Şimdi Ara

Gnctrkcll Ps3 kampanyası hakkında mühim bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilioyusunuzki gnctrkcll 320 gb + 2 oyunu 799 tl ye veriyor ama benim bu kampanya hakkında öğrenmek istediğim bi kaç cevap var.

1- Duyduğuma göre 2. oyun gt5 veya killzone 3 olucakmış 1. oyunu kendimiz seçebilirmiyim yani atıyorum mağazada red dead redemption, god of war 3 yada uncharted varsa 1. oyun olarak onlardan birinide seçebilirmiyim ?
    2- 2 oyunda gt5 ve killzone 3 olabilirmi
    3- Ürünün garantisi sony eurosa garantisi mi ?
    4- Ürünün versiyonu kaçtır ?

• 1-Sanmıyorum seçemessin.
    2-Zaten öyle.
    3-2 yıl Sony Eurasia garantilidir.
    4-Muhtemelen 3.70 veya üstüdür
  • Ben aldım vatandan. hediye çekim vardı ordan almak zorundaydım. infamous 2 paketini verdiler yanındada f1 2010 verdiler. başka oyun vermiyorlardı 2. oyun olarak. illa bu olacakmış. ellerinde bolca kalmış herhalde. biraz adilik yaptılar anlayacagin. teknosada infamous 2 paketinin yanında gt 5 yada killzone 3 vardı galiba. bendeki versiyon 3.55 ti. infamous 2 yi taktım oynamak için 3.60 a yükseltti hemen. zaten orjinal oynayacagim için sorun olmadı fakat sanırım 3.55 versiyon kırılabilen bir versiyon. vatandan alabilriisn bu yüzden
  • dün ps3 sahibi oldum :)

gt5-kilzone-special forces toplam gnctrkcll kampanyası ile------799

not: bende turkcell yok.çalışanların birinde aldılar şifreyi. marmara forum DR den
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcetindas

Ben aldım vatandan. hediye çekim vardı ordan almak zorundaydım. infamous 2 paketini verdiler yanındada f1 2010 verdiler. başka oyun vermiyorlardı 2. oyun olarak. illa bu olacakmış. ellerinde bolca kalmış herhalde. biraz adilik yaptılar anlayacagin. teknosada infamous 2 paketinin yanında gt 5 yada killzone 3 vardı galiba. bendeki versiyon 3.55 ti. infamous 2 yi taktım oynamak için 3.60 a yükseltti hemen. zaten orjinal oynayacagim için sorun olmadı fakat sanırım 3.55 versiyon kırılabilen bir versiyon. vatandan alabilriisn bu yüzden

Hocam lütfen milleti illegal işlere yöneltmeyelim!
  • Zaten battlefield 3, modern warfare 3, uncharted 3, fifa 12 ve daha sayamadığım bir çok online oyun ziyafetini kaçıracak enayi tanımıyorum. O yüzden illegal işlere yönetse bile bu online ziyafetten mahrum kalma düşüncesi kimseyi illegala çekeceğini düşünmüyorum.
  • ben ps3 tede pc dede korsan oyun oynamam. milleti illegale teşvik etmek gibi bir niyetim yok. ne alaka yani benim söylememle mi olacak? zaten yüzde 90 illegale yöneliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MorbidSmoke

Arkadaşlar bilioyusunuzki gnctrkcll 320 gb + 2 oyunu 799 tl ye veriyor ama benim bu kampanya hakkında öğrenmek istediğim bi kaç cevap var.

1- Duyduğuma göre 2. oyun gt5 veya killzone 3 olucakmış 1. oyunu kendimiz seçebilirmiyim yani atıyorum mağazada red dead redemption, god of war 3 yada uncharted varsa 1. oyun olarak onlardan birinide seçebilirmiyim ?
    2- 2 oyunda gt5 ve killzone 3 olabilirmi
    3- Ürünün garantisi sony eurosa garantisi mi ?
    4- Ürünün versiyonu kaçtır ?

ben electroworl'den move paketli aldm. Ilk oyun move demo oyunu ztn kutunun icinden cikti. 2.oyunda gt5 verdiler baska kalmamis ellerinde
  • Bu kampanya en az 50 bin satdirir sonye boylece sony satilan makinalardan ve ilgiden etkilenir bir iki oyunda degil tum oyunlarinda turkce dil destegi olusturur tabi bandrollu oyunda almamiz sart
  • Güzel bir kampanya yapmislar valla bende ps3 almayi dusunuyorum buna bi bakayim...
  • Bir soruda benden.move seti soylemi oluyor;

320 gb ps3

Move aparati ve demo oyun

Gt 5 ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fallout 3

Bir soruda benden.move seti soylemi oluyor;

320 gb ps3

Move aparati ve demo oyun

Gt 5 ?

evet 320gb + move +demo oyunlr cd yaninda gt5
  • demo cd çıkmıyor
    Versiyonda 3.56 olarak geliyor. yani sınırın üstü
  • beyler sıfre lazım bana ya gencturkcellı olan bırı gonderebılırmı:(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.