Şimdi Ara

Gnctrkcll in ne gibi güzelliği var?!?!? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
10.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Walla bi iyiliğini görmedim. Paso mesaj yolluyo. Bide sinema 2. bilet bedava da niyeyse makinalar hep bozuk.
  • quote:

Orjinalden alıntı: izlanda

beyler bişey sorcam ben gnçtrkcll üyesiyim ve şifremi kaybettim nereye ne yazarak gönderiyoruz almak için

SIFRE yazıp 2222'ye yolluyorsunuz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: coyjonquil

quote:

beyler bişey sorcam ben gnçtrkcll üyesiyim ve şifremi kaybettim nereye ne yazarak gönderiyoruz almak için

süper şifreyle gnçtrkcll şifresi aynı şifreler mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı:

quote:

bu sadece süper şifreyi ögrenmek için..

SIFRE yazıp 2222'ye yollayınca Süper Şifre gelir..

SFR yazıp 2222'ye yollayınca gnctrkcll şifresi gelir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaRoS_35 -- 23 Aralık 2006; 22:54:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: recep41

quote:

Orjinalden alıntı: coyjonquil

quote:

süper şifreyle gnçtrkcll şifresi aynı şifreler mi?

aynı şifre degiller..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaRoS_35 -- 23 Aralık 2006; 22:56:37 >

• barış sağol bilgilendirdiğin için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gülen_kız

Gnctrkcll in sağladığı güzellikler neler arkadaşlar?!?!?ben yeni geçtim turkcell ede.

10 dakikası kontörlü hatlarda 1 kontör, faturalı hatlarda 9 kuruş, 10 dakikadan sonrası dakikası 1 kontör ya da 9 kuruş, bundan daha iyi güzellik mi olurmuş?
  • 50 kontore 500 mesaj kullanabilme avatnajı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRCaPiTaL

quote:

Orjinalden alıntı: gülen_kız

Gnctrkcll in sağladığı güzellikler neler arkadaşlar?!?!?ben yeni geçtim turkcell ede.

10 dakikası kontörlü hatlarda 1 kontör, faturalı hatlarda 9 kuruş, 10 dakikadan sonrası dakikası 1 kontör ya da 9 kuruş, bundan daha iyi güzellik mi olurmuş?

O kampüscell için geçerli.
  • aynen msjlarında aramalarında sadece kampuscell tarifesine doğru olması çokta belirtilmiyor. Bunu yiyipte 10larca ytl fatura ödicek kaç insan çıkar bu ay acep.
  • Online islem merkezinde bakıye sorgulaması yaparken şöyle bişey çıktı, ne oldugunu bilen var mı? GNCTRKCLL-MMS OZEL IND HFS %50
  • Hafta sonu gençturkcell'liler MMS'leri 2 kontöre göndermişler , ama hangi hafta sonu bilmiyorum :)
  • Teşekkür ederim, ben zaten mms gonderemiyorum:)
  • esprileri çok güsel
  • Gnctrkcell 5 jokerli tanısma seti hakkında detaylı bilgisi olan var mı? Bakınca cok guzel gözüküyor, 5 kartın her birinin ayrı bir avantajı var, h.sonu bedava sms, gece konusma 1 kntr, gece bedava sms, cmt pazar bedava konusma, 100 kntr ama kontor yuklemeden faydalanmaz falan gibi bir detaylar vardır mutlaka, ayrıca ne kadar onu da bilmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: k.s.d.

Gnctrkcell 5 jokerli tanısma seti hakkında detaylı bilgisi olan var mı? Bakınca cok guzel gözüküyor, 5 kartın her birinin ayrı bir avantajı var, h.sonu bedava sms, gece konusma 1 kntr, gece bedava sms, cmt pazar bedava konusma, 100 kntr ama kontor yuklemeden faydalanmaz falan gibi bir detaylar vardır mutlaka, ayrıca ne kadar onu da bilmiyorum.

mevcut turkcell aboneleri hatlarını iptal ettirsin yeni hat alsın ancak öyle yararlanırsınız yada yeni turkcell hattı almanız lazım HAT SATABİLMEK İÇİN YAPILAN BİR KAMPANYA,MEVCUT ABONELERE BİRŞEY YOK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satcell -- 2 Mart 2007; 15:38:18 >
  • Olmadıgını biliyorum, avantajlı olursa bir seferlik kontörlü hat da alınabilir, tanışma seti dediğinde göre mevcutların yararlanamayağı ortada zaten.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.