir.

Kazandığım dakikaları kullanma süresi nedir?
    3 Saat(180 dakika) hattına yüklendiğinde bilgilendirme mesajı gönderilecektir. Bu mesajdan sonra dakikalarının kullanma süresi 7 gündür. 7 gün içinde kullanılmayan dakikalar devretmez, silinir.

Kazandığım dakikaları yurtdışı için kullanabilir miyim?
    Hayır, kazanılan dakikalar sadece yurtiçi Turkcell aboneleriyle geçerlidir.

Kazandığım dakikaları transfer edebilir miyim?
    Hayır.

Kazandığım dakikaların düşme periyodu nedir?
    Faturasız hat için, 30 saniyede 20 kuruş olmak üzere dakikada 40 kuruş düşer.
    Faturalı hat için, tarifendeki ücretlendirme periyoduyla aynıdır.

Kazandığım dakikaları görüntülü konuşmada kullanabilir miyim?
    Evet, yurtiçinde yapacağın görüntülü konuşmalarda kullanabilirsin.

Kazandığım dakikaları ödemeli arama ve konferans görüşmelerinde kullanabilir miyim?
    Evet, kazandığın dakikaları ödemeli arama ve konferans görüşmede kullanabilirsin.

Kazanılan dakikalardan ne kadar kaldığını nasıl sorgulayabilirim?
    Faturasız hatlar, *123*1# tuşlayarak kalan dakikalarını ve hangi tarihe kadar kullanabileceğini öğrenebilir.
    Faturalı hatlar için kalan dakikaları sorgulanamamaktadır. Online İşlem Merkezi’nden veya 4440532’den öğrenebilirsin.

Numara değişikliği ve devirde kazandığım dakikalara ne olur?
    Numara değişikliği ve devirde, kazanmış olduğunuz dakikaları kullanmaya devam edebilirsin.

Turkcelliçi NAR paketinden yararlanıyorum, hangi kampanyayı öncelikli olarak kullanırım?
    Kampanyadan kazanılan 180 dakika varken Turkcell içi NAR paketi alan abonelerin ya da Turkcell içi NAR paketi varken kampanyadan 180 dakika kazananlar için, toplam bakiyesi, bitiş tarihi son kazanılan dakikanın bitiş tarihine olanın tarihi olacak şekilde ötelenecektir.

Her Yöne NAR paketinden yararlanıyorum, hangi kampanyayı öncelikli olarak kullanırım?
    Bu kampanyadan kazanılan 180 dakika daha önceliklidir.

Günlük Turkcelllilerle bedava konuşma kazanılan bir kampanyadan yararlanıyorum, hangi kampanyayı öncelikli olarak kullanırım?
    Günlük Turkcelllilerle bedava konuşma kazanılan bir kampanya önceliklidir.

Görüşme içerisinde kazandığım dakikalarım bittiğinde nasıl ücretlendirilirim?
    Bir çağrı sırasında sadece bir promosyon paketi kullanılabilir. Çağrı içinde indiriminin süresi ya da dakikan biterse aynı çağrı içinde başka bir kampanyadan yararlanamazsın ve kendi tarifen üzerinden ücretlendirilirsin.

Tarifeme göre önceliği ne olur?
    Öncelik kampanya dakikalarında olmaktadır.

Ödeme tipi değişikliği yaptım, kampanyadan kazandığım dakikalarım ne olur? Devreder mi?
    Evet, devreder.

http://www.gncteklif.com/contents/kampanya

• Yeni gördüm. Üye olduj ama bakalım sonuç ne olacak
  • Bende üye oldum bakalım ne olacak.
  • aynen ben de doldurdum cevap falan yok.
    quote:

• ne saçma bi formmuş bu :)
  • Her sabah e-postalarının arasında yaşadığın ile ait özel teklifler bulacaksın.

Maksat e posta atacak mail adresi toplamak pehhh
  • olme eşşeğim olme hediye dk lar 2 mayısta yuklenecek
    hemde yurt dışına geçerli olmıyacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

Her sabah e-postalarının arasında yaşadığın ile ait özel teklifler bulacaksın.

ben gelen maili direk gereksiz kutusuna gönderdim. hergün hergün uğraşamam bunlarla.
  • Yeme içme, yok köfte falan filan :) anladım gencteklif'in amacını gençleri obez yapmak
    quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

Her sabah e-postalarının arasında yaşadığın ile ait özel teklifler bulacaksın.

• Dün gece 2 hat için basvuru yaptım. Allah bereket versin. Kimse babasının hayrına 180 dakika vermiyor. Bir de burun kıvıranlar var sanki baskaları cok daha fazla veriyormuş gibi..
  • Bana bilgi mesajı gelmedi? Size 180 dakikalar yüklendi mi ?
    quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

Dün gece 2 hat için basvuru yaptım. Allah bereket versin. Kimse babasının hayrına 180 dakika vermiyor. Bir de burun kıvıranlar var sanki baskaları cok daha fazla veriyormuş gibi..
  • işine gelmeyen forumu doldurmasın, Allah göz vermiş ayrıntıyı oku diye, hala görüpte kafası basmayanlar var...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.