Şimdi Ara

Gnctrkcll PSP Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu gün PSP'lere bakmaya gittim Teknosa'ya sonra direk alıp çıktım çünkü PSP yanında bir oyun hediyesiyle 350 TL olmuş Gnctrkcll'lilere:) İşin güzelliği yok onu imzalıyım bunu imzalıyım falan da olmuyo gidiyosun sinemadan 2. bileti alıyomuş gibi şifreni alıyosun sms'le yazıyosun falan alıyosun PSP'yi.. Oyunu da sen seçiyosun falan baya iyi, tavsiye ederim

• khalkedon 330 a veriyor.
  • Valla orasını bilmem ama yanında oyunu da var. Yok işte Teknosa garantisi var cacığı var püsürü var:) 330 da iyiymiş ama ben 20 daha verdim aldım garantili marantili aleti, yanında oyunumu da aldım oyundan sıkılınca da kırdırırım:)
  • Ben de bu kampanyadan yararlanmayı düşünüyorum da gnctrkcll nin verdiği psp hangi psp, slim mi fat mi ve verdiği oyunlardan en iyisi hangisi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yozturkcu

Valla orasını bilmem ama yanında oyunu da var. Yok işte Teknosa garantisi var cacığı var püsürü var:) 330 da iyiymiş ama ben 20 daha verdim aldım garantili marantili aleti, yanında oyunumu da aldım oyundan sıkılınca da kırdırırım:)

garantili aldım diyosun ama kırdırınca psp nin garantisi bozulucak
  • bence gayet uygun bi kampanya..arkadas zaten istedigin oyunu seciosun diye yazmıs. verdikleri psp 3000 modeli arkadaslar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.